Fedezze fel

Intelligens NoFrost

Hogyan működik az Intelligens NoFrost rendszer?

Két külön hűtőrendszert, úgynevezett TwinTech® technológiát használ a hűtőtérben, illetve a fagyasztóban. A hűtőtérben (felső rész) az egyik hűtőkör stabil és magas páratartalmú levegőt tart fenn. A fagyasztótérben (alsó rész) a másik hűtőkör megakadályozza a jéglerakódást.

Miért jobb az Intelligens NoFrost, mint a hagyományos Full NoFrost?

Tovább marad friss

A jó ízek az alapanyagoknál kezdődnek. Ahhoz, hogy valóban jó ízű és guszta legyen az étel, amit feltálal, jó minőségű és mindenekelőtt friss hozzávalókból kell elkészítenie. Ezért nagyon fontos, hogy az alapanyagok a lehető leghosszabb ideig megőrizzék nedvességtartalmukat, a vitaminokat és az ásványi anyagokat. A frissesség megőrzésében a megfelelő hőmérsékletnek és páratartalomnak meghatározó szerepe van. 

Intelligens NoFrost!

Az Electrolux hűtőkben a TwinTech® technológia 65-90%-os pártartalmat tart fenn. Ezzel szemben a teljes NoFrost rendszerű hűtőkben csupán 25-40% a páratartalom.

Intelligens NoFrost!

A TwinTech® technológia 2 külön hűtőkörrel dolgozik – az egyik a fagyasztóban, a másik a hűtőtérben tart fenn ideális környezetet. Ezért a hűtőben tartott zöldségek és gyümölcsök sokáig megőrzik frissességüket.