Imádok itt lenni

Az Ön otthona

Az Ön menedéke

Érezze jól magát otthon! Legyen otthona a béke szigete! Segítünk Önnek! Az Electrolux porszívókkal gyorsan és hatékonyan szedheti össze a piszkot a padlóról és a bútorokról is. Válogasson csendes porszívóink, gazdiknak készült AnimalCare modelljeink és a hatékony szűrőrendszerű Allergy készülékek között! De választhat környezetbarát porszívót, vagy vezeték nélküli kéziporszívót is.

Well Q6/Q7/Q8 porszívók: Gyors és egyszerű takarítás

Egy Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van. A praktikus markolatnak, az alacsony súlypontnak és a porszívó ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes lesz a takarítás. A kézi egység könnyen kivehető, a géptesten tárolható tartozékokkal pedig pillanatok alatt a padló takarításáról áttérhet a nehezen elérhető területek tisztítására, majd vissza.

Minden eddiginél kényelmesebb takarítás

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívónk. A Pure Q9 modell dizájnjának megtervezését a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért ezek a porszívók tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Könnyű és sokoldalú – egyszerűen élmény vele a takarítás.

Takarítás akár egyetlen feltöltéssel

Az Electrolux 800 vezeték nélküli porszívó hatszor* erősebb teljesítményt nyújt, mint más porszívók, így könnyedén kitakaríthatja vele az egész lakást. A szívóerő a padló típusához igazodik, ezért a keménypadlót ugyan olyan hatékonyan tudja megtisztítani, mint a szőnyegpadlót. A kézi egység egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen levehető a töltőállomásról, ezáltal a padló feletti részeket is bármikor letisztíthatja.

 

 

*A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).

Szuper csendes porszívók alapos takarításhoz

Egy szuper csendes Electrolux porszívóval irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is takaríthat, amikor a többiek tévét néznek, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a porszívó hangja. A szőnyegpadlót, a parkettát és a foteleket is könnyedén megtisztíthatja.

A valaha volt legjobb porszívónk

A Pure D9 a valaha volt legjobb Electrolux porszívó család. A FlowMotion rendszernek köszönhetően egy Pure D9 porszívó könnyedén követi Önt otthonában. Az extra nagy, csapágyazott kerekek és a simán guruló szívófej hatékonyan dolgozik együtt - tökéletes harmóniában mozognak. A PureFlow rendszer pedig gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és kifogástalan tisztaságról, bármilyen felületen.

Porszívózzon bárhonnan

Mire hazaér, tökéletesen tiszta lesz a padló  - bemutatjuk a Pure i9.2 robotporszívót, mellyel a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően, bárhonnan porszívózhat.

Öntől lesz igazi otthon

Kutyája vagy macskája van? Diák? Vagy imádja az autóját? Lakásban él vagy épp egy nagy házban? A parkettát kedveli vagy inkább a szőnyeget? Önre gondoltunk, amikor új porszívóját terveztük. Több, mint 90 éves tapasztalatunkat és számos forradalmi újításunkat építjük bele porszívóinkba, hogy megtalálja azt, amelyik legjobban megfelel Önnek.