Vásárlási útmutató

Találja meg a tökéletes mosó-szárító gépet

Egy gép, teljeskörű gondoskodás

Soha nem volt még annyira egyszerű gondoskodni ruháiról, mint most egy PerfectCare 900-as sorozatú mosó-szárító géppel. Még a selyemholmikat is viselésre készen szedheti ki a dobból. Sokkal kevésbé gyűrődnek ugyanis, mintha a szabad levegőn szárította volna.

A ruhák sokáig jó formában maradnak

A PerfectCare 900-as sorozatú mosó-szárító gépekben biztonságosan kimoshatja és meg is száríthatja a legkülönbözőbb anyagú ruháit, még a selyem- vagy gyapjúholmikat is. A DelicateCare rendszer a hőmérsékletet és a dob mozgását a ruhák anyagához igazítja, így azok sokáig megőrzik eredeti formájukat és finom tapintásukat.

Gondoskodik a vastagabb kabátokról

A hőszivattyús rendszernek és az inverter motornak köszönhetően, a pehelykabátokat és a technikai ruhákat is biztonságosan száríthatja a 900-as mosó-szárító gépekben. A pehely töltet nem csomósodik össze a tollkabátban, a technikai ruhák pedig megőrzik speciális vízlepergető és szélálló funkcióikat.

 

Tiszta és száraz ruhák akár 3 óra alatt

A 3ó/3kg program képes akár 3 kg ruhát kimosni és megszárítani 3 óra alatt. Ez azt jelenti, hogy a szennyesben lévő ruháit 3 óra múlva már fel is veheti úgy, hogy közben rá sem kell néznie a gépre. Gondoskodjon ruháiról a lehető legkényelmesebb módon, kompromisszumok nélkül.

Legyen mindig stílusos! Bízza ruháit mosó-szárító gépre!

Ön is sokkal magabiztosabbnak érzi magát, ha tudja, hogy a ruhák, amelyeket visel, jól néznek ki. Biztos lehet benne, hogy egy 800-as sorozatú PerfectCare mosó-szárító gép az UltraCare rendszerrel gondoskodik minden egyes ruhadarabról – az erős anyagból készült outdoor dzsekiktől a legfinomabb szövetből készült blúzokig. Minden ruháját kimoshatja és meg is száríthatja egy készülékben, akár 1 mosó-szárító programon. A ruhái, melyeket igazán szeret, sokkal tovább néznek ki úgy, mintha újak lennének.

UltraCare – a ruhái sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének

Az UltraCare rendszer egy egyedülálló megoldás mosó-szárító gépeinkben. Még azelőtt feloldja a mosószert és az öblítőt a vízben, mielőtt a ruhákra permetezi. A vízben oldott tisztítószer egyenletesen oszlik el a szövetszálakon, ezért hatékonyan és kíméletesen tisztítja ki a ruhákat - s közben ápolja is őket. Ruhái hosszabb ideig tűnnek újnak.

Nem megy össze, jó formában marad

Mostantól a legfinomabb gyapjúszövetből készült pulóverét is száríthatja gépben. A gyapjúruhák felfekszenek a dob falára, miközben a dob mozog, így a gyapjú nem gyűrődik és csavarodik szárítás közben. Az alacsony hőmérsékletű levegőnek köszönhetően pedig nem is megy össze.*

NonStop 4ó/5kg program

Hatékony mosás és szárítás, rövid idő alatt. A gyakran hordott ruhák mosásához és szárításához tervezett programon akár 5 kg ruhát is kimoshat és megszáríthat 4 óra alatt. Az energia- és víztakarékos programon kíméletesen tisztíthatja és száríthatja a ruhákat.

*A fektetve történő szárítással összehasonlítva.

DualCare – speciális program minden ruhához

A DualCare rendszer automatikusan a töltet súlyához és a ruhák anyagához igazítja a programot. Ezért minden egyes holmit a megfelelő hőmérsékleten és a töltetnek megfelelő dobmozgással mos és szárít. A legfinomabb szövetekből (pl. gyapjú vagy selyem) készült ruháktól kezdve a farmereken át az outdoor holmikig mindent kimoshat majd megszáríthat 1 programon. Ruhái hosszú idő múlva is ugyanolyan jól néznek ki és ugyanolyan jó minőségűek lesznek, mint amikor megvette őket.

Az ruhák kétszer annyi ideg néznek ki újnak  

A Ritex 2015-ben végzett színtesztje (test azonosító:15CR00099) kimutatta, hogy a SensiCare rendszerű készülékben mosott ruhák kétszer annyi ideg néznek ki újnak. A mosógép szenzorai felmérik a töltet mennyiségét, és automatikusan ahhoz igazítják a programot. Ezért a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossa tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így kevésbé lesznek viseltesek. A SensiCare rendszerű modellek gondoskodnak ruháiról, és kímélik a környezetet.

Electrolux PerfectCare mosógép farmer program

Tiszta és száraz ruhák 1 óra alatt

A NonStop 60 perc programon mindössze 1 óra alatt kimoshat és megszáríthat kisebb tölteteket. Így akár indulás előtt is kimoshatja és megszáríthatja a szennyesben lévő pulóvertét, nadrágját vagy egyéb ruháját

FreshScent rendszer

Minden 700-as sorozatú mosó-szárító gépünkben van gőzprogram, melyen mosás nélkül is felfrissítheti a ruhákat. A gőzprogramhoz használhat FreshScent gőzillatosítót is, így olyan friss illata lesz a ruháknak, mintha kimosta volna őket. Ha az alig hordott holmikat mosás helyett gőzben felfrissíti, akár 40 liter vizet megtakaríthat programonként. Ráadásul ha ruháit sem mossa feleslegesen sokszor, hosszabb ideig megőrzik eredeti színüket és formájukat. A gőzprogramot a ruhák gyűrődésmentesítéséhez is használhatja. Így kevesebb időt kell vasalással töltenie.

