Válasszon páraelszívót

Teremtsen tökéletes légkört konyhájában, Electrolux páraelszívóval. Könnyen beépíthetőek, nagy teljesítményűek és szinte zaj nélkül működnek.

 

Fogadja vendégeit egy kellemes konyhában, ahol nincs ételszag. Válasszon a stílusos és elegáns megjelenésű páraelszívók közül, melyek segítenek Önnek tisztán tartani a levegőt, miközben gyönyörűen mutatnak konyhájában.

Legjobb páraelszívónk

SilenceTech 900

A Silence 900 páraelszívó rendkívül csendes, még maximális teljesítményfokozaton is. Hatékonyan távolítja el a főzés közben keletkező szagokat, így Önnek csak az étel elkészítésre kell összpontosítania.

Legnépszerűbb páraelszívónk

Hob2Hood® 700

A Hob2Hood® funkció egy vezeték nélküli kapcsolat a főzőlap és a páraelszívó között. Csak kezdjen el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja az elszívás intenzitását, melyet a főzőlap teljesítményéhez igazít.

Újdonság

Breeze 800

Frissítse fel konyhája levegőjét egyetlen gombnyomással. Amint végzett a főzéssel, kapcsolja be a Breeze funkciót, és 10 percen belül újra friss, tiszta levegő lesz konyhájában.

Szeretne még többet megtudni páraelszívóinkról?

Válasszon finoman elegáns vagy éppen figyelemfelkeltő dizájn elszívót! Bármelyikre is esik a választása, hatékonyan tisztítja majd konyhájában a levegőt. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen megtalálja a tökéletes páraelszívót.