Válasszon termékkategóriát

vagy nézze meg vásárlási útmutatónkat, és találja meg az elképzeléseinek megfelelő sütőt.

Legjobb energiahatékonyságú sütőink

Az Electrolux EcoLine sütők a legjobb, A++ besorolással rendelkeznek. Energiát takarítanak meg, miközben az étel csodálatosan finom lesz. Süssön hőlégkeverés programon, használja a mikrohullámú funkciót, vagy süssön gőzben alacsonyabb hőfokon, így akár 20% energiát is megtakaríthat*, miközben az ételek megőrzik vitamintartalmuk akár 90%-át.

 

 

Legyen még finomabb minden fogás. Energiatakarékosan.

Az Electrolux sütők A, A+ vagy A++ energiaosztályúak,  így energiatakarékosan készíthet csodás fogásokat. Süssön hőlégkeverés programon, használja a mikrohullámú funkciót, vagy süssön gőzben alacsonyabb hőfokon, így akár 20% energiát is megtakaríthat, miközben az ételek megőrzik vitamintartalmuk akár 90%-át**.

 • Cheese being grated over a tray of asparagus.
  Gőz – a legjobban őrzött titok

  A forró levegő és a gőz találkozása gazdagabb ízeket, ropogósabb kérget és szaftosabb állagot eredményez. A zöldségek megőrzik élénk színüket, a húsok és a halak zamatosabbak lesznek. Ráadásul az ételek C-vitamin tartalmának 90%-a is megmarad**. 

 • Hand adjusting oven panel.
  Intuitív gőzprogramok

  Az finom és egészséges ételek elkészítésének titka a megfelelő mennyiségű gőz. A Steamify® funkció automatikusan beállítja az adott étel elkészítéséhez szükséges mennyiségű gőzt. Önnek csak a hőmérsékletet kell beállítania. 

 • Oven in lifestyle environment.
  Akár 20% energiamegtakarítás*

  Az Electrolux sütők rendkívül energiahatékonyak. Minden modell A++, A+ vagy A energiaosztályú. Gőzprogramon alacsonyabb hőfokon, és gyorsabban elkészülnek az ételek, így még több energiát spórolhat. 

*Egy SteamPro [BSE998230M] és egy multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük.
**Külső teszt alapján. A nyers és a párolt brokkoli C vitamin tartalmának összehasonlítása. A teszt az élelmiszerekben található aszkorbinsav (C-vitamin) mennyiségének HPLC-UV módszerrel történő meghatározásán alapul.

Süssön gőzben!

Gőzsütőink a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból. Az ételek minden eddiginél finomabbak és még jobb állagúak lesznek. Bízza a gőzsütőre a munkát, Ön pedig lazítson, amíg megsül az étel.

Legjobb gőzsütőink

SteamPro® gőzsütő Steamify® funkcióval

A Steamify® funkciós SteamPro® 900 gőzsütőben éttermi minőségben süthet, konfitálhat és párolhat. Sőt, akár szuvidolhat is! Egyszerűen csak állítsa be a hőfokot, a Steamify® funkció pedig gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű gőz legyen a sütőtérben.

Legnépszerűbb gőzsütőink

SteamBake® 600 beépíthető gőzsütő

Egy gőzfunkciós (SteamBake®) sütőben könnyedén készíthet felejthetetlenül finom fogásokat. A forró levegőhöz egy kis gőz keveredik a SteamBake program elején, így finomabb, gusztább és jobb állagú lesz minden falat.

Promóció

SteamBake® sütők ráadás szakácskönyvvel

Ha Electrolux SteamBake sütőt vásárol, és regisztrál, megajándékozzuk egy Electrolux szakácskönyvvel, melyben közkedvelt vagy épp különleges recepteket talál. Hozza ki új sütőjéből a legjobbat! És kápráztassa el családját!

A gőzsütők funkcióinak áttekintése

Használja ki a gőzben rejlő lehetőségeket, és szuvidoljon otthonában, akár a profi séfek.
 • Kenyerek, muffinok, piték
 • Szárnyasok és vörös húsok
 • Gyümölcsök, zöldségek, halak
 • Sous-Vide
Pirítson, süssön, főzzön, pároljon és grillezzen különböző kombinált gőzprogramokon.
 • Kenyerek, muffinok, piték
 • Szárnyasok és vörös húsok
 • Gyümölcsök, zöldségek, halak
Süssön és pirítson gőzprogramon! Az ételek egészségesebbek lesznek, ízük gazdagabb, állaguk finomabb lesz.
 • Kenyerek, muffinok, piték
 • Szárnyasok és vörös húsok
Az extra gőz funkció egyenletes, aranybarna színt ad a süteményeknek és a kenyereknek, miközben finoman megemeli a tésztát.
 • Kenyerek, muffinok, piték

Szeretne még többet tudni sütőinkről?

Grillezzen vagy süssön multifunkciós sütőinkben! Vagy fedezze fel a gőzsütést, melytől az ételek zamatosak és szaftosak lesznek, a felszínük pedig ropogós kérget kap. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen megtalálja az igényeinek megfelelő sütőt!