Díjak, elismerések

Díjak, elismerések

Díjak, elismerések

A háztartási eszközöktől elsősorban azt várjuk, hogy funkciójuknak megfelelően működjenek. Viszont az új eszközök egyben otthonaink részei is lesznek. Szem előtt vannak a konyhában, a fürdőszobában vagy a lakás más pontjain, ezért fontos, hogy ne csak praktikusak, de szépek is legyenek. Büszkék vagyunk arra, hogy a kiemelkedő forma- és ergonómiai tervezés elismeréseként az Electrolux készülékek évről-évre nyernek díjakat a nemzetközi dizájn versenyeken és termékteszteken.

 

Hatékony takarítás, stílusosan

Az Electrolux 800 vezeték nélküli porszívó (EP81U25ULT) 2022-ben elnyerte az iF Design és a német ETM Testmagazin díját.

Ez, a mai modern életmódhoz tervezett, nagy teljesítményű modell, könnyű kezelhetősége, modern formatervezése és prémium kivitelezése révén nyerte el a tesztelők tetszését. Emelgetés nélkül, könnyedén irányítható kemény padlón és szőnyegen is. A gyorskioldóval működő kézi egységgel pillanatok alatt letakaríthatók a padló feletti, nehezen elérhető helyek. A kiegészítő fejekkel pedig megtisztíthatók a kárpitok és polcok is.

A legstílusosabb porszívó

Az Electrolux 800 vezeték nélküli porszívó (EP81B25WET) 2022-ben elnyerte az Instyle magazin Style Tech Of The Year díjat. A magazin olvasóinak szavazatai alapján a legstílusosabb porszívónak választott készülék nem csak esztétikus, de rendkívül hasznos is a mindennapokban. Könnyedén kitakaríthatja vele az egész lakást: a szívóerő a padló típusához igazodik, ezért a parkettát és a járólapot ugyan olyan hatékonyan tisztítja, mint a szőnyegpadlót. A kézi egység egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen levehető a töltőállomásról, ezáltal a padló feletti részeket is kényelmesen letakaríthatja. A nagy teljesítményének és az 5-lépcsős szűrőrendszerének köszönhetően mindig garantált az alapos, és higiénikus tisztaság. A PowerPro felmosófejen lévő forgó párnákkal nagyon egyszerű a felmosás, és gyorsan el lehet tüntetni a kiömlött folyadékot, valamint a makacs szennyeződéseket.

Igényekhez igazodó légtisztítás, stílusosan

Az Electrolux Well A5 és Well A7 légtisztítók 2021-ben elnyerték a Red Dot és iF Design díjakat.

Ha tisztább otthon a levegő, mindenki jobban érzi magát. Ugyanakkor nem mindenki szereti, ha a levegőtisztítója túl sterilnek néz ki, szinte már olyannak, mint egy kórházi berendezés. A Well A5 és a Well A7 légtisztítók elegáns megjelenésükkel, prémium formatervezésükkel kitűnnek társaik közül. Ugyanakkor modern dizájnjuknak és visszafogott színeiknek köszönhetően nagyon jól mutatnak különböző stílusú otthonokban. A légtisztítók nincsenek festve, színüket a felhasznált anyagok természetes színe adja. A textil háló a készülék elején újrahasznosított PET palackokból készült. A légtisztítók fogantyúja és lábai állíthatók, így akár függőleges, akár kissé döntött pozícióban is a padlóra helyezhetők, de akár a falra is rögzíthetők. A többlépcsős szűrőrendszernek köszönhetően hatékonyan tisztítják meg otthona levegőjét.

Well Q6/Q7/Q8 álló porszívók: Gyors és egyszerű takarítás

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli porszívó család 2021-ben elnyerte a Red Dot díjat.

A praktikus markolatnak, az alacsony súlypontnak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Well Q6/Q7/Q8 porszívóval nagyon kényelmes a takarítás. Az 5 lépcsős szűrőrendszer hatékonyan tisztítja meg a beszívott levegőt, így otthona levegője tökéletesen tiszta lesz. A kivehető morzsaporszívó egységgel, és a porszívón tárolható tartozékok segítségével könnyedén letakaríthatja a bútorokat is.

