Vásárlási útmutató

Találja meg a tökéletes mosógépet

Ellenállhatatlanul puha lesz minden holmi

Az Ultrawash program kíméletes minden egyes szövetszálhoz és a környezethez egyaránt. Az alacsony, 30°C hőmérsékelten való mosással megvédheti ruháit és 30% energiát takaríthat meg a 40°C-os pamutprogramhoz képest.

Hatékony tisztítás 30°C-on, 30% energia megtakarítással*

*Az UltraWash program alaposan tisztít 30°C-on, és több mint 30% energiát takarít meg a 40°C-os pamut programhoz képest.

UltraCare - Teljesen megóvja ruhái szövetét

Az UltraCare rendszer még azelőtt összekeveri a mosószert a vízzel, mielőtt a dobba engedné, a ruhákra. A vízben oldott mosószer és öblítő minden szövetszálhoz elér, így alaposan tisztítja és védi a szövetet. A ruhák hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Kevesebb gyűrődés, tökéletes megjelenés

A SteamCare technológia minden mosást egy gőz ciklussal fejez be, így a gyűrődések harmadával csökkennek. Ezért kevesebbet kell majd vasalnia, miközben ruhái megőrzik eredeti formájukat, és szépek maradnak.

Harmadával kevesebb gyűrődés*

*SteamCare rendszer nélkül mosott töltettel összehasonlítva.

SensiCare - Mindennapi ruhák, gondosan mosva

A SensiCare rendszer a töltethez igazítja a program hosszát, az energia- és vízfogyasztást, hogy a ruhák ne legyenek túlmosva. Mivel a holmik nem lesznek indokolatlanul sokáig mosva, hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

A ruhák kétszer hosszabb ideig néznek ki újnak*

Az érzékelők automatikusan a töltet méretéhez igazítják a mosóprogramot az első pillanattól kezdve. Ezért a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossa tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így kevésbé lesznek viseltesek. Gondoskodik ruháiról, és óvja a környezetet. 

 

*A színmegtartás tesztet a Ritex végezte, 2015. decemberében. Vizsgálat száma: 15CR00099.

Melyik az Ön mosógépe?

Ismerje meg a mosógép családokat, hogy kiválaszthassa az életvitelének és elképzeléseinek megfelelő modellt! Vásárlás előtt nézze meg a kiválasztott gép használati útmutatóját, melyben minden információt megtalál róla.

Electrolux EcoLine

Hatékonyabbak még a legjobb, "A" energiaosztálynál is* - energiát és vizet takarítanak meg minden alkalommal 

Az Electrolux EcoLine mosógépek energiahatékonysága jobb még a jelenleg elérhető legjobbnál (A osztály) is: akár 30%-kal több energiát takarítanak meg. Automatikusan a töltethez igazítják a felhasznált forrásokat – a gőzprogram akár 96%-kal csökkenti a vízfogyasztást, az AutoDose pedig precízen adagolja a megfelelő mennyiségű mosószert.**

*Energiafogyasztásban az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve, az A osztályhoz képest.
**Bizonyos modellek.

Hová kerül a mosógép?

Elsőként mérje fel, mekkora helye lesz a mosógépnek.

60 cm x 60 cm (szél x mély) hely kell egy elöltöltős mosógépnek.
40 cm x 60 cm (szél x mély) területen fér el egy felültöltős mosógép.
60 cm x 38-45 cm (szél x mély) területen pedig elfér egy keskeny elöltöltős mosógép.

Ne felejtse el leellenőrizni a vízvezeték kiállását sem, hogy minél egyszerűbben csatlakoztatható legyen a mosógép a vízhálózathoz.

Tipp: Ha a fürdőszobája nagyon kicsi, érdemes elgondolkodni egy mosó-szárító gép beszerzésén.

Kapacitás

Hányszor szokott mosni egy héten?

Kevesebb, mint 4 -szer – Ha keveset mos, egy 6-7 kg-os kapacitású mosógép is remekül kielégíti az igényeket.

4-6 alkalommal – A 8-9 kg-os kapacitással rendelkező mosógépeket kifejezetten a 3-4 fős családoknak terveztük, akik rendszeresen mosnak nagyobb mennyiségű ruhát.

6-nál többször – Ha Ön naponta használja mosógépét, és szinte mindig sokat mos, akkor válasszon 10 kg-os kapacitású készüléket. 

Minden Electrolux mosógép SensiCare technológiával működik. A SensiCare rendszer súlyérzékelőkkel állítja be a víz- és energiafogyasztást a töltet méretétől függően. Ezzel időt és pénzt takarít meg, valamint biztosítja, hogy ruháit ne mossa túl.

Energiatakarékos

Az Electrolux mosógépek rendkívül alacsony víz- és energiafelhasználás mellett, kíméletesen mossák tisztára a ruhákat. A legújabb Electrolux modellek energiabesorolása A+++ -tól A+++ -70%-ig terjed. Ez azt jelenti, hogy a legjobb energiaosztályú Electrolux mosógép 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A+++ besorolású modell.

Bizonyos technikai megoldások jelentős szerepet játszanak az energiafogyasztás csökkentésében. Ilyen pl. az inverter motor, az ECO program vagy a SensiCare technológia.

Csendes és gyors

Van még 2 fontos szempont, amit érdemes átgondolni az új mosógép kiválasztásakor.

Csendes programok

A legújabb mosógépeink zajszintje csupán 47 decibel, ezért akár este is moshat. Nem fogja zavarni sem a családját, sem a szomszédokat.

Gyors programok

A gyors programon 20 perc alatt is kimoshat egy kisebb adag (3kg) ruhát. Ha több holmit mos egyszerre, használja az UltraWash programot (bizonyos modelleken). Ezen a programon 59 perc alatt tisztára moshatja ruháit.

Okos mosógépek

Az okos Electrolux mosógépeket már az okostelefonjáról is irányíthatja az Electrolux alkalmazásból. Beállíthatja telefonján a hőfokot, a ruhák anyagát és színét. Az alkalmazás pedig javaslatot tesz a megfelelő mosóprogramra. Keresse az Electrolux alkalmazást az App Store-ban vagy a Google Play áruházban.

A tökéletes páros

Az Electrolux mosógépek és szárítógépek tökéletes összhangban vannak dizájn és technológia tekintetében egyaránt. A szárítógépet a mosógép tetejére is építheti, ha nem férnek el egymás mellett.


Két tökéletes mosógép

Gőzprogramos mosógépek

Érdemes gőzprogramos Electrolux mosógépet választani, ha szeretne kevesebb időt tölteni a vasalással. Az Electrolux SteamCare® modellek a program végén lefuttatnak egy rövid gőzciklust, s ezzel kisimítják a gyűrődések jelentős részét. De választhat önálló gőzprogramot is, ha csak fel szeretne frissíteni egy pulóvert vagy zakót.

Tanúsítványok

Az Electrolux mosógépek gyapjúprogramja Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez igazolja, hogy az Electrolux mosógépekben biztonságosan moshatók azok a holmik is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.

Az Electrolux 800-as sorozat mosógépei az Ariel és a Lenor tanúsítványát is megkapták. A világ egyik legnagyobb mosószergyártója igazolja, hogy a feloldott mosószer és az öblítő egyenletesen oszlik el a ruhákon, így eléri a szövetek 70%-át. Ezért ruhái hosszú ideig úgy néznek ki, mintha újak lennének.