.

10 év garancia az inverter motorra

Mosogatógépeink inverter motorjára 9 év extra garanciát vállalunk, az 1 éves gyári garancia időn felül. 
A 9 év extra garancia kizárólag az inverter motorra vonatkozik, és online regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

A regisztráció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. február 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztráció

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követően 90 napon belül! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumetumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

10 év az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosogatógépeink hosszú időn keresztül segítenek önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a beépíthető és a szabadonálló Electrolux mosogatógépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül. Az extra garancia kizárólag az inverter motoros készülékekre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Mosogatógép inverter motor készüléklista

Mi mindent várhat mosogatógépétől?

Nem számít, milyen edényt tesz be a mosogatógépébe — a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőktől a törékeny üvegpoharakig — az Electrolux mosogatógépek egyedülállóan tisztára mosnak mindent, hogy Ön minden alkalommal csillogóan tisztán vehesse ki edényeit a gépből. Biztos lehet benne, hogy többé semmit sem kell kézzel mosogatnia. Évente ráadásul akár 2 hét szabadidővel ajándékozhatja meg magát, ha a gépre bízza piszkos edényeit.

Megnézem a mosogatógépeket

Cseppmentes szárítás, természetesen

Az új AirDry technológia a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

MEGNÉZEK EGY AIRDRY FUNKCIÓS MOSOGATÓGÉPET