Konyhatervezés

A konyhatervezés az életmódjával kezdődik

Valósítsa meg álmai konyháját

Akár átalakításon gondolkozik, akár egy újat tervez, konyhájának illeszkednie kell életviteléhez. Az Electrolux készülékek az innovatív konyhatechnológiát ötvözik az ikonikus skandináv dizájn letisztultságával és egyszerűségével. Hogy az álma valóra váljon.

Konyhatervezés: Ismerje meg legújabb készülékeinket

Az Electrolux segít kiválasztani az ideális gépeket álmai konyhájába, ahol a szép dizájn és a kivételes teljesítmény mindennél fontosabb. A modern konyha az otthon szíve, ahol szerettei találkozhatnak, együtt étkezhetnek, és ahol a főzés is élmény. Konyhastúdió partnereink sok jó ötlettel várják.

Részletes útmutató konyhája tervezéséhez

1. Válasszon Electrolux konyhastúdió partnert
2. Tervezze meg a konyha funkcióit
3. Válassza ki a dizájnt
4. Válogassa össze a megfelelő készülékeket

Fedezze fel a fenntartható konyhai készülékeket

A környezetbarát konyhatervezés a fenntartható készülékekkel kezdődik. Mosogatógépek hosszabb, energiatakarékosabb programmal. Gőzsütők, amelyek kevesebb energiafelhasználással melegítik fel az ételeket, mégis megőrzik azok ízét, textúráját, zamatát és a bennük levő tápanyagokat. Hűtőszekrények speciális fiókokkal, hogy a gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig frissek maradjanak.

 • Nyitott mosogatógép
  Mosogatógépek

  Makulátlanul tiszta edények egy óra alatt vagy inkább egy hosszabb, energiatakarékos program? Ahogy szeretné.

 • Electrolux sütők
  Sütők

  Süssön gőzzel a tökéletes ízekért és a csodás textúráért. Mindeközben a vitaminok és tápanyagok is megmaradnak.

 • Nyitott hűtő-fagyasztó
  Hűtő és fagyasztó

  Automatikus páratartalom-szabályozás, hogy a gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig megőrizzék frissességüket.

Élet egy szigeten

A konyhasziget nagyszerű ötlet, ha át szeretné alakítani konyháját. A szigetek extra tároló- és előkészítőhelyet biztosítanak, így főzés közben sem kell hátat fordítania a családnak és a vendégeknek, mindenki együtt lehet. Néhány székkel kiegészítve akár étkezőpultként is funkcionálhat, amit könnyű tisztán tartani. Válassza ki a megfelelő készülékeket Electrolux konyhastúdió partnernél, hogy konyhája egy paradicsomi szigetté váljon.

A stílusához illő konyha

Az álomkonyha mindenkinek mást jelent. Az Electrolux minden ízléshez és főzési stílushoz ajánl megfelelő készülékeket. Az otthonával harmonikus összhangban lévő skandináv dizájntól kezdve a karakteres matt fekete termékcsaládon át az intuitív készülékekig, amelyek szinte olvasnak a gondolataiban. Álmai konyhájának tükröznie kell stílusát és azt, ahogy főzni szeret.

Matt Black termékcsalád

A Matt Black termékcsalád modern, innovatív megjelenése a legújabb belsőépítészeti trendeket tükrözi. A Matt Black elegáns. Az ujjlenyomatmentes felületnek pedig nem lehet ellenállni. Nézze meg a Matt Black termékcsaládot az Önhöz legközelebb lévő Electrolux konyhastúdió partnernél.

Pure Black dizájn

A fekete az új rozsdamentes acél. A Pure Black termékcsaládban a prémium fekete üveg találkozik egy elegáns, kifinomult mélyfekete fémfelülettel, minimalista skandináv dizájnba csomagolva. Mondjon búcsút a rendetlenségnek, hogy a letisztult térben a kreativitás és a praktikum érvényesülhessen.

White Design család

Nincs frissebb érzés, mint egy konyha csillogó fehér stílusjegyekkel. Világosabbá és melegebbé teszik a teret, és semleges színvilágot kínálnak álmai konyhájához. Válasza White Design termékcsaládunk készülékeit szekrényeihez és a fal színéhez, vagy használja kontrasztként a mély árnyalatokkal szemben.

Párosítsa a dizájnt energiatakarékos és intuitív készülékekkel

 • Electrolux konyha készülékkel
  EcoLine: Fenntarthatóság a konyhában

  A fenntartható életmód a konyhában kezdődik. Ez a legenergiaigényesebb hely az otthonában: a háztartási készülékek környezetterhelésének 85%-a* innen ered. Az Electrolux EcoLine termékcsalád modelljei egyet jelentenek az energiatakarékos választással, és a kiemelkedő teljesítménnyel.

 • Egy nő és egy férfi főznek a konyhában
  Főzzön ösztönösen, magabiztosan

  Az Electrolux konyhai készülékek automatikusan elvégzik a szükséges beállításokat, így még kreatívabban alkothat a konyhában, és több figyelmet fordíthat szeretteire. Mostantól elég ha azt csinálja, amiben örömét leli. A bonyolult beállításokkal nem kell foglalkoznia.

