Fedezze fel

Mosogatógépek

Tökéletesen tiszta lesz minden edény

Bárhogy bepakolhat mosogatógépébe, mert az extra szatelit vízkar minden sarokba eljuttatja a vizet. A szatelit szórókar minden szögből vizet permetez az edényekre, ezért minden edény csillogóan tiszta lesz.

Természet ihlette szárítás

Az új AirDry technológia a természetes levegő-áramlást használja fel az edények végső szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Nem kell előzetesen leöblíteni az edényeket. Így is ragyogóan tiszták lesznek.

A SprayZone funkció kivételes hatékonysággal tiszítja meg az edényeket. Akár 3x hatékonyabb, mint a hagyományos programok. Nem kell leöblíteni, vagy megtisztítani a piszkosabb edényeket, mielőtt beteszi őket a gépbe. A mosogatógépen a speciálisan erre a célra kialakított területen erősebb a víznyomás, mely hatékonyan távolítja el az ételmaradékot és a vastag zsírréteget is az edényekről.

ComfortLift, az első mosogatógép a világon, amely segít  be- és kipakolni.

ComfortLift

Az első mosogatógép a világon, amely segít
be- és kipakolni. 

 

 

 

Nézze meg, hogy működik a ComfortLift funkció

A ComfortLift mosogatógép alsó kosarát egy lift emeli fel, így Önnek nem kell lehajolnia, amikor be- vagy kipakolja az edényeket. Csak húzza ki a kosarat, és hagyja, hogy felemelkedjen. Amikor szeretné visszatolni a helyére, nyomja be a fogantyún a gombot és kicsit tolja lefelé a kosarat, így az visszacsúszik a helyére.

Díjnyertes formatervezés

RealLife® mosogatógépek díjnyertes dizájnja élenjáró technológiai megoldásokat takar. A suttogásnál is csendesebb mosogató programok és a speciális üvegprogram miatt iF design díjat kapott a készülék család. Az iF design díjat 1954-ben hozták létre, és minden évben 50, elsimert szakértőből álló zsűri dönt arról, mely termékeknek, termékcsaládoknak ítélik oda.

Találja meg tökéletes mosogatógépét.

A TimeBeam® kijelző elegánsan a padlóra vetíti, hogy hol tart, és meddig tart még a program.
Speciális ütközők gondoskodnak róla, hogy a kosár simán csússzon be a helyére, anélkül, hogy a benne lévő törékeny edények összekoccannának és megsérülnének.

Használja bátran az összes edényét és eszközét a konyhában

Az új, nagy kapacitású, sokféleképpen pakolható evőeszköztartó tálcán kényelmesen elférnek a nagyobb kanalak, keverőlapátok, merőkanalak is. Tökéletesen tiszta lesz minden evőeszköz.

Egyedülálló védelem az üvegpoharaknak

Mosogatógépeink többféle módon is vigyáznak üvegpoharaira. Puha gumikarok és gumitüskék tartják helyükön a törékeny poharakat, miközben egy speciális, kifejezetten az üvegpoharak tisztításhoz tervezett program mossa ragyogóan tisztára a boros- és pezsgőspoharakat – kedvenc poharai hosszú idő múlva is úgy csillognak, mintha újak lennének.

Egyedülálló védelem a poharaknak

Ha törékeny üvegpoharai egy kicsivel több odafigyelést igényelnek mosogatás közben, akkor bízza őket egy RealLife® mosogatógépre. Puha gumitüskék (SoftSpikes®) és erős gumikarok (SoftGrips) tartják helyükön a poharakat, nehogy eldőljenek és megsérüljenek. A különleges üvegprogram (GlassCare 45°) mindössze 45 °C-on mossa tisztára a őket, majd 60 °C-os vízzel öblíti le, s ezután lassan hűti le a vizet, nehogy a poharak hősokkot kapjanak, és eltörjenek.

Az üvegpoharakat sem kell többé kézzel mosogatnia

Az iF dizájn díjas Electrolux borospohártartó kosárban biztonságban lesznek a törékeny üvegpoharai. Egyszerre akár 8 poharat is beletehet, melyek a program alatt stabilan a helyükön maradnak. A kosár rugalmasan alkalmazkodik a különféle méretű és formájú poharakhoz. Össze is hajthatja, amikor éppen nem használja, így kis helyen elfér.