Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő hűtő-fagyasztót

vagy tudjon meg többet arról, mire érdemes figyelnie vásárlás előtt.

 

Vigyázzon ételei minőségére, egészségére és a Földre

Hűtőinket úgy terveztük, hogy minél hosszabb ideig megőrizzék az élelmiszerek minőségét. A fejlett hőmérséklet- és páratartalom szabályozásnak, valamint az alapanyagok tárolásához tervezett fiókoknak köszönhetően a zöldségek és gyümölcsök hosszabb ideig megőrzik vitamin- és nedvességtartalmukat. Így segítenek hűtőink csökkenetni az élelmiszer pazarlást.

 • Fenntartható megoldások egy jobb életért
  Fenntartható megoldások egy jobb életért

  Akár 20%-kal is kevesebb a CO2-kibocsájtása az új készülékeknek az előd modellekhez képest. Egyre több újrahasznosítható anyagot használunk a gyártáshoz a hulladékmentesen működő üzemeinkben. Ezekkel a fejlesztésekkel jelentősen csökkentettük környezetterhelésünket.Learn More

 • Egy jobb élethez tervezve
  Egy jobb élethez tervezve

  Skandináv örökségünkre és több mint 100 éves tapasztalatunkra építve, hűtőszekrényeinket a mindennapi élethez terveztünk. Az eredeti és újrahasznosítható anyagokból készült készülékeinket nem csak könnyű használni, hanem hosszú ideig hű társai lesznek a konyhában, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomát.

 • Magasra tettük a mércét
  Magasra tettük a mércét

  Kiváló minőség és teljesítmény. A MaxiSpace-szel akár 45%-kal nagyobb a pakolótér. Fejlett, két körös hűtőrendszer, csendes és energiahatékony működés, rendkívül gyors beépíthetőség.

Újdonság

GreenZone 700 beépíthető hűtő-fagyasztó

A GreenZone 700 hűtőszekrényben van egy speciálisan szigetelt fiók, amelyben állandó a páratartalom. A megfelelő páratartalmú környezetben a zöldségek és gyümölcsök 11 nap elteltével is megőrzik vitamintartalmuk 95%-át.*

Legnépszerűbb hűtő-fagyasztónk

900 NaturaFresh integrated fridge-freezer

A TwinTech® No Frost 600 hűtő-fagyasztó kettős hűtőrendszere fenntartja az ideális páratartalmat, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását, valamint biztosítja, hogy soha ne kelljen leolvasztania a fagyasztót.

Termékválaszték

GreenZone fiókban egyenletes a páratartalom és alacsonyabb a hőmérséklet, mint a hűtőtér többi részében. Így a zöldségek és a gyümölcsök nem száradnak ki és nem is engednek levet. A megfelelő páratartalom segít megőrizni az élelmiszerek eredeti vitamintartalmát.
 • Megfelelő páratartalom
 • Zárt fiók, egyenletes páratartalommal
 • Stabil hőmérséklet
Az élelmiszerek megőrzik nedvességtartalmukat. A két körös hűtőrendszer fenntartja az ideális páratartalmat, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását.
 • Megfelelő páratartalom
 • Stabil hőmérséklet
Coldsense stabilan tartja a hűtőben a hőmérsékletet, így akár 20%-kal kevesebb élelmiszer végzi a szemetesben.
 • Stabil hőmérséklet

Szeretne többet megtudni hűtőszerkrényeinkről?

A skandináv dizájnhoz híven, készülékinket úgy tervezzük meg, hogy segítsenek egy jobb élet megteremtésében. Vásárlási útmutatónk segítségével Ön is egyszerűen megtalálja az igényeinek és életvitelének megfelelő hűtőszekrényt.