Fedezze fel

Pure D9 porszívó

Könnyedén irányítható

A Pure D9 mindig tartja Önnel a lépést. Könnyedén gurul és fordul nagy, gumi bevonatú kerekein, miközben vigyáz rá, hogy ne karcolja össze a padlót.

Tisztaság kompromisszumok nélkül

Az optimalizált levegőáramlás és a nagy kapacitású tartály gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és a kifogástalan tisztaságról minden felületen.

Porzsák csere, higiénikusan

Az 5 literes s-bag® porzsák szorosan magába zárja a port, ezért az nem szökik vissza otthonába porszívózás közben. Amikor eljön a porzsák csere ideje, a porzsákot már a porszívóban lezárhatja, mielőtt kiemeli az innovatív CleanLift fogantyú segítségével. Ezért minden eddiginél higiénikusabb és egyszerűbb a porzsák cseréje.

Önnek terveztük

A porszívó érzékeli, hogy Ön parkettán, járólapon vagy szőnyegen takarít éppen, és automatikusan a felülethez igazítja a szívóerőt. Így kényelmesen porszívózhat mindenhol otthonában.

 

Mindig kéznél van az okos szívófej

A Pure D9 porszívóhoz tartozik egy okos 3in1 kiegészítő, melyet bármilyen felület takarításához használhat - függöny, kanapé vagy a szegélyek. A burkolat alatt, észrevétlenül tárolhatja, viszont mindig kéznél van, ha szüksége lenne rá.

Melyik az Ön Pure D9 porszívója?

Ha van otthon kisállata, válassza a Pure D9 Animal porszívót. Ha valamelyik családtagja allergiás, akkor a Pure D9 Allergy lesz a tökéletes választás. Ha pedig a környezetbarát megoldást keresi élete minden területén, akkor az újrahasznosított műanyagból készült Pure D9 Green az Ön porszívója.

Pure D9 Allergy porszívó

Pure D9 Allergy

A Pure D9 Allergy porszívó Allergy Plus™ szűrőrendszere eltávolítja a por és az allergének 99,97%-át a beszívott levegőből és tartozik hozzá egy speciális s-bag Anti-Allergy (Antiellergén) porzsák is. Ezzel jelentősen javítja otthonában a levegő minőségét - tisztább, egészségesebb lesz.

A mosható Allergy Plus™ szűrő eltávolítja a legapróbb részecskéket, például a polleneket, penészgombát, atkákat és más allergéneket a levegőből, s ezáltal hatékonyan tisztítja azt. Így egészségesebb lesz otthonában a levegő.

A FlowMotion rendszernek és a 180 fokban elfordítható FlexPro™ szívóvejnek köszönhetően a porszívó rendkívül jól irányítható, könnyedén kerüli ki a sarkokat, jól lehet vele manőverezni a bútorok között és alatt, így mindenhonnan összeszedi a legfinomabb porszemcséket is.

FlexPro szívófej
MiniTurbo brush

A mini turbó kefével a nehezebben tisztítható felületeket, például a bútorokat, a lépcsőfokokat és az autó üléseit is letakaríthatja.

Pure D9 Green porszívó

Pure D9 Green

A Pure D9 Green porszívó közel 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Csomagolása 82 %-ban újrahasznosított anyagokból készül, és 100 %-ban újrahasznosítható.

A Pure D9 porszívóhoz tartozik egy FlowMotion szívófej is, mely hatékonyan szedi össze a port a padlóról, és könnyedén irányítható.

Flowmotion szívófej
Parketto Pro nozzle

Extra puha és csendes Parketto Pro szívófej keménypadló takarításához.

Pure D9 termékválaszték

A FlowMotion rendszernek köszönhetően a Pure D9 porszívó könnyedén és gördülékenyen követi Önt otthonában. Ez a modell rendelkezik LED kijelzővel, távirányítóval, automatikus teljesítményszabályozással és egy extra Parketto Pro szívófejjel.
Az Allergy Plus™ szűrőrendszer eltávolítja a por és az allergének 99,97%-át a beszívott levegőből és tartozik hozzá egy speciális s-bag Anti-Allergy (Antiellergén) porzsák is. Ezért tisztább, egészségesebb lesz a levegő otthonában.
Ez a modell közel 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Csomagolása 82 százaléka újrahasznosított anyagokból készül, és 100 százalékban újrahasznosítható.
A FlowMotion rendszernek köszönhetően a porszívó könnyedén és gördülékenyen követi Önt otthonában.