Fedezze fel

Robotporszívók

Irányítsa okostelefonról!

A porszívó okostelefonról irányítható a Pure i alkalmazáson keresztül. A felmért terület interaktív térképként megjelenik az alkalmazásban, melyben beállíthatja, hogy mely zónákat takarítsa ki vagy éppen kerülje el a porszívó. A térképen nyomon követheti, hogy áll a takarítás. Beállíthatja azt is, hogy mely napokon, mikor kezdjen el takarítani a készülék. A Pure i9.2 robotporszívó a megadott időpontokban megkezdi a takarítást anélkül, hogy Ön elindítaná. 

APP STORE
GOOGLE PLAY

 

Tudta?

Jelenleg a robotporszívó tulajdonosok 43%-a úgy látja, készüléke nem takarítja ki rendesen a sarkokat és a szűk helyeket.

purei9 Airbrush

A sarkokat is kitakarítja

A Pure i9.2 robotporszívók beférnek a legtöbb fotel és kanapé alá, egyedülálló háromszög formájuknak és hosszú szárú oldalkeféjüknek köszönhetően pedig a sarkokban és a falak mentén is alaposan takarítanak.

Parkettán és szőnyegen is hatékony

Felismeri, hogy parkettán, járólapon vagy szőnyegen jár, és automatikusan a felülethez igazítja a takarító programot.

3D Vision
3D Vision™

Könnyedén kitakarít minden sarkot, a falak mentén is összeszedi a piszkot, és a makacs szennyeződéseket is eltávolítja.

purei9 3D

Nem kell elpakolni, mielőtt elindítja

Egy Pure i9.2 robotporszívó mindent lát. Észrevesz minden porszemet és kikerül minden tárgyat. A továbbfejlesztett 3D Vision™ lézeres navigációs rendszerével nem csak feltérképezi, de meg is jegyzi a terület elrendezését, amelyet takarít. Másodpercenként 1 milliószor méri fel a területet, ezért rendkívül pontos információk alapján tervezi meg, hogy tud a lehető leghatékonyabban kitakarítani. Fejlett kamerájának köszönhetően nem akad el a szék lábában vagy a kanapé alatt.

 

A küszöbön is átmegy

Könnyedén megy át, az akár 2,2 cm magas küszöbön vagy akadályokon.

Hosszabb üzemidő, gyorsabb feltöltés

A Pure i9.2 robotporszívó soha nem hagyja félbe a takarítást a tölt+folytat rendszernek köszönhetően. Ha munka közben lemerül, automatikusan visszamegy a helyére, feltölti magát a töltőállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A Pure i9.2 robotporszívó Öko üzemmódban 90 percig is képes takarítani (a Pure i9 modellek 60 percig bírják 1 feltöltéssel), majd gyorstöltéssel 1 óra alatt 80%-ra tölti fel magát.

  • Lítium turbopower

    Az erős lítium akkumulátorokkal a porszívó hosszú ideig és egyedülállóan hatékonyan takarít 2 feltöltés között.

  • XXL kefe

    Az extra széles kefe nagyobb felületet tisztít meg egyszerre, ezért a porszívó hamarabb végez a takarítással. Ráadásul elég egyszer átmennie egy felületen.

  • FlowMotion

    A PUREi9 robot automatikusan a padló típusához igazítja a kefék forgásának sebességét, így azokra a területekre fordít nagyobb energiát, amelyeken több a piszok.

2 különböző színben kapható

Az Electrolux Pure i9.2 robotporszívók indigókék és sötétarany színben kaphatók. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően, ezekkel a robotokkal bárhonnan porszívózhat. Ezért mire hazaér, tiszta lesz a padló az egész lakásban. 

Megnézem a PURE i9.2 robotporszívókat

Szoftverfrissítés USB-n keresztül

Pure i9 robotporszívója automatikusan letölti a szoftverfrissítéseket az okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül. Ugyanakkor a szoftver USB-csatlakozással is frissíthető. Mutatjuk lépésről lépésre, hogyan töltheti le a lefrissebb szoftver verziót.

A robotporszívók energiafogyasztása stand by üzemmódban

A hálózatba bedugva, ha a robotporszívó a töltőn van: < 1,9 W.
Amikor a robotporszívó nincs a töltőn: < 0,1 W.

Maximális teljesítmény megfelelő karbantartással

Gondoskodjon i9.2 robotporszívójáról, hogy készüléke hosszú ideig tisztán tarthassa otthonát. Ürítse rendszeresen a portartályt és időnként a szűrőkkel együtt mossa is át langyos vízben. Csak vegye ki az alkatrészeket és öblítse le folyó víz alatt. A kamerákat egy puha kendő segítségével törölje át. Csak pár egyszerű mozdulat annak érdekében, hogy porszívója hosszú ideig tökéletesen működjön.