Díjak, elismerések

A háztartási eszközöktől elsősorban azt várjuk, hogy funkciójuknak megfelelően működjenek. Viszont az új eszközök egyben otthonaink részei is lesznek. Szem előtt vannak a konyhában, a fürdőszobában vagy a lakás más pontjain, ezért fontos, hogy ne csak praktikusak, de szépek is legyenek. Büszkék vagyunk arra, hogy a kiemelkedő forma- és ergonómiai tervezés elismeréseként az Electrolux készülékek évről-évre nyernek díjakat a nemzetközi dizájn versenyeken és termékteszteken.

 

Pure Q9: gyors és kényelmes takarítás

2020-ban a Pure Q9 vezeték nélküli kéziporszívó család elnyerte a rangos Red Dot és a iF Design dizájn díjakat is.

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli Electrolux álló porszívó. Tökéletes választás gyors és kényelmes takarításhoz. A kéziporszívó egységét úgy terveztük meg, hogy a lehető legcsendesebb legyen használat közben. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, mégsem veszít a teljesítményéből.

Megnézem a Pure Q9 porszívókat

Pure D8.2: a legcsendesebb porszívónk

A Pure D8.2 csendes porszívó család 2020-ban elnyerte a Red Dot és iF Design díjakat.

Pure D8.2 porszívók páratlanul intelligens és csendes segítőtársak otthona takarításában. Érzékelik, hogy keménypadlón vagy szőnyegen takarít éppen, és automatikusan ahhoz igazítják a szívóerőt. 55%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, ugyanakkor minőség és teljesítmény tekintetében nem kötnek kompromisszumot.

Megnézem a Pure D8.2 porszívókat

Pure A9: tiszta levegő, automatikusan

A Pure A9 légtisztítók 2020-ban Red Dot Design díjat kaptak.

Az Electrolux Pure A9 légtisztítók folyamatosan ellenőrzik a levegő minőségét, és automatikusan változtatják a tisztítás intenzitását. Így elég egyszer beállítani, és onnantól mindig tiszta, egészséges lesz otthonában a levegő. Az elegáns formatervezésnek köszönhetően jól mutatnak a modern és klasszikus otthonokban is.

Megnézem a Pure A9 légtisztítókat

AutoDose mosógépek: automatikus mosószer adagolás

Az AutoDose funkciós PerfecCare mosógépek kiemelkedő formatervezését Red Dot Design díjjal ismerték el.

Az AutoDose funkció automatikusan a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja mosás közben a dobba, ezért a ruhák hosszú ideig szépek maradnak Akár 20 mosásra elegendő mosószerrel is feltölthető a tartály, amit a mosógép mindig a töltet súlyának megfelelően adagol.

 

Megnézem az AutoDose mosógépeket

Qiuck Select mosogatógép: mosogatás egy érintésre

Az Electrolux QuickSelect mosogatógép család elnyerte a világ egyik legrangosabb dizájn díját, az iF Design díjat.

A QuickSelect kezelőpanelen elegendő beállítani, hogy mennyi ideig tartson a program, a készülék pedig automatikusan beállítja a megfelelő ciklust. Az időtartam beállításakor a kijelzőn mutatja az Ecometer, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így Ön eldöntheti, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeket.

Megnézem a QuickSelect mosogatógépeket

Pure F9: porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 vezeték nélküli porszívók 2019-ben iF Design Award díjat kaptak és elnyerték a British Allergy Foundation (BAF) minősítést is.

Egy Pure F9 porszívóval akár egyetlen feltöltéssel könnyedén kitakaríthatja otthona minden szegletét. A speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban. Ezek a modellek kiváló porfelszedő képességük és hatékony szigetelésük miatt megkapták a British Allergy Foundation (BAF) minősítést.

Az Allergy UK világszerte teszteli a gyártók termékeit, hogy felhívja a figyelmet azokra a funkciókra és megoldásokra, melyek megkönnyítik az allergiától szenvedő emberek életét. A Seal of Approval embléma azokon a termékeken jelenik meg, melyeket tudományosan teszteltek.

 

Megnézem az Pure F9 porszívókat

Perfect Care mosógépek és szárítógépek

A PerfectCare mosógépek és szárítógépek tökéletes párost alkotnak: dizájnban és tudásban is összeillenek. A díjnyertes készülékeket úgy terveztük meg, hogy a mosás és a szárítás minden alkalommal élmény legyen. Az innovatív mosógépek és szárítógépek használata rendkívül egyszerű, szinte magától értetődő. Nagy, ergonomikus programválasztó gombbal, és könnyen értelmezhető kezelőfelülettel vezetik végig Önt a mosás és a szárítás folyamatán.