Mindig a megfelelő mennyiségű tisztítószer? Bízza az AutoDose mosógépre!

Nem mindig egyszerű eltalálni, hogy mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet kimosásához. Egy AutoDose funkciós mosógéppel, ezen nem is kell gondolkodnia.
Ha túl sok vagy túl kevés mosószert és öblítőt használ a ruhák tisztításához, a szövetek kifakulhatnak. Az AutoDose gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű tisztítószer kerüljön a dobba, minden alkalommal. Ezért a ruhák, különösen a pamut holmik, sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

 

Töltse fel egyszer, használja 20 alkalommal*

Az intelligens AutoDose funkció automatikusan a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja mosás közben a dobba. A mosógép megméri a dobban lévő ruhák súlyát, és beállítja, hogy mennyi mosószerre van szükség ahhoz, hogy minden holmi tiszta legyen. Akár 20 mosásra is elég a tartályban lévő mosószer! Ez nem csupán praktikus és kényelmes megoldás, de óvja ruháit is attól, hogy a túl sok vegyszer használata miatt kifakuljanak.

* a fogyasztó átlagos adagolási szokása alapján (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

4 rekesz, maximális rugalmasság

A nagy mosószer adagoló tartályt nagyon egyszerű kezelni. Bármikor választhat, hogy manuálisan adagolja a mosószert, vagy a gépre bízza. Tölthet folyékony és por mosószert is a tartályba. A mosószer adagolás nem is lehetne ennél egyszerűbb. 

1. Fő rekesz színes ruhákhoz való mosószernek.
2. Rekesz az öblítőnek.
3. A manuális rekeszek akkor használhatóak, amikor az AutoDose rekeszben lévő mosószer nem megfelelő az aktuális töltethez. Ebben az esetben lehetőség van speciális mosási program beállítására. Ilyen lehet pl. a gyapjú, a fehér ruha, az outdoor, stb., amihez a megfelelő mosószert a manuális rekeszbe kell beleönteni.

Az adagoló fiók további beállításairól bővebb információt talál a MyElectrolux Care alkalmazásban.

 

Se túl kevés, se túl sok - csak igazi gondoskodás

Ha túl sok vagy túl kevés mosószert és öblítőt használ a ruhák tisztításához, a szövetek sérülhetnek. Az AutoDose gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű tisztítószer kerüljön a dobba, minden alkalommal. Ezért a pamut ruhák is sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

3 x hosszabb ideig tartó védelem*

Ha a mosás során túl sok mosószer kerül a ruhákra, sérülhetnek a szövetszálak, ezért hamarabb lesznek viseltesek a ruhák.  Az AutoDose technológia óvja a pamut holmikat is, ezért nem fakulnak ki és nem mennek össze idő előtt.

 

*A pamutszálak szakadásának vizsgálata, húzás során. A pamut 10 alkalommal, 30°C-on történő mosása után Electrolux AutoDose mosógépben és 10 alkalommal történő mosása után versenytárs automatikus mosószeradagolású mosógépében.

A fehér ruhák ragyogóan fehérek maradnak

Amikor a kelleténél kevesebb mosószer kerül a gépbe, a fehér ruhák elszürkülnek, mert nem lesznek valóban tisztára mosva. Bízza az AutoDose rendszerre a mosószer és öblítő adagolást minden alkalommal.

Töltse le a My Electrolux Care alkalmazást!

A My Electrolux Care app segít Önnek, hogy a megfelelő módon gondoskodhasson ruháiról. Az alkamlazáson keresztül egyszerűen beállíthatja az AutoDose fiók speciális funkcióit, és még az utántöltésre sem kell figyelnie, mert az app értesíti, ha fogytán van a mosószer vagy az öblítő. Az alkalmazást letöltheti az App Store-ból vagy a Google Play áruházból. Gondoskodjon ruháiról kényelmesen, okostelefonja segítségével.

Egy nő megnézi a My Electrolux App-ot  mobilon