Írjon értékelést!

Mondja el, mit gondol új Electrolux készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételei is egyaránt fontosak.

  • {{ errorText }}

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Hozza létre MyElectrolux fiókját, és 10% kedvezményt adunk következő vásárlása értékéből

Írja meg véleményét!

Írja meg mit gondol új Electrolux készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.

Fontos a véleménye!

Pozitív és negatív észrevételei is fontosak. Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, a speciális funkciói vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

Kérjük, a terméket értékelje, ne a kereskedőt vagy a vásárlás során szerzett tapasztalatait.

Keressen minket!

Vevőszolgálatunk hétfőtől-péntekig, 8-17 óra között várja hívását. Az alábbi linkre kattintva e-mailt is küldhet nekünk. Örömmel állunk rendelkezésére, ha készülékével kapcsolatban kérdése van.