Termékjellemzők

A 3DSense érzékelővel ellátott CycloneCare technológia kiemelkedő gondossággal kezeli ruhaneműit. Használatával akár a kényes selyemblúzok, a puha gyapjúpulóverek és a vastag, bélelt kabátok is biztonságosan és egyenletesen száríthatók. Egyedülálló szárításmódja minden textíliának gyengéd kezelést kínál, minden alkalommal.

Előnyök

Megóvja a melegséget, megőrzi a megjelenést*

Élvezze az egyedülálló 3DSense technológia kínálta kivételes szárítást! Automatikusan a szövetek szálai között érzékelt nedvességtartalomhoz igazítja a szárítási beállításokat az egyenletes eredmény érdekében. Legyen szó selyemről vagy gyapjúról, a textíliák minden esetben megőrzik szépségüket és kellemes tapintásukat. Még a tollkabátokat is óvja: akár 30%-kal jobban megőrzi melegségüket, mint ha levegőn szárítaná!

*A levegőn szárításhoz képest 30%-kal jobban megőrzi a tollkabát kinézetét és hőszigetelési jellemzőit.

Nem megy össze. Megőrzi eredeti formáját.

A DelicateCare rendszer a hőmérsékletet és a dob mozgását a ruha igényeihez igazítja, így azok sokáig megőrzik szépségüket és finom tapintásukat.

MixCare: vegyes töltetek egyszerű kezelése

A hozzáillő 900-as sorozatú mosógéppel párosítva a MixCare kevesebb mint három óra alatt 5 kg-os töltetet mos ki. Ugyanolyan hatékonyan, mégis kíméletesen tisztít, mint a hosszabb ciklusok. Nincs szükség szétválogatásra, mivel a pamut és a műszálas ruhák közvetlenül egyik dobból a másikba tehetők, és együtt száríthatók.

A baktériumok és vírusok* több mint 99,9%-át eltávolítja szárítás közben

A Swissatest tanúsítvánnyal rendelkező Hygiene ciklus 60 °C-nál magasabb hőmérsékleten működik. Szárítás közben a ruhákat fertőtleníti a bennük lévő baktériumok és vírusok 99,9%-ának eltávolításával.* Mostantól bátran száríthat paplanokat, párnákat és ruhákat egyaránt!

* Candida albicans, MS2 bakteriofág és Escherichia coli baktériumokra tesztelve a Swissatest Testmaterialien AG által 2021-ben végzett külső tesztben (20212038-as számú vizsgálati jelentés).

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone