Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő hűtő-fagyasztót

vagy tudjon meg többet arról, mire érdemes figyelnie vásárlás előtt.

 

Legenergiatakarékosabb hűtő-fagyasztónk

Az Electrolux EcoLine hűtő-fagyasztó a legenergiatakarékosabb modellünk. Egyedülálló módon, újrahasznosított műanyagból készült belső térrel rendelkezik, a kezleőfelülete pedig segít a legenergiahatékonyabb üzemmód beállításban, és ezzel az élelmiszerpazarlás-csökkentésében.*

 

 

Megőrzik az élelmiszerek frissességét, segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét

Az Electrolux hűtőszekrények segítenek megőrizni az élelmiszerek ásványi anyag és vitamintartalmának 95%-át. A hűtőtérben az ajtó becsukása után gyorsan visszaáll a megfelelő hőmérséklet, ezért az élelmiszereket nem éri hősokk. Így azok lassabban romlanak meg, melynek következtében az élelmiszer-pazarlás 28%-kal csökkenthető.*

 • Fridge freezer from Electrolux
  Akár 28%-al kevesebb élelmiszer-hulladék*

  Az ételek megőrzik eredeti textúrájukat a Cooling 360° hűtőrendszer segítségével, bárhol is legyenek a hűtőtérben. A hatékony ventillátorok egyenletesen keringtetik a hideg levegőt. Az innovatív, rozsdamentes acél hátlapnak köszönhetően gyorsan visszaáll a hőmérsékletet minden ajtónyitás után, ami 28%-kal segít csökkenteni az élelmiszer-hulladék mennyiségét. 

  *Az 500-as sorozatú Coldsense hűtőgépekhez képest. A polcokon tárolt lágy sajt és főtt sonka eltarthatóságára vonatkozó külső tesztek alapján. Az eredmények az élelmiszerek típusától függően változhatnak. Az élelmiszer pazarlás csökkenése egy becsült érték, mely a készülék teljesítményén alapul, a felhasználói szokásokra való tekintet nélkül.

 • Greens in compartment
  Az ételek megőrzik vitamintartalmuk 95%-át**

  Éljen egészségesebben. Nem nehéz. A GreenZone fiókban optimális a páratartalom a zöldségek és gyümölcsök számára. A zárt fiókban frissek maradnak (nem száradnak ki), így megőrzik az értékes vitaminok 95%-át. 

   


  **Külső teszt alapján a vitaminmegőrző képesség vizsgálata. Áfonya C-vitamin tartalmának mérése 11 nap tárolás után GreenZone fiókban.

 • Fridge with recycled plastic
  Egyedülálló hűtőszekrények, újrahasznosított műanyagból

  Büszkén mutatjuk be egyedülálló hűtő-fagyasztónkat, melyek belseje 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A régi visszagyűjtött hűtők műanyag részei új életet kapnak az új termékben, így a körforgás révén csökkentjük a hulladék mennyiségét.

Vigyázzon ételei minőségére, egészségére és a Földre

Hűtőinket úgy terveztük, hogy minél hosszabb ideig megőrizzék az élelmiszerek minőségét. A fejlett hőmérséklet- és páratartalom szabályozásnak, valamint az alapanyagok tárolásához tervezett fiókoknak köszönhetően a zöldségek és gyümölcsök hosszabb ideig megőrzik vitamin- és nedvességtartalmukat. Így segítenek hűtőink csökkenetni az élelmiszer pazarlást.

 • Fenntartható megoldások egy jobb életért
  Fenntartható megoldások egy jobb életért

  Az új készülékek CO2 kibocsátása akár 20%-kal kevesebb a korábbi modellekéhez képest. Hulladékmentesen működő gyárainkban egyre több újrahasznosítható anyagot használunk a gyártáshoz. Ezekkel a fejlesztésekkel jelentősen csökkentettük környezetterhelésünket.

 • Egy jobb élethez tervezve
  Egy jobb élethez tervezve

  Skandináv örökségünkre és több mint 100 éves tapasztalatunkra építve, hűtőszekrényeinket a mindennapi élethez terveztünk. Az eredeti és újrahasznosítható anyagokból készült készülékeinket nem csak könnyű használni, hanem hosszú ideig hű társai lesznek a konyhában, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomát.

 • Magasra tettük a mércét
  Magasra tettük a mércét

  Kiváló minőség és teljesítmény. A MaxiSpace-szel akár 45%-kal nagyobb a pakolótér. Fejlett, két körös hűtőrendszer, csendes és energiahatékony működés, rendkívül gyors beépíthetőség.

Újdonság

GreenZone 700 beépíthető hűtő-fagyasztó

A GreenZone 700 hűtőszekrényben van egy speciálisan szigetelt fiók, amelyben állandó a páratartalom. A megfelelő páratartalmú környezetben a zöldségek és gyümölcsök 11 nap elteltével is megőrzik vitamintartalmuk 95%-át.*

Legnépszerűbb hűtő-fagyasztónk

TwinTech® No Frost 600 beépíthető hűtő-fagyasztók

A TwinTech® No Frost 600 hűtő-fagyasztó kettős hűtőrendszere fenntartja az ideális páratartalmat, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását, valamint biztosítja, hogy soha ne kelljen leolvasztania a fagyasztót.

Termékválaszték

A szigetelt GreenZone fiókban a gyümölcsök és zöldségek megőrzik vitamintartalmukat és frissességüket, ezért táplálóbbak lesznek.
 • Megfelelő páratartalom
 • Zárt fiók, egyenletes páratartalommal
 • Stabil hőmérséklet
Az intelligens teljes No frost technológia ideális páratartalmat tart fenn a hűtőszekrényben, így az élelmiszerek lédúsak és jó ízűek maradnak.
 • Megfelelő páratartalom
 • Stabil hőmérséklet
A hűtőtérben az ajtó becsukása után gyorsan visszaáll a megfelelő hőmérséklet, ezért az élelmiszereket nem éri hősokk, így azok lassabban romlanak meg.
 • Stabil hőmérséklet

Szeretne többet megtudni hűtőszerkrényeinkről?

A skandináv dizájnhoz híven, készülékinket úgy tervezzük meg, hogy segítsenek egy jobb élet megteremtésében. Vásárlási útmutatónk segítségével Ön is egyszerűen megtalálja az igényeinek és életvitelének megfelelő hűtőszekrényt.