Válasszon főzőlapot

Főzzön biztonságosan gázfőzőlapon, vagy válasszon egy kényelmesen használható kerámia főzőlapot. A legjobb azonban az indukciós főzőlap, mely biztonságos, könnyen tisztítható és nagyon pontosan, precízen szabályozhatók rajta a hőfokozatok.

Cserélje indukciósra

Cserélje le főzőlapját indukciós modellre anélkül, hogy át kellene alakítana a munkapultot. Indukciós főzőlapjainknak nincs szüksége hátsó és elülső szellőztetésre, így beépítheti bármely kerámia vagy gázfőzőlap helyére (ha a kivágási méretek megegyeznek).

Legjobb főzőlapjaink

SensePro® 900 indukciós főzőlap

A SensePro® 900 indukciós főzőlap vezeték nélküli maghőmérője méri az étel belső hőmérsékletét. A maghőmérő kommunikál a főzőlappal, így magabiztosan főzhet, süthet vagy akár szuvidolhat is.

Legnépszerűbb főzőlapjaink

SenseBoil® 700 indukciós főzőlap

A SenseBoil® 700 indukciós főzőlap érzékeli, amikor felforrt a víz a fazékban, és automatikusan lejjebb veszi a hőfokozatot. Így a főzővíz nem fut ki. Az edényben tovább fő az étel, ezért Ön foglalkozhat azzal, hogy az étkezés igazán emlékezetes legyen.

Szeretne még többet tudni indukciós főzőlapjainkról?

Indukciós főzőlapjaink hasznos és intuitív funkciókkal segítenek Önnek a konyhában, hogy ne a készülék kezelésére, hanem a főzésre figyelhessen.