Válasszon PerfectCare mosó-szárító gépet

Gondoskodjon ruháiról, még a legfinomabb darabokról is mosó-szárító gépeink segítségével. Ha nincs hely két készüléknek válasszon mosó-szárító gépet. Időt és energiát takarít meg Önnek, anélkül, hogy teljesítmény tekintetében kompromisszumot kellene kötnie.

Legenergiahatékonyabb mosó-szárító gépünk

Az Electrolux EcoLine mosó-szárító gép a kiemelkedő energiahatékonysága alapján lett kiválasztva. Gőzprogramon akár 96%-kal kevesebb vizet használ, az energiafogyasztást pedig akár 55%-kal* képes csökkenteni a szárítási ciklusban a hőszivattyús technológiának köszönhetően, mely lehetővé teszi a legkényesebb anyagú ruhák, például a gyapjú, a selyem vagy a pehelykabát** szárítását is.

Mosás, szárítás, víz- és energiamegtakarítás. Egy készülékben.

Az Electrolux mosó-szárító gépekkel akár 96%-kal kevesebb* víz felhasználásával frissítheti fel ruháit gőzprogramon, és már 30°C-on** tisztára moshatja holmijait. A szárítási ciklusban pedig a hőszivattyús technológiának köszönhetően akár 55%-kal csökkentheti*** az energiafogyasztást. Amellett, hogy mosó-szárító gépeink energia- és víztakarékosak, kíméletesen mossák és szárítják ruháit, hogy Ön hosszabb ideig viselhesse azokat. Ezzel is hozzájárulhat a környezetterhelés csökkentéséhez.

 • Glass containers against green background.
  Friss ruhák, akár 96%-kal kevesebb vízzel*

  Gőzprogramon mosás nélkül is felfrissítheti alig hordott ruháit. Ezzel nemcsak kíméli kedvenc darabjait, de akár  96%-kal kevesebb vizet is használ annál, mintha kimosná. 


 • Two folded piles of clothes.
  UltraCare: 30°C, 30% energiamegtakarítás****

  Az UltraCare technológia még azelőtt feloldja a vízben a mosószert és az öblítőszert, mielőtt, a dobban lévő ruhákra permetezné. A feloldott mosószer már 30 °C-on is hatékonyan tisztít.


 • Home appliances in lifestyle environment.
  Kíméletes szárítás, akár 55% energiamegtakarítás***

  A hőszivattyús Electrolux mosó-szárító gépek a legkényesebb anyagú ruhákat, például a gyapjút, a selymet vagy akár a pehelykabátot is kíméletesen és energiatakarékosan szárítják.


*Belső teszt alapján, 1 kg-os töltet frissítése FreshScent  gőzprogramon összehasonlítva a Delicate programon történő mosással.
**Külső teszt alapján, az 59 leggyakoribb háztartási szennyeződéssel szennyezett 5 kg ruha mosása 59 perces, 30°C –os PowerClean programon. A foltokat 100%-ban eltávolította a program.
***Belső teszt alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárító gép energiafogyasztásának összehasonlítása a szárítási fázisban, teljes Eco 40-60 programon maximális töltettel (6 kg IEC pamut).
****UltraWash programon már 30 °C-on tiszták lesznek a ruhák. A 30 °C-os programon több mint 30%-kal kevesebb energiát használ a készülék, a 40 °C-os pamutprogramhoz képest.

Legjobb mosó-szárító gépünk

DelicateCare® 900

A világon egyedülálló, DelicateCare® rendszerű mosó-szárító gépben kimoshatja és meg is száríthatja legkényesebb ruháit is. A hőszivattyús technológia, a ruhák anyagához igazodó dobmozgás, az alacsony hőmérsékletű programok gondoskodnak a különböző ruhákról.

Legnépszerűbb mosó-szárító gépünk

DualCare 700

A DualCare rendszerű mosó-szárító gépben minden ruháját kimoshatja és meg is száríthatja, akár egyetlen programon. A készülék a töltet súlyához igazítja a mosó- és szárító ciklust, ezért a ruhák nem lesznek feleslegesen sokáig mosva és szárítva.

Termékválaszték

A töltethez igazítja a dob mozgását, ezért a ruhák megőrzik kiváló minőségüket
 • SensiCare rendszer
 • SteamCare rendszer
 • DualCare rendszer
 • Alkalmazásból irányítható*
 • DelicateCare rendszer
Még azelőtt feloldja a tisztítószert a vízben, mielőtt az érintkezne a ruhákkal
 • SensiCare rendszer
 • SteamCare rendszer
 • DualCare rendszer
 • UltraCare rendszer
A töltet súlyához igazítja a mosó- és szárító ciklust, ezért a ruhák nem lesznek feleslegesen sokáig mosva és szárítva
 • SensiCare rendszer
 • SteamCare rendszer
 • DualCare rendszer

*Csak bizonyos modellekben.

Megújult energiacímke

Az Európai Bizottság új szabályozást vezetett be az energiaosztályok meghatározására. Az osztályzás már egy A-tól G-ig terjedő skálán történik, mely segít Önnek a fenntartható döntések meghozatalában.

Intelligens ruhaápolás

My Electrolux Care alkalmazás segít Önnek kiválasztani a megfelelő programot, és számos ruhaápolási tanáccsal is szolgál. Az alkalmazás jelzi Önnek azt is, mikor van szüksége mosó-szárító gépének egy alapos tisztításra, hogy hosszú ideig megfelelően működjön.

Szeretne többet megtudni mosó-szárító gépeinkről?

Amikor új mosó-szárító gépet keres, amelyik minden tekintetben megfelel életvitelének és elképzeléseinek, van néhány dolog, amit érdemes átgondolni. Például, hogy milyen anyagból készülnek a ruhák, amelyeket majd mosni, illetve szárítani akar benne. Nézze meg vásárlási útmutatónkat, melynek segítségével könnyedén megtalálja a megfelelő készüléket.