Fedezze fel

Mosógépek

Keskeny elöltöltős mosógépek

Kevés a hely a fürdőszobájában? Akkor a tökéletes megoldás: egy Electrolux PerfectCare keskeny mosógép! Ezek a 38 vagy 45 cm mély készülékek ugyanolyan hatékonyan, kíméletesen, energia- és víztakarékosan mossák tisztára a ruhákat, mint a 60 cm mély modellek. Egy helytakarékos PerfectCare mosógép gondoskodik naponta viselt holmijairól, kedvenc gyapjúpulóveréről és technikai ruháiról is.

PerfectCare mosógépek

Egy Electrolux PerfecCare mosógépre rábízhatja teljes ruhatárát - még a legfinomabb anyagú holmikat is. így sokáig hordhatja őket! Röviden összefoglaltuk a 600-as, 700-as és 800-as sorozatú mosógépek közötti legfontosabb különbségeket. Ha szeretne részletesen olvasni az egyes funkciókról, görgessen lejjebb.

UltraCare - Teljesen megóvja ruhái szövetét

Az UltraCare rendszer előre összekeveri a mosószert a vízzel, így gyors és alapos lesz a mosás. A mosószer és az öblítő minden szövetszálhoz elér és védi a szövetet. Ezért a ruhák hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Minden szövetszál puha marad.
Mosásról mosásra.

Ha a mosószer nem oldódik fel rendesen, akkor nem tudja kellő alapossággal megtisztítani a ruhákat. Ha pedig az öblítő nem járja át egyenletesen a szövetet, a ruha nem lesz kellemesen puha, amikor felveszi. Az UltraCare rendszerű PerfectCare mosógépek még azelőtt összekeverik és feloldják a mosószert, illetve az öblítőt a vízben, mielőtt a dobba engedi a tisztítószereket. A teljesen feloldott mosószer és öblítő egyenletesen járja át a szövetszálakat, ezért a ruhák tökéletesen tiszták és ellenállhatatlanul puhák lesznek.

SteamCare - fesztelen elegancia

A SteamCare rendszerrel otthonában is professzionálisan gondoskodhat ruháiról. Minden mosóprogramot gőzciklussal fejez be, így harmadával csökkennek a gyűrődések. Kevésbé gyűrött ruhák, rendszeres vasalás nélkül. A SteamCare rendszerrel fel is frissítheti ruháit, így nem kell feltétlenül kimosnia őket.

Harmadával kevesebb gyűrődés    

A mosóprogram végén van egy rövid gőz ciklus, melyben a szövetszálak ellazulnak, kisimulnak. Így harmadával kevesebb lesz a gyűrődés a ruhákon - összehasonlítva egy olyan géppel, melyben nincs SteamCare rendszer. Mostantól egy programon belül moshat és gőzölhet. Kevesebbet kell majd vasalnia, miközben ruhái megőrzik eredeti formájukat, és szépek maradnak.

Ne mossa ki! Elég, ha felfrissíti.

A ruhákat nem kell mindig kimosni. Időnként elég, ha csak gyorsan felfrissíti őket. A FreshScent rendszerben egy friss illatot kombináltunk a gőzprogrammal, hogy ruháit teljesen felfrissíthesse. Azzal, hogy nem mossa feleslegesen ruháit, megnöveli élettartamukat - hosszú ideig úgy néznek ki, olyan lesz a tapintásuk és az illatuk, mintha újak lennének.

SensiCare - Mindennapi ruhák, gondosan mosva

A SensiCare rendszer a töltethez igazítja a program hosszát, az energia- és vízfogyasztást, hogy a ruhák ne legyenek túlmosva. Mivel a holmik nem lesznek indokolatlanul sokáig mosva, hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Az anyagok kétszer annyi ideg néznek ki újnak    

A Ritex 2015-ben végzett színtesztje (test azonosító:15CR00099) kimutatta, hogy a SensiCare rendszerrel mosott anyagok kétszer annyi ideg néznek ki újnak. Az érzékelők automatikusan a töltet méretéhez igazítják a mosóprogramot az első pillanattól kezdve. Ezért a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossa tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így kevésbé lesznek viseltesek. Gondoskodik ruháiról, és óvja a környezetet.