Fedezze fel

Mosógépek

Keskeny elöltöltős mosógépek

Kevés a hely a fürdőszobájában? Akkor a tökéletes megoldás: egy Electrolux PerfectCare keskeny mosógép! Ezek a 34, 38 vagy 45 cm mély készülékek ugyanolyan hatékonyan, kíméletesen, energia- és víztakarékosan mossák tisztára a ruhákat, mint a 60 cm mély modellek. Egy helytakarékos PerfectCare mosógép gondoskodik naponta viselt holmijairól, kedvenc gyapjúpulóveréről és technikai ruháiról is.

ColourCare - Minden szín csodálatosan élénk marad

A ColourCare rendszer tisztítja a vizet, ezért a mosószer már alacsonyabb hőfokon is hatékonyan dolgozik. A kíméletes, ugyanakkor alapos mosásnak köszönhetően ruhája színe hosszú idő után is ugyanolyan élénk és telt lesz, mint amikor megvásárolta új holmiját.

Megőrzi a színeket - mosásról mosásra

Ez csak a vízről szól. Egy egyedülálló szűrőrendszer eltávolítja a vízből az ásványi anyagokat és a szennyeződéseket, így a gép kíméletesen, mégis alaposan mossa tisztára a ruhákat. Az alábbi képek egy szín fakulást elemző tesztből származnak. Poliészter anyagot mostunk 50 alkalommal, 30 fokon. A ColourCare rendszerű gépekben nem fakulnak ki a színek. A fekete valóban fekete marad  - mosásról mosásra. 

Regeneráló só - lágyabb víz, még kíméletesebb mosás

A só, anélkül, hogy érintkezne a ruhákkal, aktiválja az ion cserélő szűrőt, mely kivonja a vízből a kemény ásványi anyagokat, s ezzel lágyítja, tisztítja a vizet. A ruhák megőrzik intenzív színüket mosásról mosásra. A fekete ruha nem lesz fakó, szürke árnyalatú.

UltraCare - Teljesen megóvja ruhái szövetét

Az UltraCare rendszer előre összekeveri a mosószert a vízzel, így gyors és alapos lesz a mosás. A mosószer és az öblítő minden szövetszálhoz elér és védi a szövetet. Ezért a ruhák hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Minden szövetszál puha marad.
Mosásról mosásra.

Ha a mosószer nem oldódik fel rendesen, akkor nem tudja kellő alapossággal megtisztítani a ruhákat. Ha pedig az öblítő nem járja át egyenletesen a szövetet, a ruha nem lesz kellemesen puha, amikor felveszi. Az UltraCare rendszerű PerfectCare mosógépek még azelőtt összekeverik és feloldják a mosószert, illetve az öblítőt a vízben, mielőtt a dobba engedi a tisztítószereket. A teljesen feloldott mosószer és öblítő egyenletesen járja át a szövetszálakat, ezért a ruhák tökéletesen tiszták és ellenállhatatlanul puhák lesznek.

SteamCare - fesztelen elegancia

A SteamCare rendszerrel otthonában is professzionálisan gondoskodhat ruháiról. Minden mosóprogramot gőzciklussal fejez be, így harmadával csökkennek a gyűrődések. Kevésbé gyűrött ruhák, rendszeres vasalás nélkül. A SteamCare rendszerrel fel is frissítheti ruháit, így nem kell feltétlenül kimosnia őket.

Harmadával kevesebb gyűrődés    

A mosóprogram végén van egy rövid gőz ciklus, melyben a szövetszálak ellazulnak, kisimulnak. Így harmadával kevesebb lesz a gyűrődés a ruhákon - összehasonlítva egy olyan géppel, melyben nincs SteamCare rendszer. Mostantól egy programon belül moshat és gőzölhet. Kevesebbet kell majd vasalnia, miközben ruhái megőrzik eredeti formájukat, és szépek maradnak.

Ne mossa ki! Elég, ha felfrissíti.

A ruhákat nem kell mindig kimosni. Időnként elég, ha csak gyorsan felfrissíti őket. A FreshScent rendszerben egy friss illatot kombináltunk a gőzprogrammal, hogy ruháit teljesen felfrissíthesse. Azzal, hogy nem mossa feleslegesen ruháit, megnöveli élettartamukat - hosszú ideig úgy néznek ki, olyan lesz a tapintásuk és az illatuk, mintha újak lennének.

SensiCare - Mindennapi ruhák, gondosan mosva

A SensiCare rendszer a töltethez igazítja a program hosszát, az energia- és vízfogyasztást, hogy a ruhák ne legyenek túlmosva. Mivel a holmik nem lesznek indokolatlanul sokáig mosva, hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Az anyagok kétszer annyi ideg néznek ki újnak    

A Ritex 2015-ben végzett színtesztje (test azonosító:15CR00099) kimutatta, hogy a SensiCare rendszerrel mosott anyagok kétszer annyi ideg néznek ki újnak. Az érzékelők automatikusan a töltet méretéhez igazítják a mosóprogramot az első pillanattól kezdve. Ezért a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossa tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így kevésbé lesznek viseltesek. Gondoskodik ruháiról, és óvja a környezetet.