EXPLORE 7 TURMIXGÉPEK

EXPLORE 7 TURMIXGÉPEK

A turmixok új világa

Az Explore 7 turmixgép minden alapanyagból a legjobbat hozza ki. Bánjon a zöldségekkel és a gyümölcsökkel az őket megillető figyelemmel, őrizze meg frissességüket és intenzív ízüket. Kóstoljon bele a turmixok új világába – csupán egy gombnyomás az egész.

Döntött kehely a frissebb ízekért

Tudta, hogy ha az alapanyagokkal kellő odafigyeléssel bánik, akkor a turmixolás során megőrzik eredeti színüket, állagukat és ízüket? A 10 fokkal megdöntött kehelyben a zöldség- és gyümölcsdarabok folyamatosan áramlanak a kések körül, nem „tömbökbe tömörödve” keringenek benne. Mivel az Explore 7 turmixgép nem csupán az alapanyagok levét préseli, hanem a rostokat is felaprítja apró darabokra, ezért tartalmasabb és egészségesebb lesz a turmix.

Az Explore 7 turmixgépben bizonyítottan lassabban melegednek fel az összetevők, ezért frissebb ízűek és élénkebb színűek lesznek a benne készült italok és ételek.

Bővebben
Explore PISA on the table

Értékes alapanyag

Az alapanyagok, amelyeket a turmixgépbe tesz, sok apró részből állnak – ha túl magas sebességfokozaton aprítja őket, ezek az apró részek (rostok, leveket tartalmazó kis „tartályok” stb.) annyira károsodnak, hogy a zöldségek és gyümölcsök elveszítik élénk színük és telt ízük egy részét.

Ezért nagyon fontos, hogy a turmixgép a megfelelő sebességfokozaton dolgozzon. Ha az alapanyagok nem veszítik el színüket, aromájukat és ízüket, akkor az elkészült ital vagy étel is friss és jó ízű lesz.

PowerTilt® technológia a bizonyítottan jobb ízért

A PowerTilt® technológia egy Electrolux szabadalom, melyet prémium turmixgépeinkben használunk. A világszerte ismert és elismert Le Cordon Bleu szakácsiskola séfjei is nagyra értékelik hatékonyságát. Ezt a technológiát építettük be az Explore 7 turmixgépekbe is, hogy Ön is élvezhesse otthon annak a technológiának az előnyeit, amit a profi szakácsok is használnak.

A PowerTilt® technológiának köszönhetően a kehelyben lassabban emelkedik a hőmérséklet, ezért tökéletes lesz a turmixok állaga.

Intelligens sebességfokozatok

A turmixgép állandó sebesség fenntartására törekszik, függetlenül attól, hogy mennyi és milyen típusú alapanyag van a kehelyben. Turmixoljon fagyasztott vagy friss alapanyagokat, saját magának vagy családjának – az eredmény mindig kifogástalan lesz!

Mindig pont olyan lesz, ahogy Ön szereti, és közben az alapanyagok tökéletesen megőrzik eredeti minőségüket.

Smoothies in a glass

Egyedülálló impulzus funkció – a tökéletes textúra titka

A többi turmixgéptől eltérően az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkció bármely sebességfokozaton használható. Az impulzus funkció a kehely aljában lévő pengék felé húzza az alapanyagokat, ezáltal csökkenti a légbuborékok kialakulását és megakadályozza, hogy az alapanyagok fölfelé mozogjanak.

Mindennek eredményeképpen egyenletesebb lesz a turmixok textúrája – legyen szó finomabb vagy darabosabb állagú hozzávalókról. Az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkciónak köszönhetően minden étel és ital tökéletes állagú lesz.

Előre beállított receptprogramok

A különböző összetevőkből álló turmixokat más-más módon (sebességfokozat, impulzus funkció, időtartam) lehet tökéletesre turmixolni. Ezért a smoothiek, törtjég, koktélok és levesek készítéséhez is előre beállított receptprogramok állnak rendelkezésére.

Az ideális állagú smoothiek készítéséhez való program az alapanyagokat a kehely aljára, a pengékhez húzza. A krémlevesek készítéséhez ajánlott program csak lassan engedi hűlni a levest, így megőrzi a benne lévő finom ízeket. A tökéletes koktélokhoz szükséges törtjég elkészítéséhez is van egy program. Mindegyik a lehető legkiválóbb eredményt hozza!

Bővebben
Pisa recipe programmes

Termékválaszték

 • - PowerTilt Technológia®
 • - Intelligens sebességfokozatok
 • - 4 receptprogram
 • - Egyedülálló impulzus funkció
 • - PowerTilt Technológia®
 • - 3 receptprogram
 • - Egyedülálló impulzus funkció
Blender accessories: juice filter, take-away bottle, multichopper

Fantasztikus turmixok a megfelelő tartozékokkal

A különböző tartozékok segítenek a tökéletes turmixok elkészítésében. Használja őket a hétköznapi és a különleges turmixok elkészítéséhez. A különböző turmixgépekhez különböző kiegészítők tartoznak.

 • Rost szűrő
  Rost szűrő

  Készítse el saját gyümölcslevét! Tegyen gyümölcsöket a kehelyben lévő rost szűrőbe! A gyümölcs vagy zöldségdarabokat a kések felaprítják, a lé pedig átfolyik a szűrőhálón.

 • Hordozható palack
  Hordozható palack

  Öntse át a hordozható palackba a frissen elkészült italt. Zárja le a kupakkal, és vigye magával, bárhová is megy! Így mindig lesz önnél egy palack friss, finom, egészséges ital.

 • Multifunkciós aprítófej
  Multifunkciós aprítófej

  Keverjen össze mandulát egy kevés olajjal az aprítófejben, és készítsen finom mandulavajat! A multifunkciós aprítófejet hagyma aprításhoz, de akár húsdaráláshoz is használhatja.

*Az Electrolux Global Technology központban végzett laboratóriumi tesztek eredménye, melyeken a receptprogramokat hasonlítottuk össze nagy sebességfokozaton történő turmixolással.

**Az koktél program csak a magasabb felszereltségű modellben (E7TB1-8SSM) érhető el.

Finom turmixok minden alkalommal

Készítsen tökéletes állagú szószt vagy smoothie-t, a megfelelő receptprogramokkal és az impulzus funkcióval. Az egészséges, finom ételek mostantól a hétköznapok részeivé válnak.

Compact blender in Soft Sand

Egyedülálló impulzus funkció – a tökéletes textúra titka

A többi turmixgéptől eltérően az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkció bármely sebességfokozaton használható. Ezért egyenletesebb lesz a turmixok textúrája – legyen szó finomabb vagy darabosabb állagú hozzávalókról. Az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkciónak köszönhetően minden étel és ital tökéletes állagú lesz.

Made with different pulse programmes