Vásárlási útmutató

Találja meg a tökéletes szárítógépet

Egyedülállóan hatékony szárítás

A finom levegőáramlás minden oldalról kíméletesen szárítja a ruhákat. A spirális alakban áramló levegő bejut a nehezen elérhető szűk helyekre is, például a zsebekbe, hajtásokba, öltések közé. Így gyorsan, alaposan és egyenletesen szárítja meg a legfinomabb szövetekből készült darabokat (például a selyem és gyapjú holmikat) valamint a vastagabb kabátokat is.

DelicateCare - Vigyáz a stílusára

A DelicateCare rendszer az anyag típusához igazítja a szárítás hőfokát és a dobmozgást. Ezért a lehető legkíméletesebben szárítja meg a ruhákat. Legyen az bármilyen sérülékeny anyag - akár gyapjú vagy speciális outdoor ruha -, a szárítás során megőrzi kiváló minőségét.

Nem megy össze.* Megtartja formáját.

Mostantól a legfinomabb gyapjúszövetből készült pulóverét is száríthatja gépben. A DelicateCare rendszer gondoskodik a finom dobmozgásról, ezért a gyapjú nem gyűrődik és csavarodik, és nem is megy össze. Egyedülállóan jól szárít! A ruhák nem mennek össze, és nem veszítik el eredeti formájukat - a fektetve történő szárításhoz képest.

 

* A gyapjú nem megy össze. A fektetve történő szárítással összehasonlítva.

Megőrzi és visszaállítja a vízlepergető képességet*

*Jobb, mint a levegőn szárítás. 

A DelicateCare rendszerű készülékekben szárított outdoor ruhák sokkal jobban megőrzik vízlepergető képességüket, mintha szabad levegőn száradtak volna. Sőt, a DelicateCare rendszer képes visszaállítani a technikai holmik vízlepergető és szélálló képességét. Éppen olyan hőmérsékleten szárítja a technikai ruhákat, melyre szükség van a speciális funkciók (vízlepergetés, szellőzés) megőrzéséhez vagy éppen visszaállításához.

GentleCare - A ruhák sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének

A GentleCare rendszer fele akkora hőmérsékleten szárítja a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhák soha nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódik a szövet, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás, valamint a szárítás időtartama is.

Kíméletes szárítás alacsonyabb hőfokon*

*A hagyományos szárítógépek dobjában áramló levegő hőmérsékletével 

Hatékony szárítás, egyszerű karbantartás

Az egyszerűen tisztán tartható EcoFlow szűrőrendszer gondoskodik a hatékony levegőáramlásról. 2-3 szárítóprogram lefuttatása után érdemes megtisztítani a szűrőt a pihéktől és a szöszöktől, hogy a szárítógépben akadálytalanul áramoljon a meleg levegő. Így a gép gyorsabban és energiatakarékosan szárítja meg a ruhákat.

Tükörbe néző nő

Kíméletesen szárítja meg minden ruháját

A SensiCare rendszer felméri, hogy mennyire vizesek a ruhák a gépben, és annak megfelelően állítja be a program hosszát. Ezért amikor csak néhány ruhadarab van a gépben, azok sem lesznek feleslegesen sokáig szárítva.

 

Rövidebb program, több gondoskodás

A SensiCare rendszer érzékelői a töltet súlyához igazodóan állítják be a program hosszát. Amikor csak néhány ruhadarab van a gépben (fél töltet), azok sem lesznek feleslegesen sokáig szárítva. Ezzel időt és energiát takaríthat meg, miközben ruhái is megkapják a megfelelő gondoskodást – függetlenül attól, hogy egy nagy adag ruhát vagy csak egy melegítőt dobott be a gépbe.

Összeépítő keret: mehet a szárítógép a mosógépre

Spóroljon helyet, és építse a szárítógépét a mosógép tetejére. Ehhez szüksége lesz egy összeépítő keretre mely stabilan rögzíti a szárítógépet a mosógépen. Az összeépítő keretnek van egy kihúzható polca, melyen össze is hajtogathatja a szárítógépből kiszedett ruhákat.

Az összeépítő keret megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy az Ön szárítógépe és mosógépe kompatibilis-e a kerettel!