Imádok itt lenni

Az Ön otthona

Az Ön menedéke

Érezze jól magát otthon! Legyen otthona a béke szigete! Segítünk Önnek! Az Electrolux porszívókkal gyorsan és hatékonyan szedheti össze a piszkot a padlóról és a bútorokról is. Válogasson csendes porszívóink, gazdiknak készült AnimalCare modelljeink és a hatékony szűrőrendszerű Allergy készülékek között! De választhat környezetbarát porszívót, vagy vezeték nélküli kéziporszívót is.

Bemutatjuk az új, sokoldalú Pure Q9 porszívót

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívónk. A Pure Q9 modell dizájnjának megtervezését a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért ezek a porszívók tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Könnyű és sokoldalú – egyszerűen élmény vele a takarítás.

Megnézem a Pure Q9 termékcsaládot

Porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 egy egyedülálló vezeték nélküli porszívó, melyet a modern életvitelhez terveztünk.

A valaha volt legjobb porszívónk

A Pure D9 a valaha volt legjobb Electrolux porszívó család. A FlowMotion rendszernek köszönhetően egy új Pure D9 porszívó könnyedén követi Önt otthonában. Az extra nagy, csapágyazott kerekek és a simán guruló szívófej hatékonyan dolgozik együtt - tökéletes harmóniában mozognak. A PureFlow rendszer pedig gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és kifogástalan tisztaságról, bármilyen felületen.

Porszívózzon bárhonnan

Mire hazaér, tökéletesen tiszta lesz a padló  - bemutatjuk az új robotporszívót, mellyel a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően, bárhonnan porszívózhat.

Öntől lesz igazi otthon

Kutyája vagy macskája van? Diák? Vagy imádja az autóját? Lakásban él vagy épp egy nagy házban? A parkettát kedveli vagy inkább a szőnyeget? Önre gondoltunk, amikor új porszívóját terveztük. Több, mint 90 éves tapasztalatunkat és számos forradalmi újításunkat építjük bele porszívóinkba, hogy megtalálja azt, amelyik legjobban megfelel Önnek.