Promóciók és akciók
Promóciók és akciók

Még többet adunk

Finomabb ételeket, puhább ruhákat, kényelmesebb otthont.

Készülékeinkkel a napi rutinfeladatok élményekkel teli pillanatok lesznek. Ráadásul rendszeresen szervezünk promóciókat, melyek keretében izgalmas ajándékot adunk új készülékéhez a vásárlását követően, hogy a legtöbbet hozhassa ki új Electrolux háztartási gépéből. Nézze meg aktuális ajánlatainkat az egyes kategóriákban. 

SteamBake gőzsütők ráadás szakácskönyvvel

Vásároljon most Electrolux SteamBake beépíthető sütőt, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy Legyen otthon saját péksége című szakácskönyvet.

Az akció időtartama: 2023. január 1. - december 31.
Regisztrálja vásárlását 2024. január 15-ig.

+1 év extra garancia az Electrolux gázüzemű készülékekre

1 év extra garanciát adunk az Electrolux gázüzemű készülékekre a törvényben meghatározott jótállási időn felül. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 1 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően.

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.

Extra garancia meghatározott Electrolux hűtőkészülékek kompresszorára

5 vagy 10 év garanciát adunk a promócióban résztvevő Electrolux hűtőszekrények, kombinált hűtő-fagyasztók, fagyasztószekrények és fagyasztóládák kompresszorára (a készülék típusától függően).

A weboldalon vásárlás előtt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott hűtőkészülék részt vesz-e a promócióban.

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.

10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

Az inverter motoros Electrolux mosogatógépek nap mint nap segítenek Önnek a konyhában. Erre az Electrolux garanciát is vállal: a törvényben meghatározott jótállási időn felül extra garanciát adunk az inverter motorra. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. A weboldalon vásárlás előtt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott mosogatógép inverter motorral rendelkezik-e.

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.

10 év garancia az Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára

Az inverter motorral működő Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek hosszú időn keresztül gondoskodnak ruháiról. Erre az Electrolux garanciát is vállal: a törvényben meghatározott jótállási időn felül extra garanciát adunk az inverter motorra. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. A weboldalon vásárlás előtt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott mosogatógép inverter motorral rendelkezik-e.

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.

Vezeték nélküli porszívók ráadás kézi ruhagőzölővel

Vásároljon Electrolux 800 vagy 700 vezeték nélküli álló porszívót és ajándékba adunk Önnek egy Electrolux kézi ruhagőzölőt, mellyel könnyedén felfrissítheti kedvenc ruhadarabjait. 

Az akicó időtartama: 2023. október 02.- december 31.

Regisztrálja vásárlását 2024. január 15-ig

Mosógépek és mosó-szárító gépek ráadás mosókapszulával

Vásároljon mosógépet vagy mosó-szárító gépet mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 100 mosásra elegendő mosókapszula csomagot. 

Az akicó időtartama: 2023. szeptember 4. – október 31.

Regisztrálja vásárlását 2023. november 15-ig.