Ruhaápolás

Legyenek jó formában ruhái!

Gondoskodjon róluk.

Már nem kell feltétlenül ruhatisztítóba vinnie legfinomabb szövetekből készült holmijait ahhoz, hogy tökéletesen tiszták legyenek: az Electrolux mosó- és szárítógépekben mostantól otthon is biztonságosan és kényelmesen tisztíthatja őket.

Az új 
PerfectCare készülékek

Bemutatjuk a legújabb, és eddigi legjobb mosógépeinket és szárítógépeinket.

Mindig stílusos

Képzelje el, hogy ruhái sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének. Nem fakulnak ki,  s megőrzik formájukat és puha tapintásukat. A PerfectCare mosógépek új szintre emelik a ruhaápolást – gondoskodnak arról, hogy minden egyes szövetszál tiszta és ápolt legyen.

Ha szereti, tegye szárítógépbe

Képzelje el, hogy ruhái a szárítás után is sokáig megőrzik puhaságukat és formájukat. A selyemruhák nem gyűrődnek, a gyapjú holmik nem mennek össze, outdoor kabátja pedig vízálló marad. Mi nemcsak elképzeltük, de meg is valósítottuk.

Mosás, szárítás és ruhaápolás - egy készülékben

Kicsi a hely a fürdőszobában? Válasszon mosó-szárító gépet! Egy Electrolux PerfectCare mosó-szárító gépben a legfinomabb anyagokból készült ruhákat (akár a gyapjúholmikat is) biztonságosan moshatja és száríthatja. Mosó-szárító gépeink időt, energiát és helyet spórolnak Önnek, de teljesítmény tekintetében nem ismernek kompromisszumot. Ruhái sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Ruhaápolási útmutató

Az Electrolux készülékek kíméletesen mossák tisztára a ruhákat: még a legfinomabb anyagból készült holmik is biztonságban vannak a szövetbarát dobban.