Üdvözöljük az Electrolux okos otthonban

Az Electrolux alkalmazásból irányítható készülékeivel még a mindennapi feladatokat is igazi élmény lesz elvégezni. Ismerje meg okos készülékeinket és szolgáltatásainkat – egy könnyedén irányítható, intelligensebb otthonért.

Okos otthon

Az Electrolux alkalmazásból irányítható készülékek megkönnyítik a mindennapi feladatokat. A levegő frissebb, a ruhák tisztábbak, az ételek finomabbak lesznek – és mindezt sokkal kevesebb erőfeszítéssel érheti el. Az Electrolux olyan jelentős, világszerte elismert partnerekkel dolgozik együtt, mint a Google és az Amazon, hogy ön az alkalmazáson keresztül is egyszerűen és hatékonyan irányíthassa háztartási gépeit. Ismerje meg okos készülékeinket – egy intelligens otthonért.

Felhasználási területek 

Sütés, főzés

Hozza ki a legtöbbet konyhai készülékeiből, csatlakoztassa őket az Electrolux alkalmazáshoz! Élvezze, hogy távolról irányíthatja sütőjét, főzőlapját, mosogatógépét, hűtőjét vagy fagyasztóját. Csatlakoztassa készülékeit, és emelje magasabb szintre konyhaművészetét.

Mosás, szárítás

Csatlakoztassa készülékeit az Electrolux alkalmazáshoz, és legyen igazán kellemes élmény a mosás. Állítsa be igényeinek és szokásainak megfelelően a mosást, és az instrukciókat küldje el készülékének. Gondoskodás egyszerűen és okosan, a telefonjáról.

Takarítás és levegő tisztítás

Az okos készülékekkel még a mindennapi feladatok is egyszerűbbek és élvezhetőbbek lesznek. Az eredmény pedig frissebb, tisztább és ízletesebb – ráadásul kevesebb erőfeszítéssel. Az Electrolux olyan jelentős globális szereplőkkel dolgozik együtt, mint a Google és az Amazon, hogy biztosítsa az egyszerű és folyamatos kapcsolatot. Fedezze fel okos készülékeinket – egy intelligensebb otthonért! Vezérelje, monitorozza és automatizálja feladatait. Bárhonnan.

A Google és a Google Play a Google LLC védjegyei.


My Electrolux Kitchen app on phone

Okos megoldások konyhájában

Hozza ki a legtöbbet konyhai készülékeiből, irányítsa őket az Electrolux alkalmazásból! Élvezze, hogy távolról irányíthatja sütőjét, főzőlapját, mosogatógépét, hűtőjét vagy fagyasztóját. Csatlakoztassa készülékeit, és emelje magasabb szintre konyhaművészetét.

Letöltés az App Store-ból

Letöltés a Google Play áruházból

Okos sütők

Electrolux app a sütőkhöz

Élmény a sütés az Electrolux alkalmazással. Használjon hangvezérlést, vagy állítsa be a kívánt hőfokot és a sütés időtartamát telefonján keresztül. Használja a CamCook® sütőkamerát és az Assisted Cooking (Séfsegéd) funkciót az étel elkészítéséhez, vagy gyűjtse össze kedvenc receptjeit egy helyre.

Okos mosogatógépek

Electrolux app mosogatógépekhez

Tegye a mosogatást fenntarthatóbbá, csatlakoztassa készülékét az Electrolux alkalmazáshoz! Az applikáció segít beállítani, hogy készüléke még energia- és víztakarékosabban mosogasson. A töltet mennyisége és szennyezettsége alapján kiválasztja a megfelelő programot. Az app értesítést küld arról is, ha eljön a készülék karbantartásának ideje

Okos hűtők és fagyasztók

Electrolux app a hűtőkhöz és a fagyasztókhoz

Csatlakoztassa hűtőjét és fagyasztóját az Electrolux alkalmazáshoz, és állítsa be okostelefonja segítségével a megfelelő hőfokot! Az alkalmazás értesítéseket küld, ha esedékessé válik a karbantartás, vagy ha nyitva maradt a hűtő ajtaja. Így biztos lehet benne, hogy az élelmiszerek nem romlanak meg, és nem kell annyi ételt kidobni.