Használja ki a teret

Ha a főzési szokásaihoz illő készülékeket választ, egy kisméretű konyha is lehet tökéletes. A legtöbb dolog csak karnyújtásnyira van. Kisebb a távolság. És egy kis konyhában rendet rakni is könnyebb. Egy konyhaszigettel vagy félszigettel hívogató ülőhelyet alakíthat ki a barátok és a család számára, így nem kell senkit sem kerülgetnie főzésben.

Konyhatervezés A-tól Z-ig

Álmai konyhájának tervezésekor sok mindenre kell gondolnia. Az Electrolux konyhastúdiókban szakértőink segítenek megtalálni a főzési szokásainak megfelelő innovatív technológiákat, valamint megismerni a különböző stílusú készülékcsaládokat, anyagokat, színeket és alaprajzokat. Így olyan konyhát alakíthat ki, amilyenre mindig is vágyott.

SteamPro sütő az utánozhatatlan ízekért és textúráért

A sokoldalú SteamPro 900 sütővel még nagyobb élmény lesz az ételkészítés. A gőzprogramok automatikusan adagolják az étel elkészítéséhez szükséges mennyiségű gőzt -  25% és 100% között, attól függően, hogy kenyeret vagy húst süt, halat vagy zöldséget párol, vagy éppen szuvidol. Őrizze meg az alapanyagok magas vitamintartalmát, és élvezze a korábban nem tapasztalt ízeket és textúrákat. Konyhastúdió partnereink sok jó ötlettel várják.

 • Főzés főzőlapon
  Precíz hőfokszabályozás a főzőlapon

  A SensePro® 900 főzőlap vezeték nélküli maghőmérője figyeli az étel belső hőmérsékletét, így mindig pontosan tudja, mikor van kész. A főzőlapon összekapcsolhat két főzőzónát, ha extra nagy főzőfelületre van szüksége, például grillezéshez.

 • Falra szerelhető páraelszívó
  Automatikus páraelszívás, egy érintés nélkül

  Élvezze a főzés határtalan szabadságát, egy kellemes konyhában, ahol nincs ételszag.  A Hob2Hood páraelszívók automatikusan szabályozzák az elszívás intenzitását, hogy hatékonyan kiszűrjék a gőzt és a füstöt. 

 • Közeli kép egy nyitott mosogatóról, benne edényekkel
  Prémium zsanérok minden dizájnhoz

  A prémium minőségű ajtópántok elég erősek ahhoz, hogy akár nehezebb anyagokat, például kőborítású bútorlapot is szereltethessen a beépíthető mosogatógép ajtajára. A pántok még a dupla vastagságú paneleket és az extra széles ajtókat is megtartják.

Irányítsa készülékeit, bárhonnan

Az Electrolux alkalmazásból  bárhonnan nyomon követheti és irányíthatja okos háztartási gépeit. Az alkalmazás fenntarthatósági tippeket, recepteket és szakértői útmutatást is ad. Még akkor is figyelmeztet, ha a hűtőszekrény ajtaja nyitva maradt.

Intelligens sütők

Ha legközelebb konyhát tervez, gondoljon az alkalmazásból vezérelhető gőzsütőre. Az Electrolux applikációból bárhonnan nyomon követheti és irányíthatja a sütés folyamatát. A SteamBoost sütővel még gőzt is adagolhat, hogy a péksütemények könnyűek, de ropogósak, a húsok, halak és zöldségek pedig egészségesebbek, ízletesebbek legyenek. 

Inspiráció - Skandináv dizájn a konyhában

Az ikonikus skandináv dizájn letisztultságának és egyszerűségének köszönhetően az Electrolux készülékei bármilyen stílusú konyhához illenek, a moderntől a minimalista konyhán át a parasztházig vagy a rusztikus francia konyháig.

Válassza a megfelelő partnert álmai megvalósításához

Egy konyha tervezésekor sok mindenre kell gondolni. Hogyan illik a készülék a konyha dizájnjához? Milyen anyagokat és színeket szeretne használni? Hogyan épüljön fel az ételkészítés folyamata, az alapanyagok tárolásától az előkészítésen át a tálalásig? Az Electrolux konyhastúdió partnerei segítenek, valósággá változtatni álmai konyháját.

Electrolux konyhastúdió partnerek

Forduljon elképzeléseivel konyhastúdió partnereink egyikéhez, ahol segítenek megvalósítani elképzeléseit és megtalálni az életstílusának leginkább megfelelő termékeket és konyhatervezési alternatívákat.

Keressen partnerüzletet a közelben

Új konyha tervezésekor forduljon országszerte megtalálható konyhastúdió partnereink egyikéhez. Élvezze a kivételes kiszolgálást, valamint az exkluzív előnyöket és ajánlatokat. - Kattintson az alábbi linkre, hogy megtalálja az üzletét.