Válasszon főzőlapot

Főzzön biztonságosan gázfőzőlapon, vagy válasszon egy kényelmesen használható kerámia főzőlapot. A legjobb azonban az indukciós főzőlap, mely biztonságos, könnyen tisztítható és nagyon pontosan, precízen szabályozhatók rajta a hőfokozatok.

Legjobb energiahatékonyságú főzőlapjaink

A főzés még nagyobb élmény lesz EcoLine főzőlapjainkkal - ezek a legjobb energiahatékonyságú modelljeink. A Sense termékcsalád indukciós főzőlapjai csak annyi energiát használnak, amennyi az étel elkészítéséhez feltétlenül szükséges. Minden beépített páraelszívóval rendelkező indukciós főzőlapunk A+ energiaosztályú. 

Megnézem az EcoLine indukciós főzőlapokat 

Megnézem az EcoLine indukciós főzőlapot beépített páraelszívóval

Legyen a főzés egyszerűbb és energiahatékonyabb

Alkosson még nagyobb örömmel, és takarítson meg akár 18% energiát* minden alkalommal, amikor Electrolux indukciós főzőlapon főz. A Sense főzőlapok gondoskodnak róla, hogy mindig megfelelő legyen a hőmérséklet az edényben. Így az ételek minden alkalommal felejthetetlenül finomak lesznek.

 • Boiling water in a pot on a hob
  Akár 18% energiamegtakarítás*

  Forraljon vizet akár fele annyi idő alatt, és akár 18 %-kal kevesebb energiafogyasztással Electrolux indukciós főzőlapon.*

 • Pot on hob
  Főzés magasabb szinten

  Készítsen szószt, vagy süssön tökéletes sztéket. Sőt, akár szuvidolhat is bizonyos főzőlapokon. A SensePro® főzőlap rendkívül precízen szabályozza a hőfokot és minimális mennyiségű energiát használ.

 • Pot boiling over without SenseBoil
  A SenseBoil főzőlapon nem fut ki a főzővíz

  A SenseBoil rendszer nem engedi, hogy túl intenzíven lobogjon a főzővíz az edényben. Ezzel annyi energiát takarít meg, amennyi elég egy telefon teljes feltöltéséhez.**

*A megtakarítás mértéke érvényes minden Electrolux 300-900-as  indukciós főzőlapra (kivéve a FlexiBridge és TotalFlex modelleket). Belső mérés alapján, az elektromos kerámia főzőlapokhoz (EHV56240AK) képest 1,5 liter víz 180 mm-es főzőzónán történő felforralása során.
**A belső teszt alapján. A forrás érzékelővel nem rendelkező főzőlapon a szükségesnél 20 másodperccel hosszabb ideig tartó vízforralás annyi energiát fogyaszt, amennyivel fel lehet tölteni egy 4500 mAh-s telefonakkumulátort. 

Cserélje indukciósra

Cserélje le főzőlapját indukciós modellre anélkül, hogy át kellene alakítana a munkapultot. Indukciós főzőlapjainknak nincs szüksége hátsó és elülső szellőztetésre, így beépítheti bármely kerámia vagy gázfőzőlap helyére (ha a kivágási méretek megegyeznek).

Legjobb főzőlapjaink

SensePro® 900 indukciós főzőlap

A SensePro® 900 indukciós főzőlap vezeték nélküli maghőmérője méri az étel belső hőmérsékletét. A maghőmérő kommunikál a főzőlappal, így magabiztosan főzhet, süthet vagy akár szuvidolhat is.

Legnépszerűbb főzőlapjaink

SenseBoil® 700 indukciós főzőlap

A SenseBoil® 700 indukciós főzőlap érzékeli, amikor felforrt a víz a fazékban, és automatikusan lejjebb veszi a hőfokozatot. Így a főzővíz nem fut ki. Az edényben tovább fő az étel, ezért Ön foglalkozhat azzal, hogy az étkezés igazán emlékezetes legyen.

Szeretne még többet tudni indukciós főzőlapjainkról?

Indukciós főzőlapjaink hasznos és intuitív funkciókkal segítenek Önnek a konyhában, hogy ne a készülék kezelésére, hanem a főzésre figyelhessen.