Fedezze fel

Mosogatógépek

ComfortLift

A ComfortLift nemcsak az edényeiről gondoskodik, hanem az Ön kényelméről is: az alsó kosarát ugyanis egyszerűen fel lehet emelni, kényelmesen elérhető magasságba.

 

 

 

 

Nézze meg, hogy működik a ComfortLift funkció

A ComfortLift mosogatógép alsó kosarát egy lift emeli fel, így Önnek nem kell lehajolnia, amikor be- vagy kipakolja az edényeket. Csak húzza ki a kosarat, és hagyja, hogy felemelkedjen. Amikor szeretné visszatolni a helyére, nyomja be a fogantyún a gombot és kicsit tolja lefelé a kosarat, így az visszacsúszik a helyére.

1
Csillogóan tiszta

Bárhogy bepakolhat mosogatógépébe, mert az extra szatelit vízkar minden sarokba eljuttatja a vizet. A szatelit szórókar minden szögből vizet permetez az edényekre, ezért minden edény csillogóan tiszta lesz.

2
TimeBeam®

Mindig tudni fogja, mikor jár le a program. A TimeBeam® a padlóra vetíti, mennyi idő van még hátra az éppen futó mosogatóprogramból. Így pontosan látni fogja, mikor szedheti ki az edényeket a gépből.

3
Finoman mozog

A SoftClose rendszer gondoskodik arról, hogy a kosár még edényekkel megpakolva is finoman és csendben csúszzon be a helyére. Ezért az edények nem ütköznek egymásnak, és így nem sérülnek vagy törnek el.

Természet ihlette szárítás

Az új AirDry technológia a természetes levegő-áramlást használja fel az edények végső szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Egyedülálló védelem a poharaknak

Ha törékeny üvegpoharai egy kicsivel több odafigyelést igényelnek mosogatás közben, akkor bízza őket egy RealLife® mosogatógépre. Puha gumitüskék (SoftSpikes®) és erős gumikarok (SoftGrips) tartják helyükön a poharakat, nehogy eldőljenek és megsérüljenek. A különleges üvegprogram (GlassCare 45°) mindössze 45 °C-on mossa tisztára a őket, majd 60 °C-os vízzel öblíti le, s ezután lassan hűti le a vizet, nehogy a poharak hősokkot kapjanak, és eltörjenek.

Díjnyertes formatervezés

RealLife® mosogatógépek díjnyertes dizájnja élenjáró technológiai megoldásokat takar. A suttogásnál is csendesebb mosogató programok és a speciális üvegprogram miatt iF design díjat kapott a készülék család. Az iF design díjat 1954-ben hozták létre, és minden évben 50, elsimert szakértőből álló zsűri dönt arról, mely termékeknek, termékcsaládoknak ítélik oda.

Találja meg tökéletes mosogatógépét.