Imádok itt lenni

Az Ön otthona

Az Ön menedéke

Érezze jól magát otthon! Legyen otthona a béke szigete! Segítünk Önnek! Az Electrolux porszívókkal gyorsan és hatékonyan szedheti össze a piszkot a padlóról és a bútorokról is. Válogasson csendes porszívóink, gazdiknak készült AnimalCare modelljeink és a hatékony szűrőrendszerű Allergy készülékek között! De választhat környezetbarát porszívót, vagy vezeték nélküli kéziporszívót is.

Well Q6/Q7/Q8 porszívók: Gyors és egyszerű takarítás

Egy Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van. A praktikus markolatnak, az alacsony súlypontnak és a porszívó ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes lesz a takarítás. A kézi egység könnyen kivehető, a géptesten tárolható tartozékokkal pedig pillanatok alatt a padló takarításáról áttérhet a nehezen elérhető területek tisztítására, majd vissza.

Bővebben

Minden eddiginél kényelmesebb takarítás

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívónk. A Pure Q9 modell dizájnjának megtervezését a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért ezek a porszívók tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Könnyű és sokoldalú – egyszerűen élmény vele a takarítás.

Megnézem a Pure Q9 termékcsaládot

Porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 egy egyedülálló vezeték nélküli porszívó, melyet a modern életvitelhez terveztünk. Az erős akkumulátoruknak, a speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban.

Szuper csendes porszívók alapos takarításhoz

Egy szuper csendes Electrolux porszívóval irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is takaríthat, amikor a többiek tévét néznek, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a porszívó hangja. A szőnyegpadlót, a parkettát és a foteleket is könnyedén megtisztíthatja.

Bővebben

A valaha volt legjobb porszívónk

A Pure D9 a valaha volt legjobb Electrolux porszívó család. A FlowMotion rendszernek köszönhetően egy Pure D9 porszívó könnyedén követi Önt otthonában. Az extra nagy, csapágyazott kerekek és a simán guruló szívófej hatékonyan dolgozik együtt - tökéletes harmóniában mozognak. A PureFlow rendszer pedig gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és kifogástalan tisztaságról, bármilyen felületen.

Porszívózzon bárhonnan

Mire hazaér, tökéletesen tiszta lesz a padló  - bemutatjuk a Pure i9.2 robotporszívót, mellyel a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően, bárhonnan porszívózhat.

Öntől lesz igazi otthon

Kutyája vagy macskája van? Diák? Vagy imádja az autóját? Lakásban él vagy épp egy nagy házban? A parkettát kedveli vagy inkább a szőnyeget? Önre gondoltunk, amikor új porszívóját terveztük. Több, mint 90 éves tapasztalatunkat és számos forradalmi újításunkat építjük bele porszívóinkba, hogy megtalálja azt, amelyik legjobban megfelel Önnek.