Innovatív Electrolux termékcsalád

Egy igazán intuitív termékcsalád

Fedezze fel az innovatív Electrolux termékcsaládot! Készítsen könnyedén felejthetetlenül finom ételeket! Készülékeink alkalmazkodnak elképzeléseihez és főzési stílusához. A legújabb technológiai megoldásokkal segítenek Önnek éttermi minőségű ételeket készíteni otthon, a saját konyhájában.

Skandináv dizájn

Amikor sokoldalú, egyszerűen kezelhető, ugyanakkor innovatív készülékeinkkel főz, úgy érzi majd magát, minta egy igazi séf lenne. Fedezze fel a stílusos ergonómiát, mely tetten érhető az intuitív Electrolux termékcsalád minden részletében.

A skandináv dizájn a mi értelmezésünkben emberközpontú. Az Electrolux készülékeket úgy terveztük meg, hogy Ön könnyedén, erőfeszítés nélkül használhassa őket. Még több örömöt, még több lehetőséget kínálnak, hogy magabiztosan főzzön minden alkalommal, és bátran kísérletezzen új, csodálatos ízekkel.

Intuitív megoldások

Az Electrolux termékcsalád egyedülálló, intuitív funkciókkal és megoldásokkal segít Önnek, hogy minden alkalommal magabiztosan főzhessen. A készülékek kezelése egyszerű, minden funkció logikus, szinte ösztönösen beállítható. Mivel minden figyelmét az étel készítésére fordíthatja, könnyedén készíthet éttermi minőségű fogásokat.

Mindig élen járunk a változásban. Kiváló minőségű anyagokkal és innovatív felületkezelésekkel dolgozunk, melyeknek a lehető legkisebb a környezetterhelése. Biztosak vagyunk benne, hogy készülékeink megkönnyítik vásárlóink életét, így ők több időt tölthetnek azzal, ami igazán fontos nekik.

Okos készülékek

Az okos készülékek sok olyan funkcióval és megoldással segítenek önnek, amelyekkel a bonyolultabb ételeket is egyszerűen elkészítheti. Éppen úgy, mintha egy séf készítette volna. Értékelni fogja az okos megoldásokat, amikor egy nagyobb családi, vagy baráti összejövetelre készül.

Innovatív technológiai megoldásokkal rendelkező készüléket keres, mellyel minden alkalommal tökéletesen sikerül minden? Vagy olyan modellt, amely alkalmazkodik Önhöz, és kényelmessé teszi a főzést? Esetleg a gyönyörű dizájn az elsődleges szempont? Az innovatív Electrolux modellek között megtalálja a tökéletes készüléket.

Ismerje meg a valóban intuitív Electrolux konyhai készülékeket 

Innovatív Electrolux sütők - Svéd Electrolux

Sütők

Fogadja el a séfek segítségét. Amikor egy okos Electrolux sütőben süt, olyan, mintha egy profi séf felügyelete mellett készítené el az ételt. Állítsa be az étel típusát a kijelzőn, a sütő pedig beállítja a megfelelő sütőprogramot és a sütés időtartamát. A legjobb recepteket elmentheti a kedvencek menüpontba.

Innovatív Electrolux főzőlapok - Svéd Electrolux

Indukciós főzőlapok

Főzzön úgy, mint egy séf. Intuitív indukciós főzőlapjaink számos fejlett technikai megoldással segítenek Önnek, hogy a legigényesebb ínyenceknek is magabiztosan készíthessen el bármilyen fogást. Egyszerűen kezelhető, gyors és biztonságos.

Innovatív Electrolux mosogatógépek - Svéd Electrolux

Mosogatógépek

Egy innovatív QuickSelect funkciós mosogatógépen csak azt kell beállítania, hogy mennyi ideig tartson a program, a készülék pedig beállítja a megfelelő ciklust. A mosogatógép azt is jelzi, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így Ön eldöntheti, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeit.

Innovatív Electrolux páraelszívók - Svéd Electrolux

Páraelszívók

Csak a főzésre figyeljen. A Hob2Hood rendszerű páraelszívók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak a Hob2Hood rendszerű főzőlapokkal. Automatikusan a főzőlap teljesítményéhez igazítják az elszívás intenzitását. Önnek egy ujjal sem kell megérintenie főzés közben az elszívó kezelőfelületét.

Innovatív Electrolux hűtők - Svéd Electrolux

Hűtőszekrények

Az élelmiszereket hosszú ideig frissen tarthatja az Electrolux hűtőszekrényekben. Az Intelligens NoFrost készülékek hűtőterében mindig optimális a páratartalom, ezért az alapanyagok akár 7 nappal hosszabb ideig frissek maradnak. A fagyasztóban pedig nem rakódik le a jég.

Segítünk megtalálni tökéletes készülékét

  • Találja meg tökéletes sütőjét

    Egy Electrolux sütőben mindig minden étel ugyanolyan finom lesz. A gőzprogramok, a maghőmérő, a sokféle sütőprogram segít Önnek, hogy fantasztikusan finom ételeket készíthessen minden alkalommal. Legyen kreatív, és kísérletezzen magabiztosan új receptekkel – olyanokkal is, melyeknek korábban nem mert volna nekiállni. Most biztosan sikerülni fognak!

  • Találja meg tökéletes főzőlapját

    Bízzon főzőlapjában, hagyja, hogy segítsen Önnek minden munkafázisban. Ne hagyja, hogy bármi korlátozza az alkotásban! Nem kell többé találgatnia, vajon melyik a megfelelő hőfok, vagy hogy melyik főzőzónára tegye az edényt. A SenseFry® indukciós főzőlap intézi ezeket Ön helyett. Csak azt döntse el mit akar készíteni, és hogy mennyire legyen átsütve. A főzőlap pedig készre süti Önnek.

  • Találja meg tökéletes mosogatógépét

    Az edények be- és kipakolása a mosogatógépből nem a legkellemesebb feladat a konyhában. Ezért is dolgozunk olyan megoldásokon, melyek lehetővé teszik, hogy Ön az igazán fontos dolgokra figyelhessen. Az Electrolux mosogatógépek akár már a megfelelő programot is kiválasztják Ön helyett, és gondoskodnak róla, hogy minden edény tökéletesen tiszta legyen.