Fedezze fel

Infinite Chef prémium edények

Egy konyhafőnök ételt tálal az Infinite Chef serpenyőből
Indukciós edények

Az Infinite Chef edényeket kifejezetten indukciós főzőlapokhoz terveztük, de minden főzőlapon használhatók.

Az Electrolux Infinite Chef kollekciójának edényei egy indukciós tűzhely felületén

Díjnyertes edények

Az Infinite Chef edény szett minden konyhában a szakács igényességéről és maximalizmusáról árulkodik. Azt üzeni, hogy ebben a konyhában egy kreatív és sokoldalú szakács vagy szakácsnő alkot, akinek fontos, hogy minden étel ellenállhatatlanul finom legyen. Az edények 3 rétegű, 18/10-es rozsdamentes acélból készültek, ezért rendkívül tartósak. A gyönyörű fényes felület és a formatervezés első látásra is prémium érzetet kelt. Ráadásul energiatakarékosan használhatók, ezért a termékcsalád Green Product Award termékdíjat nyert.

Húsos-zöldséges fogás készítése az Infinite Chef nyeles serpenyő, a ferde falú lábas és a beleillő szűrő használatával.

Kiváló teljesítmény

Az Infinite Chef edényeket kívülről egy mágneses acélréteg borítja, hogy az indukciós főzőlapokon is ugyanolyan hatékonyan lássák el feladatukat, mint gázon vagy elektomos főzőlapon. A rétegzett acél fenék és oldalfal miatt 14-szer gyorsabban melegszik fel, mint a hagyományos rozsdamentes acél edények. A 3 rétegű, 18/10-es acél gondoskodik az egyenletes hőeloszlásról. A kollekció minden darabja korrózióálló, ezért könnyen tisztítható (mosogatógépben is). Az edények 250 fokig a sütőben is használhatók.

Az Infinite Chef kollekció edényei egy Electrolux konyhában

Inspiráció a séfektől

Az Electrolux Infinite® Chef edényeket profi séfek tapasztalatai és javaslatai alapján terveztük meg. Az edények megtervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jól alkalmazkodjanak a különféle főzési, sütési technikákhoz, s ezáltal minden igényt kielégítsenek. A főzőedényekhez kiegészítőket is terveztünk: tésztaszűrőt és kúpos szűrőt is talál a termékcsaládban.

Az Infinite Chef edények

A nagy fazék brokkolival
Professzionális fazék

Gondolkodjon nagyban! Kényelmesen elkészítheti a levest vagy a ragut egy nagyobb családi vagy baráti összejövetelre is ebben a 9 literes fazékban.

A Stockpot tésztafőző szűrőbetéttel
Tésztaszűrő

A professzionális fazékhoz terveztük, ezért pontosan passzolni fog a nagy edénybe. Minden alkalommal tökéletes, al dente tésztát főzhet benne! A spegettit, linguine-t és a fettuccine-t is egyszerű lesz kiemelni és leszűrni, miután megfőtt.

A Stockpot párolóedény brokkolival
Pároló edény

Friss, egészséges zöldségeket és halakat készíthet ebben a párolóban, mely a professzionális fazékhoz készült. Attól függően, hogy kevesebb vagy több zöldséget párol, használja a kisebb vagy a nagyobb edényt.

Az Infinite Chef serpenyő friss paradicsommal és fokhagymával
A sokoldalú lábos

Készítsen finom mártásokat, szószokat vagy egy jó ragut ebben a sokoldalúan használható lábosban. A 3 literes edény belső fala skálázott, hogy lássa, mennyi étel van benne.

A Conical Sauté serpenyő hús főzése közben
Ferde falú lábos

Ideális kisebb mennyiségű hús- és zöldségételek elkészítéséhez. A ferde falú edény egyenletesen melegszik fel, ezért az ételek gyorsan elkészülnek, pirításkor pedig megőrzik nedvességtartalmukat.

A Chinois Colander paradicsommal
Kúpos szűrő

A prémium szűrő segítségével csomómentes mártásokat, szószokat, leveseket készíthet. Az apró lyukakon simára paszírozhat minden mártást.

Az Infinite Chef Frying Pan serpenyőben sülő hús
Az intelligens serpenyő


A gyors és egyenletes hőeloszlás miatt a szték és a halfilé is ízletes, szaftos marad. Az ételek nem száradnak ki.

Az Infinite Chef Low Casserole paprikával, hagymával és fokhagymával
Alacsony falú casserole edény

A két fülű, alacsony falú, könnyedén mozgatható casserole edényben nagyobb adag rizottót, vagy tagine-t (marokkói étel) is készíthet. A 4,5 literes edényben kényelmesen párolhat, piríthat vagy főzhet.

Tojássütés a tapadásmentes Frying Pan serpenyőben
Serpenyő szett tapadásmentes bevonattal

Süssön minimális zsiradékkal vagy zsiradék nélkül ezekben az alumínium bevonatú serpenyőkben. A pezsgő színű serpenyők tartósak és tökéletesen használhatók pirításhoz, valamint halak és húsok perzseléséhez.