Fedezze fel

Mosó-szárító gépek

A mosó-szárító gépek mindenről gondoskodnak

Az Electrolux DualCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre nyugodtan rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruhákat is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia. A helytakarékos gépek gondoskodnak minden ruhájáról, miközben Ön még optimálisabban hasznalhátja ki a helyet otthonában.

A DualCare mosó-szárítógép melletti óra

Mosás és szárítás időtakarékosan

Spóroljon időt és helyet az Electrolux kombinált mosó-szárító gépeivel. Egyszerre akár 6 kg ruhát is kimoshat és megszáríthat megszakítás nélkül. Ez például 24 ingnek felel meg. És mindezt könnyedén, egyetlen gombnyomásra. Nem kell két külön ciklust beállítani, a program végén egyszerűen csak vegye ki a friss, száraz ruhát a gépből, és helyezze vissza a ruhatárába.

A Woolmark Apparel Care Green címkével ellátott készülékek a csak kézzel mosható gyapjú holmikról is megbízhatóan gondoskodnak.

Cathryn Lee

Woolmark Company

DualCare mosó-szárító gép

A DualCare mosó-szárító géppel egy ciklusban biztonságosan kimoshatja, és meg is száríthatja gyapjú holmikat.

A DualCare kombinált mosó- és szárítógép

Igazoltan kíméletes

Az Electrolux mosó-szárító gépek a piacon elsőként kapták meg a Woolmark Blue minősítést, a mosó és szárító programokra egyaránt. A Woolmark a világ legnagyobb független gyapjúápolási szövetsége. A Woolmark Blue minősítés azt jelenti, hogy a tanúsítvánnyal rendelkező készülékben biztonságosan mosható és szárítható a gyapjú holmi is. Így a kedvenc pulóverei puhák, melegek és sokáig szépek maradnak.

Egy ing, amelynek egyik fele puha, másik durva, hogy bemutassuk rajta a ruhák gőzölésének hatékonyságát

A gőzprogram kíméletesen tisztít

Szeretné, ha ruhái a lehető legjobban néznének ki, de nincs ideje a mosásra? Éppúgy, mint a professzionális ruhatisztító szalonok, a DualCare is gőzt használ a sima, puha és friss végeredmény érdekében. Az extra nedvesség kisimítja a szálakat, megszünteti a szagokat, és eltávolítja a gyűrődéseket. Így ruhái perceken belül frissek és ráncmentesek lesznek, hogy Ön mindig – akár két mosás között is – azt a ruhát vehesse fel, amelyiket csak szeretné.

Az ábráról leolvashatja, hogyan takarít meg Önnek minden töltet mosásánál időt és energiát az OptiSense tulajdonság.

A ruhák nem lesznek többé túlmosva vagy túlszárítva

Ön is szereti az "új ruha" érzést? Szeretné ezt minél tovább érezni? Akkor bízza ruháit egy Electrolux DualCare mosó-szárító gépre. Az OptiSense technológia automatikusan a töltethez igazítja a program hosszát. Mindegy, hogy 3, 6 vagy 9 kg ruhát mos vagy szárít. A gép csak annyi ideig mossa a ruháit, amíg azok tiszták lesznek, és éppen csak addig szárítja, amíg megszáradnak. A ruhák nem lesznek többé túlmosva vagy túlszárítva.

Folyamatos gondoskodás

Minden Electrolux DualCare mosó-szárító gép csendes, tartós és hatékony inverter motorral működik. Kiegyensúlyozott teljesítményüknek köszönhetően a készülékek kíméletesen mossák és szárítják ruháit. Így azok sokáig úgy néznek majd ki, mintha újak lennének. Annyira bízunk az inverter motorban, hogy 10 év garanciát vállalunk rá.