Szeretne többet megtudni mosó-szárító gépeinkről?

Amikor új mosó-szárító gépet keres, amelyik minden tekintetben megfelel életvitelének és elképzeléseinek, van néhány dolog, amit érdemes átgondolni. Például, hogy milyen anyagból készülnek a ruhák, amelyeket majd mosni, illetve szárítani akar benne. Nézze meg vásárlási útmutatónkat, melynek segítségével könnyedén megtalálja a megfelelő készüléket.

Melyik az Ön mosó-szárító gépe?

Ismerje meg a mosó- szárító gép családokat, hogy kiválaszthassa az életvitelének és elképzeléseinek megfelelő modellt! Vásárlás előtt nézze meg a kiválasztott gép használati útmutatóját, melyben minden információt megtalál róla.

Electrolux EcoLine

Legenergiahatékonyabb mosó-szárító gépünk -  energiát és vizet takarít meg minden alkalommal

Az Electrolux EcoLine mosó-szárító gép a kiemelkedő energiahatékonysága alapján lett kiválasztva. Gőzprogramon akár 96%-kal kevesebb vizet használ, az energiafogyasztást pedig akár 55%-kal* képesek csökkenteni a szárítási ciklusban a hőszivattyús technológiának köszönhetően, mely lehetővé teszi a legkényesebb anyagú ruhák, például a gyapjú, a selyem vagy a pehelykabát* szárítását is. 

*Belső tesztek alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárító gép energiafogyasztásának összehasonlítása a szárítási fázisban, teljes Eco 40-60 programon maximális töltettel (6 kg IEC pamut).

Energiatakarékos

Minden Elecrolux mosó-szárító gép minimális mennyiségű vizet és energiát használ a ruhák mosása és szárítása során. Bizonyos technikai megoldások jelentős szerepet játszanak az energiafogyasztás csökkentésében. Ilyen pl. az inverter motor, az ECO program vagy a SensiCare technológia.. Ezzel együtt, mosó-szárító gépeink gondoskodnak minden szövetszálról, hogy kedvenc ruhái sokáig úgy nézzenek ki, mintha újak lennének. Ezért 2x annyi ideig hordhatja kedvenc holmijait.

 

Helytakarékos

Ha nincs hely 2 készüléknek, érdemes elgondolkodni egy mosó-szárító gép beszerzésén. Az Electrolux mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Választhat beépíthető vagy szabadonálló modellt. A beépíthető mosó-szárító gépet elrejtheti a bútorlap mögé, így harmonikus egységet alkot a helyiségben lévő bútorokkal - ez fontos szempont lehet, ha a konyhájába kerül a készülék. 

Kapacitás

mosó-szárító gépeknél 2 kapacitás értéket talál. A szárítási kapacitás egy picivel kevesebb, mint a mosás kapacitása, mert ahhoz, hogy szárítás közben szabadon áramolhasson a levegő a ruhák körül, több helyre van szükség. A megfelelő készülék kiválasztásához érdemes átgondolni a következőket:
Mekkor a családja? Ketten vannak, vagy nagy családban élnek?
Hányszor fog mosni hetente? 3-4 vagy inkább 6-8 adag ruhát mos ki egy héten? 
Vannak speciális textíliák, amelyeket új mosó-szárító gépében akar majd mosni? Például ágyneműhuzatot, párnát, paplant vagy függönyt - ezekhez válasszon nagy dobbal rendelkező készüléket. 

Minden Elecrolux mosó-szárító gép energia- és víztakarékos. Megmérik a töltet súlyát, és ahhoz igazítják a víz- illetve az energiafogyasztást, valamint a programok hosszát.

Okos mosó-szárító gépek

Az okos Electrolux mosó-szárító gépeket már az okostelefonjáról is irányíthatja az Electrolux alkalmazásból. Beállíthatja telefonján a hőfokot, a ruhák anyagát és színét. Az alkalmazás pedig javaslatot tesz a megfelelő mosó- illetve szárító programra. Keresse az Electrolux alkalmazást az App Store-ban vagy a Google Play áruházban.

2-in-1 programok

Használja a mosó-szárító programokat, amikor csak néhány ruhadarabot akar kimosni. Így rövid idő alatt a szennyesből a szekrénybe kerülhetnek ruhái. Értékelni fogja a 2in1 programot, amikor indulás előtt néhány órával jut eszébe, hogy a ruhája, amit fel akar venni, még a szennyesben van.

Programok

Nincs olyan, hogy "egy méret, mindenkinek jó", ha ruhákról van szó. A különböző embereknek, éppen úgy, ahogy a különféle anyagoknak, eltérőek az igényeik. Ezért vannak különböző speciális programok a mosó-szárító gépeinken:

 • Sötétkék finom szövet
  Gyapjú

  Biztonságosan moshatja és száríthatja gyapjúholmijait a mosó-szárító programon.

 • Fehér ing közelről
  Gőz

  Kisimítja a gyűrődéseket és felfrissíti a ruhákat, miközben eltávolítja a kellemetlen szagokat. 

 • Ruha a mosógépen
  Antiallergén

  Speciális program allergiásoknak a poratkák és egyéb allergének eltávolításához.

 • Vízcseppek a kék szöveten
  Outdoor

  Az outdoor programon a technikai ruhák megőrzik speciális funkcióikat. 

Woolmark tanúsítvány

Az Electrolux mosó-szárító gépek gyapjúprogramja Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez igazolja, hogy az Electrolux mosó-szárító gépekben biztonságosan moshatók és száríthatók azok a holmik is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.