.

Egy kis kreativitás mindent megváltoztat

A főzés nem csak az ételről szól. Része a szórakozásnak, az egészséges életmódnak és a hétköznapoknak. A családról, az élményekről és az önkifejezésről szól. Az  Electrolux gépekkel új szintre emelheti kreativitását - merítsen ihletet, és készítse el élete legjobb ételeit, élje meg élete legemlékezetesebb pillanatait.

Kenyérsütés otthon - Electrolux SteamBake sütő

Egyszerűen készíthet fantasztikusan finom házi kenyeret, zsömlét, kalácsot vagy pogácsát egy Electrolux SteamBake sütőben.

Megérkeztek az új, intuitív beépíthető készülékek.

Fedezze fel az új, innovatív Electrolux termékcsaládot! Készítsen könnyedén felejthetetlenül finom ételeket! Készülékeink alkalmazkodnak elképzeléseihez és főzési stílusához.

Főzzön színesen!

Legyen kreatív, engedje szabadjára fantáziáját!

Blogger partnerünkkel, Fördős Zével megmutatjuk Önnek, hogyan lehet minden nap színes és egy kicsit varázslatos.

Kóstoljon bele a turmixok új világába

Az Explore 7 turmixgép minden alapanyagból a legjobbat hozza ki. Bánjon a zöldségekkel és a gyümölcsökkel az őket megillető figyelemmel, őrizze meg frissességüket és intenzív ízüket. Kóstoljon bele a turmixok új világ – csupán egy gombnyomás az egész.

Főzzön egészségesen!

Egészséges, friss alapanyagok, isteni ízek!

Főzzön együtt Marton Adriennel, lepje meg családját és barátait egészséges, finom ételekkel, melyek ráadásul nagyon jól is mutatnak az asztalon!

Egy falat inspiráció

Ön is szeret jókat enni? És új dolgokat kipróbálni? Havonta új gasztro videókkal lepjük meg.