Vásárlási útmutató

Találja meg a tökéletes mosó-szárító gépet

Melyik az Ön mosó-szárító gépe?

Ismerje meg a mosó- szárító gép családokat, hogy kiválaszthassa az életvitelének és elképzeléseinek megfelelő modellt! Vásárlás előtt nézze meg a kiválasztott gép használati útmutatóját, melyben minden információt megtalál róla.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energiatakarékos

Minden Elecrolux mosó-szárító gép minimális mennyiségű vizet és energiát használ a ruhák mosása és szárítása során. Az Electrolux mosó-szárító gépek alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően A-tól A-40%-ig terjedő besorolást kaptak. Ez azt jelenti, hogy a legjobb energiafogyasztású Electrolux modell 40%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint egy A besorolású készülék. 

Bizonyos technikai megoldások jelentős szerepet játszanak az energiafogyasztás csökkentésében. Ilyen pl. az inverter motor, az ECO program vagy a SensiCare technológia.

Helytakarékos

Ha nincs hely 2 készüléknek, érdemes elgondolkodni egy mosó-szárító gép beszerzésén. Az Electrolux mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Választhat beépíthető vagy szabadonálló modellt. A beépíthető mosó-szárító gépet elrejtheti a bútorlap mögé, így harmonikus egységet alkot a helyiségben lévő bútorokkal - ez fontos szempont lehet, ha a konyhájába kerül a készülék. 

Kapacitás

mosó-szárító gépeknél 2 kapacitás értéket talál. A szárítási kapacitás egy picivel kevesebb, mint a mosás kapacitása, mert ahhoz, hogy szárítás közben szabadon áramolhasson a levegő a ruhák körül, több helyre van szükség. A megfelelő készülék kiválasztásához érdemes átgondolni a következőket:
Mekkor a családja? Ketten vannak, vagy nagy családban élnek?
Hányszor fog mosni hetente? 3-4 vagy inkább 6-8 adag ruhát mos ki egy héten? 
Vannak speciális textíliák, amelyeket új mosó-szárító gépében akar majd mosni? Például ágyneműhuzatot, párnát, paplant vagy függönyt - ezekhez válasszon nagy dobbal rendelkező készüléket. 

Minden Elecrolux mosó-szárító gép energia- és víztakarékos. Megmérik a töltet súlyát, és ahhoz igazítják a víz- illetve az energiafogyasztást, valamint a programok hosszát.

Okos mosó-szárító gépek

Az okos Electrolux mosó-szárító gépeket már az okostelefonjáról is irányíthatja a MY Electrolux Care alkalmazásból. Beállíthatja telefonján a hőfokot, a ruhák anyagát és színét. Az alkalmazás pedig javaslatot tesz a megfelelő mosóprogramra. Keresse a My Electrolux Care alkalmazást az App Store-ban vagy a Google Play áruházban.

2-in-1 programok

Használja a mosó-szárító programokat, amikor csak néhány ruhadarabot akar kimosni. Így rövid idő alatt a szennyesből a szekrénybe kerülhetnek ruhái. Értékelni fogja a 2in1 programot, amikor indulás előtt néhány órával jut eszébe, hogy a ruhája, amit fel akar venni, még a szennyesben van.

Programok

Nincs olyan, hogy "egy méret, mindenkinek jó", ha ruhákról van szó. A különböző embereknek, éppen úgy, ahogy a különféle anyagoknak, eltérőek az igényeik. Ezért vannak különböző speciális programok a mosó-szárító gépeinken:

 • Sötétkék finom szövet
  Gyapjú

  Biztonságosan moshatja és száríthatja gyapjúholmijait a mosó-szárító programon.

 • Fehér ing közelről
  Gőz

  Kisimítja a gyűrődéseket és felfrissíti a ruhákat, miközben eltávolítja a kellemetlen szagokat. 

 • Ruha a mosógépen
  Antiallergén

  Speciális program allergiásoknak a poratkák és egyéb allergének eltávolításához.

 • Vízcseppek a kék szöveten
  Outdoor

  Az outdoor programon a technikai ruhák megőrzik speciális funkcióikat. 

Tanúsítvány

Az Electrolux mosó-szárító gépek gyapjúprogramja Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez igazolja, hogy az Electrolux mosó-szárító gépekben biztonságosan moshatók és száríthatók azok a holmik is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.

