A svéd Electrolux

A svéd Electrolux

Egy jobb élet jegyében. Svéd tervezés.

Svéd gyökereinkből kiindulva életszemléletünkhöz szorosan hozzátartozik a természet szeretete és a környezettudatosság. Hiszünk a fenntarthatóbb életben, így mindent megteszünk azért, hogy egy tiszta és egészséges földet hagyjunk magunk után a jövő generáció számára. Nem csak a kényelmes háztartási megoldásokra, a ruhaápolásra vagy az új ízek felfedezésére fókuszálunk, hanem szeretnénk szebbé és kiegyensúlyozottabbá tenni az emberek mindennapjait.

Egy évszázad a jobb élet jegyében

100 éve dolgozunk azon, hogy az emberek életét fenntarthatóbbá és jobbá tegyük. Büszkék vagyunk arra, amit elértünk és nem állunk meg. Ismerje meg hosszútávú céljainkat és vállalt kötelezettségeinket, melyeket a Better Living programunk keretében valósítunk meg. 

A fenntarthatóbb életmódért dolgozunk

Vállalati értékeink között kiemelt helyet foglal el a fenntarthatóság. Éppen ezért valljuk, hogy az életmód megfelelő formálásával magasabb színvonalú életminőséget teremthetünk. Miközben a legjobb háztartásigép gyártó vállalattá válunk, szeretnénk a lehető legtöbb embert inspirálni, illetve lehetővé tenni számukra, hogy fenntarthatóbb életet éljenek. 

Professzionális szakértelem

100 éve dolgozuk együtt profi séfekkel. Egy évszázados tapasztalatunkkal és szakmai örökségünkkel megfelelünk a legmagasabb szakmai kihívásoknak is. Ezzel a tudással fejlesztük a háztartási gépeinket, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki konyhájából. 

 

Svéd értékek

Az Electrolux vállalatot 1919-ben alapították Svédországban. Hisszük, hogy élményeinkre, tapasztalatainkra jelentős hatással van az, ahogy élünk és ahonnan származunk. Svéd életszemléletünk szerves része a természet szeretete, mely egyértelműen meghatározza a termékek fejlesztése során szem előtt tartott céljainkat. Gondoskodunk ruháiról, hogy azok sokáig jó formában maradjanak, így Ön hosszú ideig hordhassa őket. Intuitív konyhai megoldásaink tervezésekor a jó ízek és a főzés élménye vezérel minket. Porszívóinkat és levegőtisztító készülékeinket pedig úgy fejlesztjük, hogy kényelmesen és gyorsan tisztán tarthassa otthonát. Tesszük mindezt azért, hogy Ön jól érezze magát otthonában.