Termékjellemzők

A 3DSense érzékelővel ellátott CycloneCare technológia kiemelkedő gondossággal kezeli ruhaneműit. Használatával akár a kényes selyemblúzok, a puha gyapjúpulóverek és a vastag, bélelt kabátok is biztonságosan és egyenletesen száríthatók. Egyedülálló szárításmódja minden textíliának gyengéd kezelést kínál, minden alkalommal.

Előnyök

Megóvja a melegséget, megőrzi a megjelenést*

Élvezze az egyedülálló 3DSense technológia kínálta kivételes szárítást! Automatikusan a szövetek szálai között érzékelt nedvességtartalomhoz igazítja a szárítási beállításokat az egyenletes eredmény érdekében. Legyen szó selyemről vagy gyapjúról, a textíliák minden esetben megőrzik szépségüket és kellemes tapintásukat. Még a tollkabátokat is óvja: akár 30%-kal jobban megőrzi melegségüket, mint ha levegőn szárítaná!

*A levegőn szárításhoz képest 30%-kal jobban megőrzi a tollkabát kinézetét és hőszigetelési jellemzőit.

DelicateCare Steam - a gyűrődések kisimulnak

A DelicateCare Steam rendszer gőzfunkciója kisimíja a gyűrőséseket, így szinte elfelejtheti a vasalást. De a gőzfunkció a ruhák felfrissítésére is tökéletes, így nem kell annyit mosni. Az eredmény: szépen ápolt, és tovább tartó ruhák.

Kivételes ruhaápolás mobiltelefonjáról

Az Electrolux alkalmazással mobiltelefonjáról távolról is vezérelheti mosó- és szárítógépét. A Care Advisor (Ápolási tanácsadó) funkció segítségével szakértő segítséget kaphat ruhái optimális kezeléséhez. A gyakran viselt ruhadarabokhoz használt beállításokat a MyFavourites funkcióval el is mentheti.

Szárítson még többet az XL programokkal

Az "ágynemű XL" és "Vegyes XL" programok segítségével hatékonyan száríthat még több ruhadarabot anélkül, hogy több ciklusra lenne szükség. Idő- és energiatakarékosság.

Kíméletes szárítás alacsonyabb hőfokon

A GentleCare rendszer a hagyományos szárítógépekhez képest közel fele olyan magas hőmérsékleten szárítja a ruhadarabokat, így nem teszi ki azokat felesleges hőhatásnak.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone