Fedezze fel

AnimalCare porszívók

PQ91-ANIMS

PQ91-ANIMS

Ezt a modellt kifejezetten gazdiknak ajánljuk, mert a kiegészítők segítségével könnyen és gyorsan összetakaríthatja házikedvence szőrszálait a padlóról és a bútorokról. A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. A PetPro+ szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról az állati szőrtől. 

EC41-ANIM

EC41-ANIM

Ez porzsák nélküli porszívó kiváló segítség otthonában. A kiegészító kefékkel könnyedén távolíthatja el az állatszőrt a bútorok kárpítjáról, a szőnyegről és a padlóról. A porszívó légzáró felépítése nagyobb szívóerőt biztosít, és minimalizálja az energiafogyasztást. A Double Step Cyclone technológia a nagyobb és a kisebb részecskék szétválasztásával hatékonyabbá teszi a takarítást, kevesebb port eresztve át.

WQ81-PANIM

WQ81-PANIM

Ez a vezeték nélküli porszívó igazi állatbarátoknak készült. A PetPro+ szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról az állati szőrtől, portól és egyéb szennyeződéstől. A QuickClean funkció a push & pull kialakítással szétválasztja és könnyen eltávolítja a szőrt a kefe gyors és könnyed tisztításához.

A PowerForce AnimalCare porszívó

PowerForce™ AnimalCare

Ezt az Electrolux PowerForce™ porszívót állatbarátok számára tervezték mérnökeink. Különleges kiegészítői az állatszőrt minden felületről összegyűjtik, így otthona tiszta és higiénikus lesz. A tökéletes takarítási eredmény érdekében a Power Pro System™ PowerForce™ rendszerrel egészül ki. A Power Pro System™ egy hatékony motor és a DustPro™ szívófej kombinációja, mellyel Ön bárhol - legyen az szőnyeggel vagy kemény burkolattal borított padló - tökéletes munkát végezhet.