Kiegészítők

Viselje gondját ruháinak és készülékeinek! Praktikus és hasznos kiegészítőink segítenek Önnek.

Hasznos kiegészítők

A mikroműanyag-szűrő használatával egyszerűen csökkentheti a műszálas ruhák mosása során a szennyvízbe kerülő mikroműanyag mennyiségét. A szűrőt egyszerűen és biztonságosan felszerelheti a mosógép melletti falra. Nem kell elektromos hálózatra csatlakoztatni, mivel víznyomással működik. A szűrő jelzi, mikor kell kitisztítani.
Ha nincs hely 2 készüléknek egymás mellett a fürdőben, akkor a szárítógépet a mosógép tetejére is teheti. Egy összeépítő keret segítségével biztonságosan rögzítheti a szárítógépet. Így nem kell lemondania a gépben szárított ruhák puhaságáról. A keret 47-60 cm mélységű Electrolux elöltöltős mosógépekhez és szárítógéphez használható.
A kosár segít Önnek, hogy a szárítógépben biztonságosan száríthassa a cipőket és azokat a sérülékeny holmikat, melyeknek nem tesz jót, ha mozognak szárítás közben a dobban. A kosár, illetve a rá helyezett pulóver, fehérnemű, plüss játék vagy cipő fixen a helyén marad, miközben egyenletesen átjárja a dobban áramló meleg levegő.
Alig hordott ruháit nem kell feltétlenül kimosni. Elég, ha felfrissíti gőzprogramon. Ezzel kíméli ruháit, és sok vizet megspórolhat. Töltsön egy adag gőzillatosítót az öblítőszeres tartályba, és indítsa el a gőzprogramot.* 15 perc múlva, frissen, illatosan, viselésre készen veheti ki ruháit a mosógépből, anélkül, hogy kimosta volna őket. *FreshScent gőzprogramos mosógépekben.