Válasszon mosogatógépet

vagy nézze meg vásárlási útmutatónkat a "Segítünk választani" részben, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő készüléket.

QuickSelect kezelőpanel Ecometer kijelzővel

Akár 20% energiamegtakarítás*

Környezettudatos döntések, könnyedén. Állítsa be a QuickSelect érintőkijelzőn, hogy mennyi ideig tartson a program. Az Ecometer pedig intuitív zöld sávokkal megmutatja Önnek a leginkább fenntartható programot, amellyel vizet és energiát takaríthat meg.

 

*Belső teszt alapján, az ECO program összehasonlítva egy C energiaosztályú készülék sztenderd 90 perces programjával.

  • My Electrolux Kitchen app on smart phone
    Alkalmazásból irányítható mosogatógép

    Az okos eszközzel párosítható QuickSelect mosogatógépeinkkel fenntartható módon mosogathat. Útmutatást kaphat az adott töltetnek megfelelő program kiválasztásához, és beállíthatja azt is, mikor induljon el a program. Az alkalmazás összegzi a használattal kapcsolatos adatokat, és visszajelzést ad a még fenntarthatóbb mosogatáshoz.

  • Wine glasses in dishwasher
    Gépi mosogatással akár 60% energiát, és 90 l vizet takaríthat meg a kézi mosogatáshoz képest*

    *Egy D, vagy annál jobb osztályú mosogatógép ECO programon történő víz- és energiafogyasztásának összehasonlítása a kézi mosogatás során használt átlagos vízmennyiséggel az EU-ban (Stamminger és Tsai, Mosogatási szokások Európában című tanulmány, (2007) 12 teríték).

A legenergiatakarékosabb mosogatógépeink

EcoLine mosogatógépeink a leginkább víz- és energiatakarékos modellek választékunkban. Minden készülék rendelkezik olyan funkciókkal, melyek segítenek spórolni az erőforrásokkal, miközben tökéletesen tiszták lesznek az edények.

Megnézem a szabadonálló Electrolux EcoLine mosogatógépet 

Legjobb mosogatógépeink

ComfortLift® 900 mosogatógép

A mosogatógép a világon elsőként segít be- és kipakolni az edényeket. Az egyedi technológia révén az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, így az csípőmagasságig felemelkedik. Annyira kényelmes, hogy Ön is meglepődik majd, hogyan tudott eddig élni nélküle.

Legnépszerűbb mosogatógépeink

SatelliteClean® 600 mosogatógép

A SatelliteClean® 600 mosogatógépek vízkarja minden sarokba eljuttatja a vizet, így minden edény csillogóan tiszta lesz. A hagyományos szórókarokkal ellentétben ez a vízkar több irányban mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre.

Új prémium megjelenés, modern dizájn

Új szabadonálló modelljeink prémium megjelenése letisztult vonalaival tökéletesen illik a modern konyhákba. A díjnyertes, idő alapú program beállítással egyszerűen elindíthat bármilyen ciklust - mindössze egy érintéssel.

Szeretne még többet tudni mosogatógépeinkről?

Legyen minden edény és pohár csillogóan tiszta. Vásárlási útmutatónk segítségével egyszerűen megtalálja az igényeinek megfelelő mosogatógépet!