Well Q6/Q7/Q8 porszívók: Gyors és egyszerű takarítás

Egy Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van. A praktikus markolatnak, az alacsony súlypontnak és a porszívó ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes lesz a takarítás.

2 az 1-ben kialakítás a kényelmes takarításért

A praktikus markolattal felszerelt és alacsony súlyeloszlással rendelkező Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívók ergonomikus kialakításuk révén kevésbé terhelik a felhasználó karját, így kényelmesebbé válik a takarítás. A dupla markolattal felszerelt kézi egységgel kényelmesen tisztíthatja meg a padló feletti részeket, a magasan lévő felületeket. A kézi egység könnyen kivehető, a géptesten tárolható tartozékokkal pedig pillanatok alatt a padló takarításáról áttérhet a nehezen elérhető területek tisztítására, majd vissza.

Megnézem a Well Q6/Q7/Q8 porszívókat

Egyenletes teljesítmény*, hosszabb ideig

A tengelyirányú, ciklonrendszerű technológia garantálja a kompromisszumok nélküli teljesítményt a takarítás során, még akkor is, ha a portartály már megtelt.**

 

*Fenntartja a kezdeti tisztítási teljesítmény 99%-át, még akkor is, ha a tartály megtelt – az IEC 62885-2 szabvány 1.0-s verziójának megfelelően; 5.1, 5.7 és 5.9 maximális teljesítménybeállításnál.

**Eco üzemmódban mérve.

Megnézem a Well Q6/Q7/Q8 porszívókat

Sokoldalú felhasználás

A könnyen eltávolítható kézi egységgel és a különböző tartozékokkal a lakás bármely részét kitakaríthatja a padlótól a plafonig, még a nehezen elérhető helyeken is. A LED lámpáknak* köszönhetően még a sötét helyeken is észrevehető a por. Ergonomikus kialakítása révén bárhova könnyen elér, kényelmesen takaríthat vele.  

 

*Kivéve: WQ61-40OG, WQ61-42GG modellek.

Megnézem a Well Q6/Q7/Q8 porszívókat

Kiegészítők a még hatékonyabb takarításhoz 

Bed Pro Power + szívófej

A Bed Pro Power + szívófejjel megtisztíthatja az ágyakat és a kanapékat. A szívófejben lévő kefe és gumiszalag kombinációja biztosítja az ágy és a kanapé alapos tisztítását. Mélyen behatol a kárpitba, így a szabad szemmel nem látható helyekről is eltávolítja a port és a szennyeződéseket. Az egyedi QuickClean funkció push & pull kialakítással szétválasztja és eltávolítja a hajat a szívófejről, így az gyorsan és könnyedén megtisztítható.

Megnézem a Well Q8 porszívókat

PetPro+ szívófej

A PetPro+ szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról az állati szőrtől, portól és egyéb szennyeződéstől. A QuickClean funkció push & pull kialakítása szétválasztja és könnyen eltávolítja a szőrt a kefe gyors és könnyed tisztításához.

Megnézem a Well Q8 porszívókat

Hatékony tisztítás minden felületen

A porszívók szívófejében LED világítás* található, ami még a sötét helyeken is láthatóvá teszi a port, így a lakás minden szegletét kitakaríthatja. A különböző szívófejek révén minden felületen hatékonyan takaríthat, legyen akár szőnyeg, parketta vagy keménypadló.
A Brush Roll Clean automatikus forgókefe tisztítás során egyetlen gombnyomással, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a rátekeredett haj- és egyéb szálaktól.

 

*Bizonyos modellek

Megnézem a porszívókat

PowerPro hengeres szívófej a keménypadló szakértője

A PowerPro hengeres szívófej egyszerre távolítja el a legfinomabb porszemcséket és a nagyobb méretű szennyeződéseket. A zárt szívófej rendszer magasabb légsebességet eredményez, így hatékonyan távolítja el a port még a legszűkebb helyekből is, ezzel 7-szer hatékonyabb poreltávolítást képes elérni a réseknél. *

*A korábbi ZB3013 modellel összehasonlítva

Megnézem a porszívókat

Well Q6/Q7/Q8 porszívók

 • Ergonomikus kialakítás
 • Ötlépcsős levegőszűrés
 • Tartozékok: résszívófej, finompor kefe
 • Ergonomikus kialakítás
 • Ötlépcsős levegőszűrés
 • BrushRollClean™ öntisztító forgókefe
 • LED világítás a szívófejben
 • Tartozékok: teleszkópos fej, finompor kefe
 • Allergiásoknak ajánljuk
 • Ergonomikus kialakítás
 • Ötlépcsős levegőszűrés
 • BrushRollClean™ öntisztító forgókefe
 • LED világítás a szívófejben
 • Tartozékok: teleszkópos fej, finompor kefe, felületi finompor kefe, BedProPower+ szívófej UV-fénnyel

Hátbarát porszívó

A Well Q6/Q7/Q8 porszívók elnyerték a német AGR intézet hátbarát minősítését. Az elismerés a porszívók ergonómiai kialakításának köszönhető, hiszen a fogantyú elhelyezkedése, az állítható magasság, a könnyű irányíthatóság és az alacsony súlyeloszlás mind könnyebbé teszik a porszívók használatát. Megállnak a lábukon, így, ha takarítás közben szünetet akar tartani, nem kell eldöntenie a porszívót, elegendő, ha csak leállítja. A hosszú üzemidejű akkumulátor lehetővé teszi, hogy ne kelljen a vezetékkel bajlódni, akár egy feltöltéssel végig takaríthatja a lakást. A szívófej LED lámpái* megvilágítják a sötét helyeket a bútorok alatt és a sarkokban is, ezért lehajolás nélkül is látható lesz minden porcica.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a porszívókat