s-bag® az eredeti porzsák

s-bag® az eredeti porzsák

Az s-bag új kialakítást kapott!

Tartsa otthonát a lehető legtisztábban. A porszívózsákok rengeteg porszemcsét összeszednek, amelyek egy része egyébként káros hatású lenne otthonában. Ezért támaszkodtunk a porzsákok fejlesztésében és előállításában szerezett 75 évnyi tapasztalatunkra az s-bag újratervezésekor.

A megtelt s-bag lezárásának új, higiénikusabb módja megakadályozza a porzsák elszakadását és szivárgását, és meghosszabbítja a porszívó élettartamát.

Fenntartható gyártás

Az Electroluxnál a fenntarthatóság kiemelten fontos szerepet tölt be. s-bag üzemünkben az energia akár 25%-ban a saját tetőre szerelt napelemeinkből származik, amivel karbonlábnyomunkat évi 90 tonnával csökkentjük.*

A csomagolóanyag 100 % újrafeldolgozott papírból áll. Így biztosítjuk, hogy az újratervezett s-bag a lehető legkevesebb környezeti hatással bírjon.**

* A napelemek 2019 októberében kerültek telepítésre.
** Az Electrolux Global Technology Center, Porcia, Olaszország által elvégzett életciklus-vizsgálat alapján, 2017. október 11.

Regionális beszerzés és gyártás

Az s-bag terméket Nygårdban, Svédországban gyártják, amihez a legtöbb nyersanyagot az EU-ban szerezzük be. Ezen túlmenően az új s-bag 13%-al kevesebb víz és 18%-al kevesebb energia felhasználásával készül az előző s-bag termékkel összehasonlítva.*

Gyárunk ISO 14001 minősítésű és büszkék vagyunk a magas minőségi színvonalra, valamint a felelősségteljes gyártásra.

Egy az Electrolux Global Technology Center (Porcia, Olaszország) által végrehajtott életciklus-elemzés szerint, 2017. október 11.

Továbbfejlesztett dizájn

Szerezze meg a legjobb ár-teljesítmény arányt! Az optimált s-bag termékek az általános porzsákokhoz viszonyítva 50%-al hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Az s-bag megtelhet akár a maximális kapacitásáig, az új lezárási rendszer biztosítja, hogy a porzsák mégse szakadjon el vagy szivárogjon.

Éljen tisztább és egészségesebb otthonban!

Az új zárórendszer biztosítja, hogy a zsákban lévő por és káros részecskék biztonságosan a zsákban maradjanak.

Egyidejűleg védi a belélegzett levegőt és meghosszabbítja az Ön porszívójának élettartamát.

A teljes s-bag választék

Hosszú élettartam: Az s-bag® Classic Long Performance 50%-kal hosszabb ideig használható, mint a hagyományos, papír porzsákok.
Hosszan tartó teljesítmény: Az s-bag® Ultra Long Performance akár 80%-kal hosszabb ideig tart, mint a hagyományos porzsákok, és kapacitása 5 liter. A porzsák hosszú időn át kivételes teljesítményt nyújt.aeg
Az s-bag® Anti-Allergy porzsák védi egészségét, jelentősen hozzájárul otthona higiéniájához és a levegő tisztaságához, miközben megőrzi a porszívó maximális teljesítményét. Az s-bag® Anti-Allergy porzsák csökkenti az allergia kockázatát.
Összegyűjti és közömbösíti a kellemetlen szagokat: ellentétben a hagyományos papír porzsákokkal, melyek magukba szívják a nedvességet, az s-bag® Anti-Odour porzsákok szintetikus anyagúak, szagelnyelő gyantabevonattal, mely a kellemetlen szagokat magába szívja, és nem engedi kiszivárogni a porszívóból. A kisállattartók minden bizonnyal örömmel fogadják ezt a különleges szagsemlegesítőt.