.

Főzzön egészségesen!

Egészséges, friss alapanyagok, isteni ízek! Blogger partnerünkhöz, Marton Adriennhez hasonlóan mi is hiszünk abban, hogy ami egészséges, az lehet nagyon guszta, és isteni finom. Főzzön együtt Marton Adriennel, és érezze nagyon jól magát a bőrében! Ha van kedve, ossza meg velünk sikerélményeit Facebook oldalunkon!

Recept videók

Konyhagépek Marton Adrienn ajánlásával

A gőz használata miatt sokkal szaftosabbak, és ízletesebbek lesznek az ételek. Tehát finomabbak. Viszont a jó ízek mellett, nagyon fontos számomra az egészséges étkezés is. Mivel az alapanyagokból nem sülnek ki a vitaminok és az aromák, egészségesebbek lesznek az ételek, amiket sütök.

Az Assistent robotgépem rengeteget segít nekem a konyhában: tésztát dagaszt, ha éppen pizzát vagy kenyeret sütök, habot ver, amikor süteményt készítek vagy akár húst darál a lasagne-hoz. Nálunk ez a robotgép az 5. családtag. Azt szoktam mondani viccesen, hogy van a férjem, a két gyerekem és a robotgépem a konyhában.

Sokszor készítek turmixot, krémlevest és különféle szószokat, mártásokat, ezért gyakran használok turmixgépet. A Masterpiece turmixgépben tökéletesen simára, krémesre tudok turmixolni mindent. Van egy nagyon egyszerű trükkje: a kehely és a kések kissé meg lettek döntve, ettől csodálatosan sima, selymes állagú lesz minden turmix.