Köszönjük, hogy Electrolux készüléket vásárolt!

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, adja meg szállítási címét, és töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát.

Regisztrációját követően 28 munkanapon belül elküldjük Önnek az ajándékcsomagját, amennyiben a regisztrációja megfelel a Promóciós feltételekben foglaltaknak. 

Az ajándékát futárszolgálat kézbesíti. Ha 35 munkanapon belül nem érkezik meg Önhöz, kérjük, jelezze nekünk a marketing@electrolux.com e-mail címen.

Regisztrációjával és adatai megadásával elfogadja a és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kérjük, a regisztráció megkezdése előtt olvassa el figyelmesen.

A regisztráció során feliratkozhat hírlevelünkre is, így

• Első kézből értesülhet új termékeinkről, szolgáltatásainkról, az akcióinkról és promóciós ajánlatainkról.
• Előre jelezzük, hogy mikor, milyen rendezvényen veszünk részt, ahol Önt is izgalmas főzőshow-val vagy más meglepetésekkel várjuk!
• Részt vehet azokban a nyereményjátékokban, melyeket csak hírlevél olvasóinknak szervezünk.

A hírlevélre való feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott e-mail címére az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kereskedelmi és marketing tartalmú információkat küldjünk.

A promócióval kapcsolatos észrevételeit, esetleges panaszát a promóció végétől számított 30 napon belül, szintén a marketing@electrolux.com e-mail címen teheti meg.

Ha elkezdte használni a készüléket és van már tapasztalata, ne felejtse el értékelni! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.

Amennyiben a regisztrációs űrlap nem jelenik meg megfelelően, kérjük hogy személyes adatait (név, telefonszám, szállítási cím) és a vásárlást igazoló számla másolatát küldje el a marketing@electrolux.hu email címre.