
Túrógombóc
1. A túrógombóc hozzávalóit összekeverjük egy tálban.
2. A keveréket tegyük hűtőbe minimum 30 percre.
3. Miután lehűlt, formázzunk gombócokat.
4. Forrásban lévő vízben főzzük kb. 6 percig.
MEGNÉZEM AZ INDUKCIÓS FŐZŐLAPOKAT
Leves
1. Turmixoljuk össze a leves hozzávalóit egy Masterpiece turmixgéppel.
MEGNÉZEM A MASTERPIECE TURMIXGÉPET
2. Öntsük tányérba, és helyezzük bele a gombócokat.
3. Díszítsük eperszeletekkel és friss bazsalikom levelekkel.
Megjegyzés: Ha azt szeretnénk, hogy habkönnyű legyen a túrógombóc, akkor csak a sárgáját tegyük a túrós masszába, a fehérjét pedig először verjük kemény habbá s csak utána forgassuk bele óvatosan a túrós alapba.