Válasszon páraelszívót

Teremtsen tökéletes légkört konyhájában, Electrolux páraelszívóval. Könnyen beépíthetőek, nagy teljesítményűek és szinte zaj nélkül működnek.

 

Tiszta levegő a konyhában, energiatakarékosan

Élvezze a közös főzést családjával és barátaival. Az alacsony zajszintű, "A" energiaosztályú páraelszívók még hatékonyabban tisztítják meg a levegőt, kellemes légkört teremtve a konyhában. 

Megnézem az EcoLine kürtős páraelszívókat 
Megnézem az EcoLine rejtett páraelszívókat 
Megnézem az EcoLine sziget páraelszívókat
Megnézem az EcoLine főzőlapról vezérelt páraelszívót

Legyen a konyhája az otthona lelke - tiszta levegővel és hangulatos fényekkel

Az Electrolux páraelszívók hatékonyan, de csendesen tisztítják meg a konyha levegőjét. Az újragondolt világítással minden jól látható – a finom ízek pedig garantáltak. 

 • Pan and pot on stove with graphic above.
  Automatikus elszívás, érintés nélkül

  A Hob2Hood® funkció vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a főzőlap és a páraelszívó között, hogy mindig tiszta legyen a levegő konyhájában. A páraelszívó automatikusan a főzőlapon beállított legmagasabb fokozathoz igazítja az elszívás intenzitását. Csak kezdjen el főzni, a többi már magától megy!

 • Man cooking in kitchen
  Csendes és hatékony

  A nagyteljesítményű SilenceTech páraelszívó szinte zajmentesen semlegesíti a kellemetlen szagokat a konyhában – még maximum fokozaton is. Így nyugodt, kellemes környezetben készítheti el kedvenc ételeit. 

 • Close-up of hood light panel
  Jobb megvilágítás

  Az energiatakarékos LED-világításnak köszönhetően páraelszívóink kiváló rálátást biztosítanak a főzőfelületre. Tökéletes a receptek ellenőrzéséhez, az edények és a serpenyők szemmel tartásához és a kellemes konyhai légkör megteremtéséhez. 

Találja meg az ideális páraelszívót

Fogadja vendégeit egy kellemes konyhában, ahol nincs ételszag. Válasszon a stílusos és elegáns megjelenésű páraelszívók közül, melyek segítenek Önnek tisztán tartani a levegőt, miközben gyönyörűen mutatnak konyhájában.

Legjobb páraelszívónk

SilenceTech 900

A Silence 900 páraelszívó rendkívül csendes, még maximális teljesítményfokozaton is. Hatékonyan távolítja el a főzés közben keletkező szagokat, így Önnek csak az étel elkészítésre kell összpontosítania.

Legnépszerűbb páraelszívónk

Hob2Hood® 700

A Hob2Hood® funkció egy vezeték nélküli kapcsolat a főzőlap és a páraelszívó között. Csak kezdjen el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja az elszívás intenzitását, melyet a főzőlap teljesítményéhez igazít.

Újdonság

Breeze 800

Frissítse fel konyhája levegőjét egyetlen gombnyomással. Amint végzett a főzéssel, kapcsolja be a Breeze funkciót, és 10 percen belül újra friss, tiszta levegő lesz konyhájában.

Szeretne még többet megtudni páraelszívóinkról?

Válasszon finoman elegáns vagy éppen figyelemfelkeltő dizájn elszívót! Bármelyikre is esik a választása, hatékonyan tisztítja majd konyhájában a levegőt. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen megtalálja a tökéletes páraelszívót.