Fedezze fel

Szárítógépek

CycloneCare - A legfinomabb anyagokból készült ruhákról is gondoskodik

Az Electrolux PerfectCare 900-as sorozatú szárítógépek CycloneCare rendszere egyenletesen és kíméletesen szárítja meg a legfinomabb szövetekből készült ruhákat, például a selyem és gyapjú holmikat is. Így azok hosszú ideig megőrzik erdeti formájukat és színüket. 

A selyem megőrzi formáját

A selymet nagyon nehéz jól szárítani. Többnyire gyűrött lesz, és elveszíti a formáját. A CycloneCare rendszer finom levegőáramlással, minden oldalról szárítja a ruhákat. A spirális alakban áramló levegő bejut a nehezen elérhető szűk helyekre is (például a zsebekbe, hajtásokba, öltések közé). Így gyorsan, alaposan és egyenletesen szárít meg mindent. A selyem ruhák ugyanúgy megőrzik eredeti formájukat, mintha szabad levegőn szárították volna őket.  

DelicateCare - Vigyáz a stílusára

A DelicateCare rendszer az anyag típusához igazítja a szárítás hőfokát és a dobmozgást. Ezért a lehető legkíméletesebben szárítja meg a ruhákat. Legyen az bármilyen sérülékeny anyag - akár gyapjú vagy speciális outdoor ruha -, a szárítás során megőrzi kiváló minőségét.

Electrolux PerfectCare szárítógép - a gyapjú nem megy össze

Nem megy össze, jó formában marad

Mostantól a legfinomabb gyapjúszövetből készült pulóverét is száríthatja gépben. A DelicateCare rendszer gondoskodik a finom dobmozgásról, ezért a gyapjú nem gyűrődik és csavarodik, és nem is megy össze. Egyedülállóan jól szárít! A ruhák nem mennek össze, és nem veszítik el eredeti formájukat - a fektetve történő szárításhoz képest.

Megőrzi és visszaállítja a vízlepergető képességet

A DelicateCare rendszerű készülékekben szárított outdoor ruhák sokkal jobban megőrzik vízlepergető képességüket, mintha szabad levegőn száradtak volna. Sőt, a DelicateCare rendszer képes visszaállítani a technikai holmik vízlepergető és szélálló képességét. Éppen olyan hőmérsékleten szárítja a technikai ruhákat, melyre szükség van a speciális funkciók (vízlepergetés, szellőzés) megőrzéséhez vagy éppen visszaállításához.


Megnézem a DelicateCare szárítógépeket

Electrolux PerfectCare szárítógép - megőrzi és visszaállítja az outdoor ruhák speciális funkcióit

GentleCare - A ruhák sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének

A GentleCare rendszer fele akkora hőmérsékleten szárítja a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhák soha nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódik a szövet, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás, valamint a szárítás időtartama is.

Kíméletesen szárítja meg minden ruháját

A SensiCare rendszer felméri, hogy mennyire vizesek a ruhák a gépben, és annak megfelelően állítja be a program hosszát. Ezért amikor csak néhány ruhadarab van a gépben, azok sem lesznek feleslegesen sokáig szárítva.