Válasszon mosogatógépet

vagy nézze meg vásárlási útmutatónkat a "Segítünk választani" részben, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő készüléket.

A legenergiatakarékosabb mosogatógépeink

EcoLine mosogatógépeink a leginkább víz- és energiatakarékos modellek választékunkban. A készülékek olyan funkciókkal rendelkeznek, melyek segítenek spórolni az erőforrásokkal, miközben tökéletesen tiszták lesznek az edények.

Megnézem a szabadonálló EcoLine mosogatógépet 

Megnézem a beépíthető EcoLine mosogatógépet 

Mosogatás könnyedén

Energiatakarékos megoldások. Makulátlan tisztaság. 

Az Electrolux mosogatógépekben foltmentesen tiszta lesz minden edény. Ráadásul, az Ecometer segít a víz-és energia megtakarításban. A ComfortLift® mosogatógépek még az edények be- és kipakolását is megkönnyítik azzal, hogy az alsó kosarukat fel lehet emelni.

 • Opening a full dishwasher
  Egyszerű ki- és bepakolás

  A világon egyedülálló ComfortLift technológia segítségével csípőmagasságig felemelheti az alsó kosarat, így kényelmesebben pakolhatja be és ki az edényeket.

 • Finger pressing dishwasher control panel
  Ecometer: víz-és energiamegtakarítás

  Az Ecometer intuitív zöld sávokkal megmutatja Önnek a leginkább fenntartható programot, amellyel vizet és energiát takaríthat meg. 

 • Close-up of dishwasher spray arm
  Tisztább edények, kevesebb pazarlás

  A szatelit szórókar több irányba mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre extra vízfogyasztás nélkül. Tisztább edények, kevesebb víz pazarlás.

   

Legjobb mosogatógépeink

ComfortLift® 900 mosogatógép

A mosogatógép a világon elsőként segít be- és kipakolni az edényeket. Az egyedi technológia révén az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, így az csípőmagasságig felemelkedik. Annyira kényelmes, hogy Ön is meglepődik majd, hogyan tudott eddig élni nélküle.

Legnépszerűbb mosogatógépeink

SatelliteClean® 600 mosogatógép

A SatelliteClean® 600 mosogatógépek vízkarja minden sarokba eljuttatja a vizet, így minden edény csillogóan tiszta lesz. A hagyományos szórókarokkal ellentétben ez a vízkar több irányban mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre.

Új prémium megjelenés, modern dizájn

Új szabadonálló modelljeink prémium megjelenése letisztult vonalaival tökéletesen illik a modern konyhákba. A díjnyertes, idő alapú program beállítással egyszerűen elindíthat bármilyen ciklust - mindössze egy érintéssel.

Szeretne még többet tudni mosogatógépeinkről?

Legyen minden edény és pohár csillogóan tiszta. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen megtalálja az igényeinek megfelelő mosogatógépet!