Alkalmazásból irányítható készülékek

A SprayZone a hagyományoshoz képes háromszoros tisztítási hatékonysággal tisztítja az edényeket.Az okos eszközzel párosítható készülékkel fenntartható módon mosogathat. Útmutatást kaphat az adott töltetnek megfelelő program kiválasztásához, és beállíthatja azt is, mikor induljon el a program.
A 800-as sorozatú SteamBoost gőzsütővel a legtöbbet hozhatja ki az alapanyagokból. Háromféle gőzprogramjából kettő a gőz és a forró levegő kombinációja, tészták sütéséhez és húsok pirításához. Alkalmazáson keresztül is beállíthatja a sütés időtartamát és a hőfokot.

Irányítsa készülékét a hangjával

Élvezze az Electrolux készülékek hangalapú vezérlését a Google Assistant segítségével.


Woman sitting in sofa with phone

Lépjen a ruhaápolás következő szintjére - mindössze néhány érintéssel  

Csatlakoztassa készülékeit az Electrolux alkalmazáshoz, és legyen igazán kellemes élmény a mosás. Állítsa be igényeinek és szokásainak megfelelően a mosást, és az instrukciókat küldje el készülékének. Gondoskodás egyszerűen és okosan, a telefonjáról.

Letöltés az App Store-ból

Letöltés a Google Play áruházból

Irányítsa készülékét a hangjával

Ruhaápolás kényelmesen, csupán néhány szóval. Az Electrolux alkalmazás és a Google segítségével akár hangvezérléssel is irányíthatja készülékeit. Amikor szeretné elindítani, leállítani vagy szüneteltetni a programot, esetleg be kívánja állítani a hőfokot, csak kezdje azzal: “OK Google”.

Electrolux alkalmazás

Az Electorlux alkalmazással okostelefonjáról, távolról irányíthatja készülékét. Használja a Care Advisor funkciót, hogy szakértői tippeket kapjon ruhái megfelelő ápolásához. A Kedvenc funkcióval pedig elmentheti gyakran használt beállításait.

Távvezérlés

Használja az Electrolux alkalmazást a mosás elindításához és a mosási folyamat ellenőrzéséhez, bárhol is legyen! Az applikációban válassza ki a kívánt mosási ciklust és nyomja mega Wi-fi szimbólumot. Ezzel engedélyezi a távvezérlés módot. A ciklus alatt az alkalmazásban nyomon követheti a mosás állapotát, és értesítést kap, ha a program befejeződött. A Electrolux app okosan gondoskodik kedvenc holmijairól.   

Ruhaápolási útmutató

Ne csak mossa és szárítsa ruháit, ápolja is azokat! Egyszerűen jelölje meg az anyag típusát, színét és szennyezettségi szintjét – az alkalmazás pedig kiválasztja a legmegfelelőbb programot és automatikusan elküldi a készüléknek. Ez az intelligens gondoskodás. Használja a Care Advisort, hogy ruhái - a szakértő figyelemnek köszönhetően - hosszabb ideig megőrizzék eredeti formájukat.

 • Checklist icon
  Ellenőrző lista

  ✓ Apple: telefon vagy tablet. iOS 8.0 vagy újabb verzió 
  ✓ Android: telefon vagy tablet: Android 4.0.3 vagy újabb verzió
  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz WEP-el, WPA vagy WPA2 AES/TKIP internet kapcsolattal
  ✓ Győződjön meg arról, hogy elég erős a jel a készülék telepítési helyén!
  ✓ Ha messze van a készülék a routertől, akkor használjon jelerősítőt! 

