Fedezze fel

Robotporszívók

Irányítsa okostelefonról!

A porszívó okostelefonról irányítható a Purei9 alkalmazáson keresztül. Beállíthatja, hogy mely napokon, mikor kezdjen el takarítani. A Pure i9 robotporszívó a megadott időpontokban megkezdi a takarítást anélkül, hogy Ön elindítaná. 

APP STORE
GOOGLE PLAY

purei9 technológia
Tudta?

Jelenleg a robotporszívó tulajdonosok 43%-a úgy látja, készüléke nem takarítja ki rendesen a sarkokat és a szűk helyeket.

purei9 Airbrush

Hé, piszok, a sarokból is kiseperlek

Egyedülálló háromszög formájának köszönhetően a sarkokban, a hosszú szálú kefe segítségével pedig közvetlenül a fal mentén is összeszedi a piszkot.

Parkettán és szőnyegen is hatékony

Felismeri, hogy parkettán, járólapon vagy szőnyegen jár, és automatikusan a felülethez igazítja a takarító programot.

3D Vision
3D Vision™

Könnyedén kitakarít minden sarkot, a falak mentén is összeszedi a piszkot, és a makacs szennyeződéseket is eltávolítja.

purei9 3D

Nem kell elpakolni, mielőtt elindítja

Az egyedülálló, 3D Vision™ navigációs rendszer segítségével feltérképez minden akadályt, kikerül minden bútort és tárgyat. Nem akad el a szék lábában vagy a kanapé alatt.

 

A küszöbön is átmegy

Könnyedén megy át, az akár 2,2 cm magas küszöbön vagy akadályokon.

Amit elkezdett, azt be is fejezi

A Pure i9 robotporszívó soha nem hagyja félbe a takarítást a tölt+folytat rendszernek köszönhetően. Ha munka közben lemerül, automatikusan visszamegy a helyére, feltölti magát a töltőállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Mire Ön hazaér, tiszta lesz a padló, garantáljuk.

  • Lítium turbopower

    Az erős lítium akkumulátorokkal a porszívó hosszú ideig és egyedülállóan hatékonyan takarít 2 feltöltés között.

  • XXL kefe

    Az extra széles kefe nagyobb felületet tisztít meg egyszerre, ezért a porszívó hamarabb végez a takarítással. Ráadásul elég egyszer átmennie egy felületen.

  • FlowMotion

    A PUREi9 robot automatikusan a padló típusához igazítja a kefék forgásának sebességét, így azokra a területekre fordít nagyobb energiát, amelyeken több a piszok.

2 különböző színben kapható

Ismerje meg az első olyan robotporszívót, mellyel a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően, bárhonnan porszívózhat. Ezért mire hazaér, tiszta lesz a padló az egész lakásban. 

Megnézem a PURE i9 robotporszívókat
Megnézem a többi porszívót

Szoftverfrissítés USB-n keresztül

Pure i9 robotporszívója automatikusan letölti a szoftverfrissítéseket az okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül. Ugyanakkor a szoftver USB-csatlakozással is frissíthető. Mutatjuk lépésről lépésre, hogyan töltheti le a lefrissebb szoftver verziót.

Megnézem