.

10 év garancia az inverter motorra

Mosógépeink, szárítógépeink és mosó-szárítógépeink inverter motorjára 10 év garanciát vállalunk.
Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosógépeink, mosó-szárítógépeink és szárítógépeink hosszú időn keresztül segítenek Önnek tisztán és jó formában
tartania ruháit, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a törvényben meghatározott,
1 év garancia időn felül adunk még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Az ajánlat minden Electrolux inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Ha szereti, bízza a mosógépre

Szeretné, ha ruhái hosszú idő múlva is úgy néznének ki, mintha újak lennének? Akkor bízza őket új Electrolux mosógépére. Válassza ki a megfelelő hőfokot és programot, a mosógép pedig a lehető legkíméletesebben, mégis alaposan fogja tisztára mosni ruháit. Mosógépeink speciális programokkal és innovatív funkciókkal gondoskodnak arról, hogy ruhái megtartsák formájukat, puhaságukat és színüket mosásról-mosásra. S közben minimális mennyiségű vizet és energiát használnak.

Megnézem a mosógépeket

DelicateCare szárítógépek

Kedvenc ruháit nyugodtan rábízhatja egy Electrolux szárítógépére. A Delicate Care szárítógépek ugyanolyan kíméletesen szárítják meg ruháit, mintha fektetve szárítaná őket. A szárítógép a különféle anyagokhoz igazítja a programot, így gondoskodik legfinomabb ruháiról is. A gép alacsony hőmérsékleten szárít, ezért rendkívül energiatakarékos. Mindemellett hatékonyan dolgozik, egyenletesen szárít meg minden holmit.

Megnézem a szárítógépeket