Fedezze fel

AnimalCare porszívók

Az UltraSilencer Zen AnimalCare porszívó

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Ezt a porszívót kifejezetten a házikedvenc-rajongóknak terveztünk. Maximális hatékonysággal szedi össze a kutyák és cicák szőrszálait is az AeroPro Mini™ turbó szívófejjel. Az Anti-odour porzsák pedig nem engedi ki a kellemetlen szagokat. Emellett az UltraSilencer™ Zen AnimalCare 58 dB(A) zajszintjével a legcsendesebb Electrolux porszívó. Kifejezetten megnyugtató a hangja, ezért akkor is porszívózhat vele, amikor a többiek éppen tévét néznek, vagy még alszanak.

A PowerForce AnimalCare porszívó

PowerForce™ AnimalCare

Ezt az új Electrolux PowerForce™ porszívót állatbarátok számára tervezték mérnökeink. Különleges kiegészítői az állatszőrt minden felületről összegyűjtik, így otthona tiszta és higiénikus lesz. A tökéletes takarítási eredmény érdekében a Power Pro System™ PowerForce™ rendszerrel egészül ki. A Power Pro System™ egy hatékony motor és a DustPro™ szívófej kombinációja, mellyel Ön bárhol - legyen az szőnyeggel vagy kemény burkolattal borított padló - tökéletes munkát végezhet.

Az Ergorapido™ AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Ez ez egyetlen olyan vezeték nélküli 2 az 1-ben porszívó, amely Ergorapido Animal Care fejjel teszi lehetővé a szennyeződések és az állatszőr egyszerű feltakarítását. A nagy teljesítményű lítiumos HD Turbo Power akkumulátorral akár 45 perces működés is elérhető, így csúcsteljesítményű takarítást tesz lehetővé.

AnimalCare porszívó

UltraFlex™ AnimalCare

Ezt az új Electrolux UltraFlex™ porszívót állatbarátok számára tervezték mérnökeink. A Motion Control System™ segítségével a porszívó egyenletes mozgással követi Önt, miközben Ön takarít. A portartályt az alján található fedélnek köszönhetően pillanatok alatt, kellemetlen porfelhő nélkül kiürítheti.