Egy gép, teljeskörű gondoskodás

Soha nem volt még annyira egyszerű gondoskodni ruháiról, mint most egy PerfectCare 900-as sorozatú mosó-szárító géppel. Még a selyemholmikat is viselésre készen szedheti ki a dobból. Sokkal kevésbé gyűrődnek ugyanis, mintha a szabad levegőn szárította volna.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

DelicateCare – megfelelő programok, megfelelő gondoskodás

A DelicateCare rendszer, a hőszivattyús technológia, a ruhák anyagához (akár a gyapjúhoz vagy a selyemhez) igazodó dobmozgás, az alacsony hőmérsékletű mosó- és szárítóprogramok finoman gondoskodnak a különböző ruhákról. Ez azt jelenti, hogy még az outdoor holmikat (pl. sídzseki, vitorlás kabát) is magabiztosan moshatja és száríthatja ezekben a készülékekben. Megőrzik vízlepergető képességüket és melegen tartanak erős szélben is. 

Függetlenül attól, hogy éppen mit mos vagy szárít, biztos lehet benne, hogy viselésre készen veheti ki a dobból.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

A ruhák sokáig jó formában maradnak

A PerfectCare 900-as sorozatú mosó-szárító gépekben  nyugodgtan kimoshatja és megszáríthatja a legkülönbözőbb anyagú ruháit, legyen akár selyem, gyapjú vagy technikai ruházat. A DelicateCare rendszer a hőmérsékletet és a dob mozgását a ruha igényeihez igazítja, így azok sokáig megőrzik szépségüket és finom tapintásukat.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Gondoskodik minden anyagról

A hőszivattyús DelicateCare rendszer minden ruhaanyaghoz beállítja az alacsony hőmérséklet és a dobmozgás ideális egyensúlyát. Még a selyem ruhaneműi is 50%-kal kevesebb gyűrődéssel kerülnek elő a gépből!

 

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Tiszta és száraz ruhák akár 3 óra alatt

A 3ó/3kg program képes akár 3 kg ruhát kimosni és megszárítani 3 óra alatt. Ez azt jelenti, hogy a szennyesben lévő ruháit 3 óra múlva már fel is veheti úgy, hogy közben rá sem kell néznie a gépre. Gondoskodjon ruháiról a lehető legkényelmesebb módon, kompromisszumok nélkül.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Legyen mindig stílusos! Bízza ruháit mosó-szárító gépre!

Ön is sokkal magabiztosabbnak érzi magát, ha tudja, hogy a ruhák, amelyeket visel, jól néznek ki. Biztos lehet benne, hogy egy 800-as sorozatú PerfectCare mosó-szárító gép az UltraCare rendszerrel gondoskodik minden egyes ruhadarabról – az erős anyagból készült outdoor dzsekiktől a legfinomabb szövetből készült blúzokig. Minden ruháját kimoshatja és meg is száríthatja egy készülékben, akár 1 mosó-szárító programon. A ruhái, melyeket igazán szeret, sokkal tovább néznek ki úgy, mintha újak lennének. Egy modern megoldás, kompromisszumok nélkül – hogy mindig stílusos legyen.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

UltraCare – a ruhái sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének

Az UltraCare rendszer egy egyedülálló megoldás mosó-szárító gépeinkben. Még azelőtt feloldja a mosószert és az öblítőt a vízben, mielőtt a ruhákra permetezi. A vízben oldott tisztítószer egyenletesen oszlik el a szövetszálakon, ezért hatékonyan és kíméletesen tisztítja ki a ruhákat - s közben ápolja is őket. Ruhái hosszabb ideig tűnnek újnak.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Minden szövetszál puha marad. Mosásról mosásra.

