Electrolux Blog

Electrolux Blog

Életmód tippek otthona gyors és kényelmes rendben tartásához 

Fedezze fel, hogyan segít az Electrolux a még kellemesebb hétköznapok kialakításában. Életmódcikkeink az energiatakarékos életvitelt és a kényelmet egyaránt szem előtt tartják. Nézze meg gyakorlatias tippjeinket, melyekkel egyszerűsítheti ruhaápolási rutinját, használja fel innovatív ötleteinket a takarításhoz, az egészséges ételek elkészítéséhez és még sok minden máshoz.

Kiemelt cikkek

 • Nő egy Electrolux mosógépbe pakol
  Tippek a háztartási gépek energiatakarékos használatához

  Egyszerű energiatakarékossági tippjeinkkel hatékonyabbá teheti otthonát. Megmutatjuk, hogyan használhatja energiatudatosan a mosogatógépet, a sütőt, a mosógépet és más háztartási eszközöket. 

 • Egy férfi nézi a telefonját, és zöldséget főz a főzőlapon
  Okos háztartási készülékek a könnyebb hétköznapokért

  Az intelligens háztartási készülékek könnyedén átformálják a házimunkát. Kényelmesebbé, hatékonyabbá és jobbá teszik otthon a hétköznapokat, így a napi rutin elengedhetetlen részévé válnak. Fedezze fel az okos háztartási készülékek előnyeit.

Szeretne többet tudni? Böngésszen a blogbejegyzések között.

Fenntartható életmód   Tippek ruhaápoláshoz   Tippek főzéshez és takarításhoz

Fenntartható életmód

 • 30 fokos mosás szimbólum és ruhák a háttérben
  Mossa ruháit 30°C-on és takarítson meg energiát

  A 30 fokos mosással energiát takaríthat meg: a mosógép kevesebb energiát használ a víz felmelegítéséhez, csökkenti a CO2-kibocsájtást, és óvja a szöveteket. Így segít a fenntarthatóbb ruhaápolásban.

 • Összhajtott és válfán logó ruhák
  10 módszer, melyekkel ruhái hosszú ideig szépek maradnak

  Olvassa el ruhaápolási útmutatónkat, és próbálja ki javaslatainkat. Így meghosszabbíthatja ruhatára élettartamát. A mosási technikáktól kezdve az okos tárolásig, sokféle ötlettel segítünk jó formában tartani ruhatárát.

 • Emberek sétálnak az erdőben
  Útmutató a fenntartható életmódhoz

  Nézze meg hogyan indulhat el egyszerűen, csupán néhány apró változtatással egy környezetbarátabb életmód felé, amely mindenkinek jót tesz. Ismerje meg a zöldebb, teljesebb életmód kialakításához vezető legrövidebb utat.

 • Nő Electorlux mosógépben pakol be
  Tippek a háztartási gépek energiatakarékos használatához

  Egyszerű energiatakarékossági tippjeinkkel hatékonyabbá teheti otthonát. Megmutatjuk, hogyan használhatja energiatudatosan a mosogatógépet, a sütőt, a mosógépet és más háztartási eszközöket. 

Tippek ruhaápoláshoz

 • Kis mosókonyha
  Hozza ki a legtöbbet kisméretű mosókonyhájából

  A mosókonyha az otthon egyik fontos helyisége. Méretétől függetlenül érdemes odafigyelni a hatékony és stílusos elrendezésre. Alakítsa át mosókonyháját úgy, hogy az minden igényének megfeleljen, és fűszerezze egy csipetnyi stílussal.

 • Elöltőltős mosógép a felültöltős mellett
  Elől- vagy felültöltős mosógépek

  Megmutatjuk az elöltöltős és a felültöltős mosógépek közötti 11 legfontosabb különbséget. Így egyszerűen eldöntheti, melyik típus felel meg leginkább háztartásának. Mindent összehasonlítunk - az energiahatékonyságtól a mosás hatékonyságáig. 

 • Rendezett gardrób ruhákkal és kabátokkal
  Hogyan rendszerezze ruháit a szekrényben?

  Egyszerűsítse a reggeleket, tárolja rendszerezve ruhatárát! Tapasztalja meg az évszakok szerinti elrendezés, az okos tárolás és a stresszoldó lomtalanítás előnyeit, hogy élete még kellemesebb legyen.

 • Selyem blúzok a gardróbban
  Hogy kell mosni a len-, selyem- és más kényes anyagokat?

  Ismerje meg a selyem, a len és a gyapjú mosására vonatkozó legfontosabb tudnivalókat. Használja a mosógép kímélő programját, hogy ruhái megőrizzék puhaságukat és hosszabb ideig maradjanak szépek.

Tippek főzéshez és takarításhoz

 • Egy férfi kinyitja a hűtőszekrényt
  Hogyan szabaduljon meg a kellemetlen szagtól a hűtőszekrényben?

  Harc a makacs szagok ellen a hűtőszekrényben? Fedezze fel, hogy lehet természetes módon megszüntetni a rossz szagokat. A konyhai alapanyagoktól az okos megoldásokig többféle módszert bevethet, így a hűtőszerkény mindig friss illatú lesz.

 • Egy ember, aki porszívózik és egy kutya, aki mellette fekszik
  Ellenőrzőlista takarításához: tiszta otthon néhány egyszerű lépésben

  Egyszerűsítse a házimunkát családbarát takarítási tippjeinkkel és ellenőrzőlistákkal. Teremtsen egészséges, boldog környezetet otthonában, fáradság nélkül.

 • Párolt zöldséges tál a konyhában
  Részletes útmutató a gőzsütéshez

  A gőzsütéshez készült útmutatónkkal egyszerűen készíthet finom és egészséges fogásokat, nap mint nap családjának. Gőzprogramon a legtöbbet hozhatja ki az alapanyagokból.

 • Egy srác foltokat távolít el
  Hogyan lehet eltávolítani a foltokat a ruhákból?

  Egyszerűsítse a mosást! Megmutatjuk, hogyan távolíthatja el a foltokat természetes tisztítószerekkel a ruhákból. Kezelje a lehető leggyorsabban a foltokat, és lehetőség szerint használjon környezetbarát folttisztítókat.