Válasszon PerfectCare szárítógépet

Szárítógépeink egyedülállóan kíméletesen és energiatakarékosan szárítják meg ruháit. Tapasztalja meg PerfectCare készülékeinkkel a professzionális ruhaápolás élményét.

Legjobb energiahatékonyságú, A+++ energiaosztályú szárítógépeink

Az Electrolux EcoLine szárítógépek a legenergiatakarékosabb modelljeink. A+++ besorolásukkal kategóriájukban a legjobbak. Akár 68%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos szárítógépek.* Az alacsony hőmérsékleten történő szárításnak köszönhetően, még a legkényesebb anyagú ruhák, például a selyem** vagy a gyapjú*** sem megy össze.

 

 Szárítsa ruháit kíméletesen, és energiatakarékosan

Az Electrolux szárítógépek 68%-kal kevesebb* energiát fogyasztanak, mint hagyományos társaik, és közben gondoskodnak ruháiról, hogy hosszú ideig szépek maradjanak – a gyapjú nem meg össze**, a selyem megtartja formáját***, a pehelykabátok puhák és melegek maradnak****, a technikai ruhák megőrzik vízlepergető képességüket*****.


 • Home appliances in lifestyle environment.
  Takarítson meg energiát a hőszivattyús technológiával

  A hőszivattyús Electrolux szárítógépek fele akkora hőmérsékleten szárítanak*, mint kondenzációs társaik. Nem szárítják indokolatlanul hosszú ideig a ruhákat, így azok nincsenek kitéve felesleges hőhatásnak. Ezért minden holmi hosszú ideig megőrzi eredeti formáját és puhaságát.


 • Folded sweater against green background.
  Nem megy össze, megőrzi eredeti formáját

  A DelicateCare rendszerű szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőmérséklet, így gondoskodnak minden ruhadarabról. A gyapjú nem megy össze**, és a selyem is megtartja eredti formáját.*** A technikai ruhák pedig megtartják vízlepergető képességüket.***** • Close up of blue jacket.
  Tartsa puhán és melegen a 3DSense technológiával

  A 3DSense technológia szenzorai a ruha mélyebb rétegeiben is érzékelik a nedvességet, és automatikusan ahhoz igazítják a program beállításait. A selyem és a gyapjú szép marad, pehelykabátok pedig akár 30%-kal jobban megőrzik hőmegtartó képességüket****, mintha levegőn szárítaná őket.

*68%: A 8 kg-os hőszivattyús (A+++ energiaosztály) és a 8 kg-os kondenzációs szárítógépünk (B energiaosztály) éves energiafogyasztásának összehasonlítása alapján.
**A fektetve történő szárítással összehasonlítva.
***Éppen úgy, mintha szabad levegőn száradt volna.
**** A 3DScan technológiával szárított ruhák hőmegtartó képességének külső vizsgálata a ISO 11092 szabvány szerint tesztelve.
*****Jobban visszaállítja a vízlepergető képességet, mint a szabad levegőn történő szárítás.

Legjobb szárítógépünk

CycloneCare® 900

A 3DSense technológiával rendelkező CycloneCare® rendszer kíméletesen szárítja a ruhákat. A spirális alakban áramló levegő bejut még az öltések közé is, így gyorsan, alaposan és egyenletesen szárítja meg a legfinomabb szövetekből készült darabokat.

Legnépszerűbb szárítógépünk

DelicateCare® 800

A DelicateCare® rendszer a ruhák anyagához igazítja a dob mozgását és a program hosszát, így gondoskodik minden ruhadarabról. Még azokról is, melyeket korábban nem mert volna gépben szárítani.

Termékválaszték 

Egyedülálló szenzorok érzékelik a vastagabb ruhák belsejében a nedvességet.
 • CycloneCare® rendszer 3DSense technológiával
 • DelicateCare® rendszer
 • Alkalmazásból irányítható*
 • GentleCare® rendszer
 • SensiCare® rendszer
A DelicateCare rendszer a különböző anyagokhoz igazítják a dob mozgását és a program hosszát, így megfelelően gondoskodnak minden ruhadarabról.
 • DelicateCare® rendszer
 • Alkalmazásból irányítható
 • GentleCare® rendszer*
 • SensiCare® rendszer
GentleCare rendszer feleakkora hőfokon szárítja a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, így a ruhák nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek.
 • GentleCare® rendszer
 • SensiCare® rendszer

*Csak bizonyos modellekben.

Intelligens ruhaápolás

A My Electrolux Care alkalmazás segít Önnek kiválasztani a megfelelő programot, és számos ruhaápolási tanáccsal is szolgál, hogy holmijai sokáig megőrizzék eredeti formájukat.

Szeretne többet tudni szárítógépeinkről?

Mielőtt kiválasztja új szárítógépét érdemes megnézni, hogy a készülék milyen programokat kínál. Így biztos lehet benne, hogy minden holmiját a ruha anyagának megfelelő programon száríthat. Szárítógépeink számos speciális funkcióval rendelkeznek, melyek segítenek ruhái kíméletes ápolásában. Nézze meg vásárlási útmutatónkat, melynek segítségével könnyedén megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő készüléket.