Válasszon PerfectCare mosógépet

Innovatív mosógépeink kíméletesen tisztítják és közben ápolják ruháit. Legyen szó kedvenc gyapjú pulóveréről vagy selyem holmijáról, az Electrolux személyre szabott ruhaápolási megoldásokat kínál. Hosszabbítsa meg ruhái élettartamát és mosson fenntarthatóbban! Az Electrolux PerfectCare készülékek segítenek Önnek.

Mutass többet

Hatékonyabbak még a legjobb, "A" energiaosztálynál is*

Az Electrolux EcoLine mosógépek még az "A" energiaosztályú készülékeknél is hatékonyabbak, és azoknál is több energiát takarítanak meg.* Ezenkívül, a töltethez igazítva, automatikusan szabályozzák a víz- és energiafelhasználást

 

 

Mossa ruháit kíméletesen, víz- és energiatakarékosan

Az Electrolux mosógépekkel minden alkalommal idő-, víz és energiatakarékosan tisztíthatja ruháit. A leghatékonyabb mosógépek akár 30%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A energiaosztályú* készülékek. A kíméletes mosásnak köszönhetően, a ruhái tovább maradnak szépek, így hosszabb ideig hordhatja őket. Ezzel csökkentheti a környezetterhelést is.

 • Two containers depicted against green background.
  Friss ruhák, akár 96%-kal kevesebb vízzel**

  Gőzprogramon mosás nélkül is felfrissítheti alig hordott ruháit. Ezzel nemcsak kíméli kedvenc darabjait, de akár 96%-kal kevesebb vizet is használ annál, mintha kimosná.

 • Two piled of folded clothes.
  UltraCare: 30°C, 30% energiamegtakarítás***

  Az UltraCare technológia még azelőtt feloldja a vízben a mosószert és az öblítőszert, mielőtt, a dobban lévő ruhákra permetezné. A feloldott mosószer már 30°C-on is hatékonyan tisztít.

 • Shirt depicted against a wooden surface.
  Precíz mosószer adagolás, pazarlás nélkül

  Az intelligens AutoDose rendszer megméri a gépben a ruhák súlyát, majd ahhoz igazítja a program hosszát, a víz- és energiafogyasztást, valamint automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű tisztítószert.

*Energiafogyasztás tekintetében, az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve.
**40 literrel kevesebb vízfogyasztás gőzprogramon. 1 kg-os töltet frissítése FreshScent gőzprogramon összehasonlítva a Delicate programon történő mosással.
***A 40°C-os pamutprogramhoz képest. 

Legjobb mosógépünk

UltraCare® 800

Az Ultrawash® program kíméletesen tisztítja a ruhákat, s közben csökkenti a környezetterhelést. Az alacsony hőfokon (30°C) történő mosás óvja ruhaneműit, és közben akár 30% energiát takarít meg a 40°C-os pamutprogramhoz képest, mindössze 59 perc alatt.

Legnépszerűbb mosógépünk

SteamCare® 700

A SteamCare® technológia minden mosást egy gőzciklussal fejez be, ezzel kisimítja a gyűrődések jelentős részét. Így kevesebbet kell majd vasalnia. A gőzprogramon fel is frissítheti alig hordott ruháit, anélkül, hogy kimosná őket.

Termékválaszték

Az UltraWash program ideális a gyakran hordott, kevésbé szennyezett ruhák mosásához. Az 59 perces program 30°C-on, kíméletesen tisztítja ruháit, miközben 30% energiát takarít meg a 40°C-os pamutprogramhoz képest.
 • SensiCare® rendszer
 • AutoDose*
 • Alkalmazásból irányítható*
 • SteamCare® rendszer
 • UltraWash® program
Az innovatív SteamCare rendszer minden mosóprogramot egy gőzciklussal fejez be, ezzel csökkenti a gyűrődéseket.
 • Alkalmazásból irányítható*
 • AutoDose*
 • SensiCare® rendszer
 • SteamCare® rendszer
A SensiCare® rendszer a töltet mennyiségéhez igazítja a program hosszát, csökkentve a víz- és energiafelhasználást.
 • SensiCare® rendszer
 • AutoDose*
 • Alkalmazásból irányítható*

*Csak bizonyos modellekben.

Megújult az energiacímke

Az Európai Bizottság új szabályozást vezetett be az energiaosztályok meghatározására. Az osztályzás már egy A-tól G-ig terjedő skálán történik, mely segít Önnek a fenntartható döntések meghozatalában.

Nincs több mosószer pazarlás!

A túl sok, vagy túl kevés mosószer a szövetek sérüléséhez vezethet. Az AutoDose gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű tisztítószer kerüljön a dobba, minden alkalommal. Ezért a ruhák, különösen a pamut holmik, sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Intelligens ruhaápolás

My Electrolux Care alkalmazás segít Önnek kiválasztani a megfelelő programot, és számos ruhaápolási tanáccsal is szolgál. Az alkalmazás jelzi Önnek azt is, mikor van szüksége mosógépének egy alapos tisztításra, hogy hosszú ideig megfelelő módon működhessen.

Szeretne még többet tudni mosógépeinkről?


Amikor új mosógépet keres, amely minden tekintetben megfelel életvitelének és elképzeléseinek, van néhány dolog, amit érdemes átgondolni. Például, hogy hová, mekkora helyre kerül a mosógép, hogy milyen anyagból készülnek a ruhák, amelyeket mosni akar majd benne, vagy hogy hány adag holmit akar mosni hetente.
Nézze meg vásárlási útmutatónkat, melynek segítségével könnyedén megtalálja a megfelelő mosógépet.

Egyedülálló mosószeradagoló fiók már kapszuláknak is

Az egyedülálló univerzális adagoló fiók mosókapszulákhoz készült. Az erős vízsugár lágyítja és áttöri a fiókban a kapszulát, így az 60%-kal gyorsabban feloldódik, mintha a dobban ázna. A hideg vizes és a rövid, 1 órás programoknál is hatékonyabb a folteltávolítás, miközben kíméletesebb és fenntarthatóbb a mosás.*

*Belső teszt: az UniversalDose fiókba illetve a dobba helyezett mosókapszulák folttisztító hatékonyságának összehasonlítása 1 órás 30°C-os pamutprogramon.