Ha a mosószer nem oldódik fel rendesen, akkor nem tudja kellő alapossággal megtisztítani a ruhákat. Ha pedig az öblítő nem járja át egyenletesen a szövetet, a ruha nem lesz kellemesen puha, amikor felveszi. Az UltraCare rendszerű PerfectCare mosó-szárító gépek még azelőtt összekeverik és feloldják a mosószert, illetve az öblítőt a vízben, mielőtt a dobba engedik a tisztítószereket. A teljesen feloldott mosószer és öblítő egyenletesen járja át a szövetszálakat, ezért a ruhák tökéletesen tiszták és ellenállhatatlanul puhák lesznek.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Nem megy össze, jó formában marad

Mostantól a legfinomabb gyapjúszövetből készült pulóverét is száríthatja gépben. A DelicateCare rendszer gondoskodik a finom dobmozgásról, ezért a gyapjú nem gyűrődik és csavarodik, és nem is megy össze. Egyedülállóan jól szárít! A ruhák nem mennek össze, és nem veszítik el eredeti formájukat - a fektetve történő szárításhoz képest.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

A legjobb védelem rövid idő alatt, kompromisszum nélkül

A NonStop 4ó/5kg program a leghatékonyabb mosást és szárítást nyújtja a legrövidebb idő alatt. A gyakran hordott ruhák mosásához és szárításához terveztük, ezért képes akár 5 kg ruhát kimosni és megszárítani 4 óra alatt. Ma ez a leggazdaságosabb mosó-szárító program a piacon, mellyel időt és energiát takaríthat meg. Tökéletesen tisztára mos és egyenletesen szárít meg minden ruhadarabot, minden alkalommal.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Fesztelen elegancia, minden nap

Egy jól szabott nadrágban, mely tökéletesen áll, vagy kedvenc pulóverében Ön is magabiztosabbnak érzi magát. Bármit is csinál, bármerre is jár, ha jól néz ki, akkor jól is érzi magát. Bízza ruháit egy PerfectCare 700 mosó-szárító gépre, amelyben 1 programon kimoshatja és meg is száríthatja naponta viselt ruháit. A készülék minden egyes darabot kíméletesen mos és szárít, ezért ruhái mindig jó formában lesznek. Öröm lesz az öltözködés, minden nap.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

DualCare – speciális program minden ruhához

A DualCare rendszer automatikusan a töltet súlyához és a ruhák anyagához igazítja a programot. Ezért minden egyes holmit a megfelelő hőmérsékleten és a töltetnek megfelelő dobmozgással mos és szárít. A legfinomabb szövetekből (pl. gyapjú vagy selyem) készült ruháktól kezdve a farmereken át az outdoor holmikig mindent kimoshat majd megszáríthat 1 programon. Ruhái hosszú idő múlva is ugyanolyan jól néznek ki és ugyanolyan jó minőségűek lesznek, mint amikor megvette őket.

Megnéztem a mosó-szárító gépeket

Az anyagok kétszer annyi ideg néznek ki újnak    

A Ritex 2015-ben végzett színtesztje (test azonosító:15CR00099) kimutatta, hogy a SensiCare rendszerrel mosott anyagok kétszer annyi ideg néznek ki újnak. Az érzékelők automatikusan a töltet méretéhez igazítják a mosóprogramot az első pillanattól kezdve. Ezért a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossa tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így kevésbé lesznek viseltesek. Gondoskodik ruháiról, és óvja a környezetet. 

Electrolux PerfectCare mosógép farmer program

Nem megy össze, jó formában marad

Mostantól a legfinomabb gyapjúszövetből készült pulóverét is száríthatja gépben. A DelicateCare rendszer gondoskodik a finom dobmozgásról, ezért a gyapjú nem gyűrődik és csavarodik, és nem is megy össze. Egyedülállóan jól szárít! A ruhák nem mennek össze, és nem veszítik el eredeti formájukat - a fektetve történő szárításhoz képest.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Tiszta és száraz ruha 1 óra alatt

Non-Stop 60-Minute program mindössze 1 óra alatt képes kimosni és megszárítani kisebb tölteteket. Így ruhái gyorsan tiszták és szárazak lesznek, amikor csak szükség van rájuk.

Megnézem a mosó-szárító gépeket

FreshScent rendszer

Minden 700-as sorozatú mosó-szárító gépünkben megtalálja az egyedülálló FreshScent rendszert. A gőz és az illatosító együtt felfrissíti a ruhákat, anélkül, hogy valóban kimosná és megszárítaná azokat. Így hosszabb ideig hordhatja ruháit, melyek jó illatúak és szépek maradnak.

Mindemellett, a gőzben ellazulnak a szövetszálak, így kevésbé lesznek gyűrődtek a ruhák. Ezért kevesebbet kell vasalni őket.