Hűtők 5/10 év kompresszor garancia

Hűtők 5/10 év kompresszor garancia

Extra garancia meghatározott Electrolux hűtőkészülékek kompresszorára

5 vagy 10 év garanciát adunk a promócióban résztvevő Electrolux hűtőszekrények, kombinált hűtő-fagyasztók, fagyasztószekrények és fagyasztóládák kompresszorára (a készülék típusától függően).

 

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket

Az extra garancia csak a promócióban résztvevő modellekre vonatkozik!

 

Az akcióban résztvevő modellek és regisztráció

5 év garanciát adunk az alábbi modellek kompresszorára:

ELUX_5_ev_badge.jpg

LTB1AF28U0, LTB1AE24W0, LYB1AF8W0, LTB1AF28W0, LTB1AE24U0, LXB1SE11W0

Regisztrálom a készüléket,

10 év garanciát adunk az alábbi modellek kompresszorára:

ELUX_10_ev_badge.jpg

ENT8TE18S3, LNT7ME32M1, LNT7ME32X2, LNT7ME34K1, LUT5NF28W0, ENS8TE19S, LNS9TE19S, ENT6TF18S, LRB1DE33W, LNS8FF19S, LNT7ME32X3, LNT7ME36X3, LND5FE18S, LNS8FF19S, ENP7MD19S
Regisztrálom a készükéket

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. április 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a hűtőszekrény, hűtő-fagyasztó szekrény vagy fagyasztó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  Regisztráció

  Kérjük, töltse ki a megfelelő (5 év garancia vagy 10 év garancia) online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux hűtő- és fagyasztókészüléket forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

Mire terjed ki az extra garancia?

Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 5 vagy 10 éves időtartam végéig terjedő időszak. Az extra garancia kiterjed a készülék kompresszorára, valamint a kompresszor meghibásodása esetén a javítás díjára, az elszállítás és visszaszállás költségére, valamint a vákuumolás, újratöltés díjára is. Kérjük, a garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát!

Válasszon inverteres kompresszorral rendelkező hűtőt és fagyasztót!

A hűtőszekrények és a fagyasztók lelke a kompresszor, ez áramoltatja a hűtőközeget a készülékben. Az új generációs modellekben inverteres kompresszor gondoskodik az élelmiszerek folyamatos és egyenletes hűtéséről. Az inverteres kompresszor fordulatszáma automatikusan változik attól függően, hogy éppen mennyire kell hűteni a hűtő- vagy fagyasztóteret, így energiatakarékosabban és csendesebben működik, valamint az élettartama is hosszabb, mint a hagyományos kompresszornak.

Figyelem! Az 5 illetve 10 év garancia nem csak inverteres kompresszorral szerelt készülékekre vonatkozik. Vásárlás előtt ellenőrizze itt, hogy a kiválasztott készülékre vonatkozik-e extra garancia.