FEDEZZE FEL AZ ELECTROLUX VILÁGÁT

FEDEZZE FEL AZ ELECTROLUX VILÁGÁT

Merüljön el cikkeinkben, böngéssze útmutatóinkat, és találja meg a legjobb életmód tippeket

Olvasson bele inspiráló cikkeinkbe, nézze meg részletes vásárlási útmutatóinkat, tapasztalja meg az intelligens otthonban rejlő lehetőségeket, és tartson velünk a fenntarthatóság felé vezető úton. Fedezzen fel, tanuljon és csatlakoztassa eszközeit, amikor csak teheti.

Életmód tippek és trükkök otthonához

Teremtsen stresszmentes otthoni környezetet a napi rutin egyszerűsítésével. Fedezze fel, hogyan gondoskodhat otthonáról, nézze meg energiatakarékossági tippjeinket, tudja meg, hogyan alakíthat ki egy fenntarthatóbb életmódot – mindezt kényelmesen.

Csatlakoztassa háztartási gépeit, irányítsa telefonjáról a házimunká

Fedezze fel az okos eszközök előnyeit az Electrolux-al. Egyszerűsítse mindennapi feladatait, az intelligens főzéstől a tökéletesen időzített mosásig. Tapasztalja meg az intelligens otthonban rejlő lehetőségeket, próbálja ki az alkalmazásból elérhető funkciókat, a hangutasítást és még sok minden mást.

Éljen fenntarthatóbban

Mindannyian óvni szeretnénk a környezetet. Fedezze fel, hogyan alakíthat ki egy fenntarthatóbb életmódot energiahatékony készülékeinkkel. Háztartási gépeinket úgy terveztük, hogy használatukkal csökkenthesse ökológiai lábnyomát, és a teljesítményben se kelljen kompromisszumot kötnie.

Konyhatervezés konyhastúdió partnereinknél

Fedezze fel a dizájn új szintjét az Electrolux partnerüzletekben, és ismerje meg exkluzív konyhai készülékeinket. Válassza a fényes, a matt fekete vagy éppen a fehér termékcsaládot. Kombinálja választását energiatakarékos funkciókkal, vagy csatlakoztassa készülékeit okostelefonjához, hogy távolról és még kényelmesebben használhassa azokat.

Vásárlási útmutatók

Használja részletes vásárlási útmutatóinkat, amelyek segítségével könnyen kiválaszthatja az egyedi igényeinek és preferenciáinak megfelelő háztartási készüléket. Tudjon meg többet, hogy megalapozott döntéseket hozhasson!

 • Két beépített Electrolux sütő, melyek tökéletesen illeszkednek egy stílusos konyhába
  Találja meg a megfelelő sütőt

  Engedje szabadon szárnyalni kulináris fantáziáját a könnyen használható funkciókkal és intelligens főzési megoldásokkal rendelkező innovatív sütőinkkel. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen választhatja ki az igényeihez és az otthonához legjobban illő modellt.

 • Ételkészítés főzőlapon a különböző főzőzónák használatával. A beépített páraelszívó kiszűri a levegőből a szagokat és a gőzt.
  Találja meg a megfelelő főzőlapot

  Főzőlapjaink széles választékában megtalálja azt a modellt, amelynek segítségével mindig irányítása alatt tarthatja a főzés minden folyamatát a konyhában. Legyen az akár forralás, olajban sütés, párolás vagy hirtelen sütés. Vásárlási útmutatónk segítségével könnyedén megtalálhatja az egyedi igényeihez és életteréhez legjobban illő főzőlapot.

 • ComfortLift mosogatógép a konyhában
  Találja meg a megfelelő mosogatógépet

  Fedezze fel innovatív mosogatógépeinket, melyekben foltmentesen tiszta lesz minden edény. Számos funkció segíti a víz- és energiatakarékos mosogatást. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen választhatja ki az igényeihez és konyhájához legjobban illő modellt.

 • Mosógép a szekrény mellett
  Találja meg a megfelelő mosógépet

  Egyszerűsítse mosási rutinját mosógépeinkkel, amelyek alacsony hőmérsékleten, energiatakarékosan is kivételes tisztaságot nyújtanak. Vásárlási útmutatónk segítségével válassza ki az igényeihez és otthonához leginkább illő mosógépet.

 • Szárítógép a ruhaskosár mellett
  Találja meg a megfelelő szárítógépet

  Változtassa meg a mosási rutint energiatakarékos és hatékony szárítógépeinkkel. Vásárlási útmutatónk segítségével válassza ki az igényeihez és az otthonához legjobban illő modellt.

 • Beépített mosó-szárító gép egy modern, stílusos fürdőszobában
  Találja meg a megfelelő mosó-szárító gépet

  Fedezze fel innovatív mosó-szárító gép kínálatunkat. Modelljeinket úgy terveztük, hogy egyszerűsítsék a mosási rutint, miközben ápolják ruháit és textíliáit. Vásárlási útmutatónk segítségével válassza ki az igényeihez és az otthonához legjobban illő mosó-szárító gépet.

 • Modern, fekete páraelszívó a legújabb innovatív funkciókkal
  Találja meg a megfelelő páraelszívót

  Energiatakarékos páraelszívóink hatékony ventilátorokkal tartják tisztán konyhája levegőjét, és csendesen, könnyedén távolítják el a szagokat és a gőzt. Használja részletes vásárlási útmutatónkat, hogy kiválaszthassa az otthonához leginkább illő modellt.

 • Egy Electrolux tűzhely sütővel stílusos konyhai környezetben
  Találja meg a megfelelő tűzhelyet

  Sokoldalú tűzhelyeink teljes körű főzési élményt nyújtanak, hogy kiadós és egészséges ételeket készíthessen az egész család számára. Vásárlási útmutatónk segítségével megtalálhatja az igényeihez és életteréhez legjobban illő tűzhelyet.

 • Egy nyitott hűtő-fagyasztó tele friss élelmiszerekkel, amelyeket kényelmes rekeszekben tárolnak.
  Találja meg a megfelelő hűtő-fagyasztót

  Tartsa frissen élelmiszereit hosszabb ideig energiatakarékos hűtő-fagyasztóinkkal, amelyekben az élelmiszerek megőrzik ízüket és tápértéküket. Vásárlási útmutatónk segítségével találja meg az egyedi igényeihez és az otthonához illő modellt.

 • Egy szürke légtisztító egy modern és stílusos kanapé mellett
  Találja meg a megfelelő vezeték nélküli porszívót

  Tapasztalja meg a vezeték nélküli porszívózás szabadságát otthonában, élvezze az erőteljes szívóerőt és a könnyed manőverezést. Vásárlási útmutatónk segítségével találja meg az igényeinek és életterének megfelelő vezeték nélküli álló porszívót.

 • A legújabb vezetékes porszívó a nappaliban elhelyezve, a háttérben zöld növényekkel
  Találja meg a megfelelő porszívót

  Egyszerűsítse takarítási rutinját csúcstechnológiás, vezetékes porszívóinkkal, amelyeket úgy terveztünk, hogy bármilyen padlótípuson megbirkózzanak a porral és szennyeződéssel. Vásárlási útmutatónk segítségével találja meg az egyedi igényeihez és otthonához illő porszívót.

 • Egy vezeték nélküli porszívó a padlóra helyezve egy kutya mellett egy tiszta házban
  Találja meg a megfelelő légtisztítót

  Biztosítsa az optimális levegőminőséget otthonában korszerű légtisztítóinkkal, amelyek eltávolítják az allergéneket és a szennyező anyagokat, így mindig friss lesz a levegő otthonában.