 

Electrolux álló porszívók hátbarát minősítéssel

Az Electrolux Pure F9, Pure Q9 és a Well Q6/Q7/Q8 porszívók elnyerték a neves német AGR intézet hátbarát minősítését. Az elismerés egyrészt a porszívók ergonómiai kialakításának köszönhető, hiszen a fogantyú elhelyezkedése, az állítható magasság*, a könnyű irányíthatóság és az alacsony súlypont mind könnyebbé teszik a porszívók használatát. Megállnak a lábukon, így, ha takarítás közben szünetet akar tartani, nem kell eldöntenie a porszívót, elegendő, ha csak leállítja. Másrészt a hosszú üzemidejű akkumulátor lehetővé teszi, hogy ne kelljen a vezetékkel bajlódni, akár egy feltöltéssel végig takaríthatja a lakást. A szívófej LED lámpái** megvilágítják a sötét helyeket a bútorok alatt és a sarkokban is, ezért lehajolás nélkül is látható lesz minden porcica.

 

*csak a Pure F9 modellknél

**kivétel a WQ61-40OG, WQ61-42GG modellek

Pure Q9: gyors és kényelmes takarítás

2020-ban a Pure Q9 vezeték nélküli kéziporszívó család elnyerte a rangos Red Dot és a iF Design dizájn díjakat is.

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli Electrolux álló porszívó. Tökéletes választás gyors és kényelmes takarításhoz. A kéziporszívó egységét úgy terveztük meg, hogy a lehető legcsendesebb legyen használat közben. A levegő beszívása és kifújása során is alacsony marad a zajszintje, mégsem veszít a teljesítményéből.

Pure D8.2: a legcsendesebb porszívónk

A Pure D8.2 csendes porszívó család 2020-ban elnyerte a Red Dot és iF Design díjakat.

Pure D8.2 porszívók páratlanul intelligens és csendes segítőtársak otthona takarításában. Érzékelik, hogy keménypadlón vagy szőnyegen takarít éppen, és automatikusan ahhoz igazítják a szívóerőt. 55%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, ugyanakkor minőség és teljesítmény tekintetében nem kötnek kompromisszumot.

Pure A9: tiszta levegő, automatikusan

A Pure A9 légtisztítók 2020-ban Red Dot Design díjat kaptak.

Az Electrolux Pure A9 légtisztítók folyamatosan ellenőrzik a levegő minőségét, és automatikusan változtatják a tisztítás intenzitását. Így elég egyszer beállítani, és onnantól mindig tiszta, egészséges lesz otthonában a levegő. Az elegáns formatervezésnek köszönhetően jól mutatnak a modern és klasszikus otthonokban is.

AutoDose mosógépek: automatikus mosószer adagolás

Az AutoDose funkciós PerfecCare mosógépek kiemelkedő formatervezését Red Dot Design díjjal ismerték el.

Az AutoDose funkció automatikusan a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja mosás közben a dobba, ezért a ruhák hosszú ideig szépek maradnak Akár 20 mosásra elegendő mosószerrel is feltölthető a tartály, amit a mosógép mindig a töltet súlyának megfelelően adagol.

 

Qiuck Select mosogatógép: mosogatás egy érintésre

Az Electrolux QuickSelect mosogatógép család elnyerte a világ egyik legrangosabb dizájn díját, az iF Design díjat.

A QuickSelect kezelőpanelen elegendő beállítani, hogy mennyi ideig tartson a program, a készülék pedig automatikusan beállítja a megfelelő ciklust. Az időtartam beállításakor a kijelzőn mutatja az Ecometer, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így Ön eldöntheti, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeket.

Pure F9: porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 vezeték nélküli porszívók 2019-ben iF Design Award díjat kaptak és elnyerték a British Allergy Foundation (BAF) minősítést is.

Egy Pure F9 porszívóval akár egyetlen feltöltéssel könnyedén kitakaríthatja otthona minden szegletét. A speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban. Ezek a modellek kiváló porfelszedő képességük és hatékony szigetelésük miatt megkapták a British Allergy Foundation (BAF) minősítést.

Az Allergy UK világszerte teszteli a gyártók termékeit, hogy felhívja a figyelmet azokra a funkciókra és megoldásokra, melyek megkönnyítik az allergiától szenvedő emberek életét. A Seal of Approval embléma azokon a termékeken jelenik meg, melyeket tudományosan teszteltek.

 

Perfect Care mosógépek és szárítógépek

A PerfectCare mosógépek és szárítógépek tökéletes párost alkotnak: dizájnban és tudásban is összeillenek. A díjnyertes készülékeket úgy terveztük meg, hogy a mosás és a szárítás minden alkalommal élmény legyen. Az innovatív mosógépek és szárítógépek használata rendkívül egyszerű, szinte magától értetődő. Nagy, ergonomikus programválasztó gombbal, és könnyen értelmezhető kezelőfelülettel vezetik végig Önt a mosás és a szárítás folyamatán.