Válasszon mosogatógépet

vagy nézze meg vásárlási útmutatónkat a "Segítünk választani" részben, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő készüléket.

QuickSelect kezelőpanel

A csúszókapcsolós felületen egy érintéssel beállíthatja, hogy mennyi ideig tartson a program, a készülék pedig beállítja a megfelelő ciklust. Az Ecometer megmutatja Önnek, hogy mennyire víz- és energiatakarékos a kiválasztott program.

  • Soha nem volt még ennyire egyszerű elindítani a gépet

    Csak állítsa be a csúszókapcsolós kezelőfelületen, hogy mennyi ideig tartson a program a többi bízza a készülékre.

  • Gazdaságos mosogatás egy érintéssel

    Az Ecometer segítségével ellenőrizheti, hogy mennyire víz-és energiatakarékos a mosogatás.

Legjobb mosogatógépeink

ComfortLift® 900 mosogatógép

A mosogatógép a világon elsőként segít be- és kipakolni az edényeket. Az egyedi technológia révén az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, így az csípőmagasságig felemelkedik. Annyira kényelmes, hogy Ön is meglepődik majd, hogyan tudott eddig élni nélküle.

Legnépszerűbb mosogatógépeink

SatelliteClean® 600 mosogatógép

A SatelliteClean® 600 mosogatógépek vízkarja minden sarokba eljuttatja a vizet, így minden edény csillogóan tiszta lesz. A hagyományos szórókarokkal ellentétben ez a vízkar több irányban mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre.

Új prémium megjelenés, modern dizájn

Új szabadonálló modelljeink prémium megjelenése letisztult vonalaival tökéletesen illik a modern konyhákba. A díjnyertes, idő alapú program beállítással egyszerűen elindíthat bármilyen ciklust - mindössze egy érintéssel.

Szeretne még többet tudni mosogatógépeinkről?

Legyen minden edény és pohár csillogóan tiszta. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen megtalálja az igényeinek megfelelő mosogatógépet!