.

10 év garancia az inverter motorra

Mosógépeink, szárítógépeink és mosó-szárítógépeink inverter motorjára 10 év garanciát vállalunk

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosógépeink mosó-szárítógépeink és szárítógépeink hosszú időn keresztül segítenek önnek tisztán és jó formában tartania ruháit, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a törvényben meghatározott, 1 év garancia időn felül adunk még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Az ajánlat minden Electrolux inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Ha szereti, bízza a mosógépre

Szeretné, ha ruhái hosszú idő múlva is úgy néznének ki, mintha újak lennének? Akkor bízza őket új Electrolux mosógépére. Válassza ki a megfelelő hőfokot és programot, a mosógép pedig a lehető legkíméletesebben, mégis alaposan fogja tisztára mosni ruháit. Mosógépeink speciális programokkal és innovatív funkciókkal gondoskodnak arról, hogy ruhái megtartsák formájukat, puhaságukat és színüket mosásról-mosásra. S közben minimális mennyiségű vizet és energiát használnak.

DelicateCare szárítógépek

Kedvenc ruháit nyugodtan rábízhatja egy Electrolux szárítógépére. A Delicate Care szárítógépek ugyanolyan kíméletesen szárítják meg ruháit, mintha fektetve szárítaná őket. A szárítógép a különféle anyagokhoz igazítja a programot, így gondoskodik legfinomabb ruháiról is. A gép alacsony hőmérsékleten szárít, ezért rendkívül energiatakarékos. Mindemellett hatékonyan dolgozik, egyenletesen szárít meg minden holmit.

Számít a véleménye!

Kérjük, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre, ha a jövőben megosztaná velünk véleményét új készülékéről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.