Promóciók és akciók

Még többet adunk

Finomabb ételeket, puhább ruhákat, kényelmesebb otthont.

Készülékeinkkel a napi rutinfeladatok élményekkel teli pillanatok lesznek. Ráadásul egy izgalmas ajándékkal is meglepjük, hogy a legtöbbet hozhassa ki új Electrolux háztartási gépéből.10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

Az inverter motoros Electrolux mosogatógépek nap mint nap segítenek Önnek a konyhában. Erre garanciát is vállalunk: a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül. A 9 év extra garancia online regisztrációhoz kötött. A weboldalon vásárlás előtt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott mosogatógép inverter motorral rendelkezik-e.

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.


10 év garancia az Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára

Az inverter motorral működő Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek hosszú időn keresztül gondoskodnak ruháiról, anélkül, hogy meghibásodnának. Erre az Electrolux garanciát is vállal: a mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül.  A 9 év extra garancia online regisztrációhoz kötött. 

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.50 mosásnyi* Ariel és Lenor ajándékba az elöltöltős mosógépekhez, szárítógépekhez és mosó-szárító gépekhez

Vásároljon most Electrolux elöltöltős mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 50 mosásra elegendő* Ariel mosószert, valamint Lenor öblítőt adunk Önnek ajándékba.

FIGYELEM! Az ajánlat a felültöltős mosógépekre nem vonatkozik!

*Az ajándékcsomag részletes leírása elérhető a promóciós oldalon.

 

Az akció időtartama: 2019. október 22. – 2020. január 22.
Regisztrálja vásárlását 2020. február 5-ig

3 évre elegendő ráadás porzsák a szuper csendes Electrolux porszívókhoz

Electrolux Pure D9, UltraOneTM, UltraSilencerTM vagy UltraSilencer ZenTM porszívók vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy 3 évre elegendő porzsák csomagot*.

Az akció időtartama: 2019. szeptember 20. – 2020. január 15.

Regisztrálja vásárlását 2020. január 29-ig

*A porzsák 3 havonta történő cseréje esetén.

Electrolux Assistent robotgépek ajándék húsdaráló szettel

Ha most vásárol Assistent robotgépet, ajándékba adunk mellé egy húsdaráló szettet. Így multifunkciós robotgépével könnyedén készíthet otthon darált húst a hamburgerhez, a fasírthoz, a húsos pitéhez vagy a lasagne-hoz.

Az akció időtartama: 2019. október 15. – 2020. január 15.

Regisztrálja vásárlását 2020. január 29-ig

Beépíthető sütő + indukciós főzőlap = ráadás 5 részes edényszett

Vásároljon most együtt Electrolux beépíthető sütőt és Electrolux indukciós főzőlapot, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 5 részes, prémium minőségű Electrolux edényszettet.

Az akció időtartama: 2019. szeptember 24. – 2020. január 10.
Regisztrálja vásárlását 2020. január 24-ig

Az ajánlat kizárólag Electrolux beépíthető sütő és Electrolux indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén érvényes.

Ajándék sütőforma az Electrolux tűzhelyekhez az Euronics áruházakban és webáruházban

Vásároljon most Electrolux tűzhelyet bármely Euronics üzletben vagy a www.euronics.hu webáruházban, és ráadásként  egy perforált sütőformát adunk ajándéka, melyben fantasztikusan finom édes és sós pitéket süthet.

Az akció időtartama: 2019. november 05. – december 31.
Regisztrálja vásárlását 2020. január 17-ig