Tartozékok

Tartozékok

Tartozékok és kiegészítők

A kiegészítők nemcsak a stílusos megjelenés, de a ruhaápolás elengedhetetlen részei is. Viselje gondját ruháinak és készülékeinek! Praktikus és hasznos kiegészítőink segítenek Önnek.

Frissítse fel

Percek alatt felfrissítheti kedvenc pulcsiját. Élvezze a frissen mosott ruha érzését minden nap!

Nem lesz többé túlmosva - mindössze 15 perc alatt felfrissítheti ruháit

Élvezze a frissen mosott ruha érzését minden alkalommal - anélkül, hogy túlmosná a holmikat. Gőzprogramon, Electrolux FreshScent hozzáadásával felfrissítheti, és finom, friss illatúvá varázsolhatja kedvenc pulcsiját és ingjét. 

Összeépítés - ahogyan Ön szeretné

Spóroljon helyet, és építse rá szárítógépét a mosógép tetejére. A stabil rögzítésről az összeépítő keret gondoskodik. Az összeépíthető készülékek típusáról érdeklődjön az Ügyfélszolgálatnál!

Ruhaápolás egy magasabb szinten

A lábazattal kényelmes magasságba emelheti mosó- vagy szárítógépét, ráadásul a mosószereket is belepakolhatja. 

Tegye mosózsákba

Az Electrolux mosózsákban legféltettebb holmjai is biztonságban lesznek.

A legpuhább ruhák titka

Ha szárítólapot használ, puhábban és kevésbé gyűrőtten veheti ki kedvenc ingét a szárítógépből. Egy lapot egy ciklushoz tud felhasználni.

A színek szeretik a sót

Anélkül, hogy közvetlenül érintkezne ruháival, a só segít megőrizni a holmik élénk színét. Aktiválja a vízlágyítást végző ioncserélő szűrőt, s eltávolítja a víz keménységéért felelős ásványokat és szennyeződéseket. Így a holmik minden mosás után megtartják élénk színüket.