
1. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük az egyik kör alakúra kivágott tésztát. Egy aprítógépben az aszalt paradicsomot a fetasajttal krémes állagúra pürésítjük. Hogy igazán krémes legyen, a paradicsom levének a felét is hozzáadjuk. Egy serpenyőben, kevés olajon megfuttatjuk a felvágott chilit és a darálthúst. Fehéredésig pirítjuk.
MEGNÉZEM AZ INDUKCIÓS FŐZŐLAPOKAT
2. A krémmel összekeverjük a lepirított darálthúst és megkenjük a sütőpapíron lévő tésztát, úgy, hogy a közepét kb. 3 cm-es körben kihagyjuk. Megszórjuk reszelt sajttal. Rátesszük a másik, kör alakban kivágott leveles tésztát, kicsit megnyomkodjuk a széleit, majd bevagdossuk, úgy, hogy a kör közepe egyben maradjon. Óvatosan megcsavarjuk a bevágott csíkokat.
3. Tojássárgájával alaposan megkenjük, szezámmaggal és friss kakukkfűvel meghintjük a tészta tetejét. 200 fokos sütőben, alacsony páratartalmú gőzprogramon 15 perc alatt készre sütjük.
MEGNÉZEM A GŐZSÜTŐKET