 • Favourite icon
  Kedvencek funkció

  A Kedvencek segítségével a gyakran hordott ruháihoz használt beállításokat elmentheti az alkalmazásban. Tegye egyedivé a mosás élményét, mentse el kedvenc beállításait, beleértve a testreszabott Care Advisor programokat is. Akár 6 mosás és 6 szárítás programot is tárolhat a kedvencei között, így gyorsan és hatékonyan indíthatja el a készüléket, akár egyetlen érintéssel.

Tegye hatékonyabbá készülékeit az Electrolux alkalmazás segítségével

Az okos készülékekkel még a mindennapi feladatok is egyszerűbbek és élvezhetőbbek lesznek. Az eredmény pedig tisztább otthon, frissebb levegő kevesebb erőfeszítéssel. Az Electrolux olyan elismert globális cégekkel dolgozik együtt, mint a Google és az Amazon, hogy biztosítsa az egyszerű és folyamatos kapcsolatot. Fedezze fel okos készülékeinket – egy intelligensebb otthonért! Irányítsa, kövesse nyomon és automatizálja feladatait. Bárhonnan.

Letöltés az App Store-ból

Letöltés a Google Play áruházból

Jellemzők

Időzítse a mindennapi feladatokat

AUTOMATIZÁLÁS

Ütemezze be a feladatokat: alakítson ki könnyebb takarítási rutint, és teremtsen kellemesebb otthoni környezetet. Programozza be előre robotporszívóján a tisztítási módot, a takarításra váró területet és az időpontot. A tisztább levegőért pedig állítsa be a légtisztítón a be- és kikapcsolás időpontját.

Tapasztalja meg a teljes irányítás élményét

TÁVIRÁNYÍTÁS

Indítsa el a készülékét, ellenőrizze működését vagy módosítsa a beállításokat akkor is, ha épp nincs otthon!

Irányítsa készülékét a hangjával

HANGVEZÉRLÉS

Tele van mindkét keze? Nem gond. Irányítsa hangjával és a Google Assistant segítségével okos készülékét. Csak annyit kell mondania, hogy „OK Google”, majd dőljön hátra és lazítson, miközben készülékei gondoskodnak otthonáról.

A Google és a Google Play a Google LLC védjegyei.

Porszívók

Vezérelje alkalmazásból a robotporszívóját

Az Electrolux alkalmazásban nyomon követheti robotporszívóját. Kitakaríthatja a korábban kimaradt helyiségeket, vagy beprogramozhatja porszívóját, hogy csak egy helyiséget takarítson ki. Az applikációt folyamatosan fejlesztjük, hogy tökéletes segítőtársa legyen otthona tisztán tartásában. 

Alkalmazásból irányítható robotporszívók

A 3D Vision funkcióval ellátott háromszög formájú robotporszívót arra terveztük, hogy a lakás minden sarkában megtalálja a szennyeződéseket és azokat kényelmesen elérve a legteljesebb tisztaságot biztosítsa otthonában.
A 600 robotporszívóval ütemezheti a takarítás időpontját, és követheti a takarítást a takarítási térkép segítségével. Az alapos takarításért - amikor csak szeretné, bárhol is legyen.

Légtisztítók

Frissítse fel otthona levegőjét

Tiszta levegő otthon, egy érintésre az Electrolux alkalmazás segítségével. Figyelje a levegő minőségét a különböző helyiségekben, ellenőrizze, hogy szükség van-e szellőztetésre vagy kísérje figyelemmel a légtisztító működését. Nyomon követheti a szűrők élettartamát, hogy mindig a megfelelő időben tudja kicserélni azokat. 

Alkalmazásból irányítható légtisztítók

Új fejlesztésű és kifejezetten helytakarékos, többszintű légtisztítást lehetővé tevő termékcsaládunk készülékei a padlón és a falon egyaránt elhelyezhetők, hogy gyorsan és egyszerűen tisztává tegyék otthona levegőjét.
Az egyedülálló PureSense rendszer folyamatosan méri a bel- és kültéri levegőminőségi értékeket és automatikusan beállítja a légtisztítási arányt, hogy Ön egészséges belső környezetbe érkezhessen haza.

Töltse le az Electrolux alkalmazást