Fedezze fel

AnimalCare porszívók

Pure D9 Animal

Pure D9 Animal

Ez a porszívó a gazdik második legjobb barátja. A FlowMotion rendszernek köszönhetően ugyanolyan simán és könnyedén lehet irányítani, mint a többi modellt, s közben az összes szőrszálat összeszedi és az s-bag Anti-Odour szagsemlegesítő porzsáknak köszönhetően megszünteti a kellemetlen szagokat.

A kerekeken guruló turbó kefe az erős levegőáramlás segítségével a szőnyeg mélyebb rétegeiből is összeszedi a port és a szőrszálakat.

.

PD82-ANIMA

PD82-ANIMA

Ez a porszívó igazi állatbarátoknak készült. OneGo PowerClean szívófeje maximális hatékonysággal szedi össze a szennyeződéseket minden felületről. A finomport és a nagyobb szennyeződéseket, az állatszőrt is maradéktalanul eltávolítja a földről. Speciális formájának köszönhetően akadálymentesen takaríthat vele keménypadlón és a szőnyegen egyaránt.

PQ91-ANIMA

PQ91-ANIMA

Ezt a modellt kifejezetten gazdiknak ajánljuk, mert a kiegészítők segítségével könnyen és gyorsan összetakaríthatja házikedvence szőrszálait a padlóról és a bútorokról. A ciklon rendszernek köszönhetően a porszívó akkor sem veszít a teljesítményéből, ha használat közben megtelik a tartály. A beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani.

A PowerForce AnimalCare porszívó

PowerForce™ AnimalCare

Ezt az Electrolux PowerForce™ porszívót állatbarátok számára tervezték mérnökeink. Különleges kiegészítői az állatszőrt minden felületről összegyűjtik, így otthona tiszta és higiénikus lesz. A tökéletes takarítási eredmény érdekében a Power Pro System™ PowerForce™ rendszerrel egészül ki. A Power Pro System™ egy hatékony motor és a DustPro™ szívófej kombinációja, mellyel Ön bárhol - legyen az szőnyeggel vagy kemény burkolattal borított padló - tökéletes munkát végezhet.

Az Ergorapido™ AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Ez a vezeték nélküli 2 az 1-ben porszívó, amelynek Ergorapido Animal Care feje lehetővé teszi a szennyeződések és az állatszőr egyszerű feltakarítását. A nagy teljesítményű lítiumos HD Turbo Power akkumulátorral akár 45 perces működés is elérhető, így csúcsteljesítményű takarítást tesz lehetővé.