Termékjellemzők

Élvezze a ruhák "frissen mosott" érzését anélkül, hogy minden viselés után teljes mosási ciklust alkalmazna. A kíméletes gőz és Steam Fragrance rendszerünk egyedülálló kombinációja ruháinak kifogástalan illatot, érzetet és kinézetet kölcsönöz – mindössze tizenöt perc alatt. Használja együtt az Electrolux PerfectCare mosógépek FreshScent System rendszerével.

Előnyök

Frissesség és illat

Gondosan válogatott illatanyagunk, illetve a frissítő citrom és lágy virágillat kombinációja ruháinak a tökéletes frissesség és tisztaság érzetét adja.

Hosszabb élettartamú ruhák, kevesebb mosással

Ruhái hosszabb ideig őrzik meg újszerű állapotukat, ha a teljes mosási ciklus helyett gőzzel frissíti őket. A FreshScent System biztonságosan használható finom szövetek, például kasmír mosási programjaiban is.

Friss illat, könnyedén

Legyen ruháinak hosszú ideig frissen mosott érzete. Töltsön a Steam Fragrance palack kupakjába 20 ml illatosítót, és öntse az öblítő rekeszbe, majd indítsa el a FreshScent vagy a Kasmír programot.

Újrahasznosított PET flakon

A Steam Fragrance illatosítónak újrahasznosított PET műanyag csomagolása van. Így nem csak ruhái frissességét őrizheti meg, hanem a környezetet is kíméli.

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Fotó egy konyháról

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet