Az étcsokoládé és a lekvár kivételével minden alapanyagot összekeverünk egy tálban. Finom, krémes állagot kell kapnunk, amit tudunk formázni is. Enyhén nedves asztallapon vagy munkapulton kiterítünk egy 20 cm hosszússágú fóliát, melyre a túrókrémből egy csíkot teszünk fel. Legyen majdnem olyan hosszú, mint a fólia.
A krém közepébe kiskanál segítségével egy pici mélyedést készítünk, majd feltöltjük egy csík lekvárral és befedjük túrókémmel. A fólia segítségével feltekerjük a krémet ezáltal megformázzuk, és szép henger formát kapunk. Fagyasztóba tesszük, és hagyjuk, hogy a túrókrém teljesen megkeményedjen. Eltávolítjuk a fóliát, és 6 cm-es darabokra vágjuk a túrórudat.
MEGNÉZEM A KOMBI HŰTŐKET

Az étcsokoládét indukciós főzőlapon, alacsony hőfokozaton felolvasztjuk, és a fagyott túró rudakat egyenként bevonjuk csokival, majd sütőrácsra vagy zsírpapírra tesszük lecsepegni.
MEGNÉZEM AZ INDUKCIÓS FŐZŐLAPOKAT