Termékjellemzők

Élvezze a ruhák "frissen mosott" érzését anélkül, hogy minden viselés után teljes mosási ciklust alkalmazna. A FreshScent frissítő gőzprogram és a gőzillatanyag egyedülálló kombinációja ruháinak kifogástalan illatot, érzetet és kinézetet kölcsönöz – mindössze tizenöt perc alatt. Használja az illatanyagot az Electrolux PerfectCare mosógépek FreshScent rendszerével együtt.

Előnyök

Frissesség és illat

Gondosan válogatott illatanyagunk, illetve a frissítő citrom és lágy virágillat kombinációja ruháinak a tökéletes frissesség és tisztaság érzetét adja.

Hosszabb élettartamú ruhák, kevesebb mosással

Ruhái hosszabb ideig őrzik meg újszerű állapotukat, ha a teljes mosási ciklus helyett gőzzel frissíti őket. A FreshScent rendszer biztonságosan használható finom szövetek, például kasmír mosási programjaiban is.

*Használja a gőz erejét a ruhák felfrissítéséhez és spóroljon meg akár 40 liter vizet ciklusonként, melyet 1 kg finom ruhaneműn teszteltek a FreshScent programmal (a Delicates programmal összehasonlítva).

Friss illat, könnyedén

Legyen ruháinak hosszú ideig frissen mosott érzete. Töltsön a gőzillatosító palack kupakjába 20 ml illatosítót, és öntse az öblítő rekeszbe, majd indítsa el a FreshScent vagy a Kasmír programot.

Újrahasznosított PET flakon

A gőzillatosító újrahasznosított PET műanyag csomagolása van. Így nem csak ruhái frissességét őrizheti meg, hanem a környezetet is kíméli.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone