10 év garancia mosogatógépek inverter motorjára

10 év garancia mosogatógépek inverter motorjára

10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

Az inverter motoros Electrolux mosogatógépek nap mint nap segítenek Önnek a konyhában. Erre garanciát is vállalunk: a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépek inverter motorjára extra garanciát adunk. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

A regisztráció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. február 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztráció

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapotAdja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumetumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik. 

Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Mi mindent várhat egy Electrolux mosogatógéptől?

Nem számít, milyen edényt tesz be a mosogatógépébe — a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőktől a törékeny üvegpoharakig — az Electrolux mosogatógépek egyedülállóan tisztára mosnak mindent, hogy Ön minden alkalommal csillogóan tisztán vehesse ki edényeit a gépből. Biztos lehet benne, hogy többé semmit sem kell kézzel mosogatnia. Évente ráadásul akár 2 hét szabadidővel ajándékozhatja meg magát, ha a gépre bízza piszkos edényeit

Természetes szárítás, energiatakarékosan

Az Electrolux mosogatógépekben az AirDry technológia a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Ennek eredményeként háromszor hatékonyabb a szárítás, mint azoknál a modelleknél, amelyeknél nincs automatikus ajtónyitás. Az AirDry rendszer nem csak hatékonyabb, de energiatakarékosabb is, mint a hagyományos szárítás.

 

Mosogatás egyetlen érintésre

Soha nem volt még ennyire egyszerű megtalálni a megfelelő programot edényei elmosogatásához! Egy QuickSelect funkciós* Electrolux mosogatógép csúszókapcsolós kezelőfelületén csak azt kell beállítania, hogy mennyi ideig tartson a program. A gép pedig beállítja a megfelelő ciklust. A mosogatógép azt is jelzi, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így eldöntheti, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeit.

 

*Bizonyos modellekben