
Tészta
A kókuszzsírt és az eritritet egy Assistent robotgép segítségével összedolgozzuk. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, és a végén a szárazanyagokat csomómentesre keverjük a masszában. Két részre osztjuk a tészta alapot. Két egyformán vékony lapot a sütőpapírra teszünk, és gőzsütőben 175 fokon 6 percig sütjük.
MEGNÉZEK EGY GŐZSÜTŐT
Krém
A tejszínhabot a cukorral egy Assistent robotgéppel habbá verjük, és hozzáadjuk a citrom reszelt héját. A zselatint elkeverjük a vízben, majd vízgőz felett felolvasztjuk. Hozzáadunk egy kis ízesített tejszínhabot, és elkeverjük vele. Végül az egészet a többi tejszínhabhoz adjuk, és gyorsan eldolgozzuk, nehogy csomós legyen. A két piskótalap közé betöltjük a krémet, és egyenletesen eloszlatjuk. Hűtőbe tesszük 2 órára, majd felvágjuk téglalap alakúra. A tetejét díszíthetjük csokoládéval vagy aprított törökmogyoró darabokkal.
MEGNÉZEM AZ ASSISTENT ROBOTGÉPET