Fedezze fel

Pure D9 porszívó

A valaha volt legjobb porszívónk

Tapasztalja meg milyen úgy porszívózni, hogy egyáltalán nem ütközik ellenállásba. Ezt jelenti a FlowMotion. A rendszernek része a 2 extra nagy, gördülékeny kerék és a csendes, szabadalmaztatott szívófej. Valamint a PureFlow technológia, mely gondoskodik a kompromisszummentes tisztaságról.

Könnyedén irányítható

A Pure D9 mindig tartja Önnel a lépést. Az extra nagy, csapágyazott kerekek és a simán guruló szívófej hatékonyan dolgozik együtt - tökéletes harmóniában mozognak, hogy simán, könnyedén irányíthassa a porszívót.

 

 

Tisztaság kompromisszumok nélkül

A PureFlow rendszer gondoskodik a tökéletes porfelszedésről és a kifogástalan tisztaságról bármilyen felületen, miközben 30 %-kal csökkenti az energiafogyasztást*.

*A 2017-es tesztgyőztes UltaOne ZUOGREEN+ modellhez képest.

Porzsák csere, higiénikusan

Az s-bag® porzsák magába zárja a port, ezért az nem szökik vissza otthonába porszívózás közben. Amikor eljön a porzsák csere ideje, a porzsákot már a porszívóban lezárhatja, mielőtt kiemeli az innovatív CleanLift foganytú segítségével. Ezért minden eddiginél higiénikusabb és egyszerűbb a porzsák cseréje.

Vásároljon s-bag® porzsákot

Ergonómia a részletekben

Az új Electrolux Pure D9 porszívót minden helyzetben kényelmesen használhatja. Az ergonómikus fogantyúval egyszerűen felemelheti és magával viheti. A lépcső támasztója segít, hogy stabilan álljon a lépcsőfokokon is, míg a 3in1 multifunkciós kefével minden felületet vagy szövetet alaposan kitakaríthat.

Mindig kéznél van az okos szívófej

A Pure D9 porszívónak van egy okos 3in1 tartozéka, melyet bármilyen felület takarításához használhat - függöny, kanapé vagy a szegélyek. A burkolat alatt, észrevétlenül tárolhatja, viszont mindig kéznél van, ha szüksége lenne rá.

Melyik az Ön Pure D9 porszívója?

Ha van otthon kisállata, válassza a Pure D9 Animal porszívót. Ha valamelyik családtagja allergiás, akkor a Pure D9 Allergy lesz a tökéletes választás. Ha pedig a környezetbarát megoldást keresi élete minden területén, akkor az újrahasznosított műanyagból készült Pure D9 Green az Ön porszívója.

Pure D9 Animal porszívó

Pure D9 Animal

Az új Pure D9 Animal a gazdik második legjobb barátja. A FlowMotion rendszernek köszönhetően ugyanolyan simán és könnyedén lehet irányítani, mint a többi modellt, s közben az összes szőrszálat összeszedi és megszünteti a kellemetlen szagokat.

A kerekeken guruló turbó kefe az erős levegőáramlás segítségével a szőnyeg mélyebb rétegeiből is összeszedi a port és a szőrszálakat.

Turbo brush
Mini turbó kefe

A mini turbó kefével könnyedén szedheti össze az állatszőrt és a port a nehezebben tisztítható felületekről otthonában. Például a bútorokról, a lépcsőfokokról és az autó üléseiről.

Pure D9 Allergy porszívó

Pure D9 Allergy

Az új Pure D9 Allergy porszívó Allergy Plus™ szűrőrendszere eltávolítja a por és az allergének 99,97%-át a beszívott levegőből. Ezzel jelentősen javítja otthonában a levegő minőségét - tisztább, egészségesebb lesz.

A mosható Allergy Plus™ szűrő eltávolítja a legapróbb részecskéket, például a polleneket, penészgombát, atkákat és más allergéneket a levegőből, s ezáltal hatékonyan tisztítja azt. Így egészségesebb lesz otthonában a levegő.

A FlowMotion rendszernek és a 180 fokban elfordítható FlexPro™ szívóvejnek köszönhetően a porszívó rendkívül jól irányítható, könnyedén kerüli ki a sarkokat, jól lehet vele manőverezni a bútorok között és alatt, így mindenhonnan összeszedi a legfinomabb porszemcséket is.

FlexPro szívófej
MiniTurbo brush

A mini turbó kefével a nehezebben tisztítható felületeket, például a bútorokat, a lépcsőfokokat és az autó üléseit is letakaríthatja.

Pure D9 Green porszívó

Pure D9 Green

A Pure D9 Green porszívó közel 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és A+++ energiaosztályú minősítésével a legenergiatakarékosabb porszívónk. Csomagolása 82 százaléka újrahasznosított anyagokból készül, és 100 százalékban újrahasznosítható.

A Pure D9 porszívóhoz tartozik egy FlowMotion szívófej is, mely hatékonyan szedi össze a port a padlóról, és könnyedén irányítható.

Flowmotion szívófej
Parketto Pro nozzle

Extra puha és csendes Parketto Pro szívófej keménypadló takarításához.

Pure D9 termékválaszték

A FlowMotion rendszernek köszönhetően az új Pure D9 porszívó könnyedén és gördülékenyen követi Önt otthonában. Ez a modell rendelkezik LED kijelzővel, távirányítóval, automatikus teljesítményszabályozással és egy extra Parketto Pro szívófejjel.

Az új Pure D9 Animal a gazdik második legjobb barátja. A FlowMotion rendszernek köszönhetően ugyanolyan simán és könnyedén lehet irányítani mint a többi modellt, s közben az összes szőrszálat összeszedi, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Az új Pure D9 Allergy porszívó Allergy Plus™ szűrőrendszere eltávolítja a por és az allergének 99,97%-át a beszívott levegőből. Ezért tisztább, egészségesebb lesz a levegő otthonában.

Pure D9 Green porszívó közel 70%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és A+++ energiaosztályú minősítésével a legenergiatakarékosabb porszívónk.

A FlowMotion rendszernek köszönhetően az új Pure D9 porszívó könnyedén és gördülékenyen követi Önt otthonában.

A FlowMotion rendszernek köszönhetően az új Pure D9 porszívó könnyedén és gördülékenyen követi Önt otthonában.